Tiktok videomu bir milyon kişi izledi erkekler sürekli yazıyor ama para atmıyorlar neden bu kadar ezikler?

Hem ezik hem vicdansılzar benim 3 gün önce doğumgünümdü ve babamdan doğumgünü hediyesi istediğimde keşke doğmasaydın yazdı ben de senden doğmaktansa yazıp engelledim onu yaz okulundayım yurttayım çalışma ihtimalim yok ve doğumgünümde kimse hediye almadı kutlamadı doğumgünümü babamla da küs olduğum için aç geçirdim ertesi gün de sürünce açlıktan 10 saat ağladım ne kadar merhametsiz insanlar ya iki gine ölürüm diye geçmiş travmalarım da sürekli aklımda olduğu için hayattan kurtulmak istedim 20 tane hap içtim bir saat geçti bayılamadjm ama açık değişik oldum ambulansı aradım midemi yıkadılar çok acı verici bi işlemmiş neyse çıktım annem öğrenince ayda 80 bin tl almasına rağmen bi 500 tl attı o da iki günde gitti yemeğe günde yemek 200 tl zaten yurtta, Bugün uyanmaya korktum hesabımda para olmadığı için ve tiktoktan bana yazıp duran erkeklere söyledim saatlerce benle konuştu ve para atmadı birisi nasıl bu kadar Merhametsiz olabiliyorlar bir kız bi saat bile aç kalmamalı ben uyandığımdan bu saate kadar açım çalışma imkanım yok okulun bitmesine 2 hafta kaldı off Allah bel@larını versin erkeklikleri bu kadar mı eksik bu kadar mı ezikler ya

Güncellemeler
1 yıl
Abi burası da ezik erkek dolu lütfen ben zaten intihar etmişim hala iyileşmedim kanamam var ezik gereksiz erkekler yazmasın burada aşağılık kompleksimden erkek olmanın görevlerini kabul edemeyip bana havlamasınlar
Tiktok videomu bir milyon kişi izledi erkekler sürekli yazıyor ama para atmıyorlar neden bu kadar ezikler?