Diğer Cin musallatı ifrit? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben bir dua okudum ayağımda yanma oldu?Uzaktan okuma yoluyla musallat edilen cinler sol ayaktan mı geliyordu? Cin musallatı ifrit? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
yigitslslslsl23 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Reis cin sol ayaktan sag ayaktan gelmez ifrite damarlarında öyle hızlı gezer ki 0 35 Yorumla Soran 1 yıl Reis bilgin var mı Yorumla yigitslslslsl23 1 yıl Var Yorumla Soran 1 yıl Asaf b. Berhiya nın duası hakkında ne düşünüyorsun? Yorumla yigitslslslsl23 1 yıl Yazamadım süleyman peygamberin duası olarak gecen dua demi yanlıs hatırlamadım Yorumla Soran 1 yıl Berhetiyye duası Yorumla Soran 1 yıl Yorumlarına baktım bazıları çok tehlikeli diyor okudum 14 cin musallatı aldım diyor. Bazıları her istediğim gerçek oldu diyor. Yorumla yigitslslslsl23 1 yıl 😅 Yorumla Soran 1 yıl 14 cin musallatı ne demek? Yorumla Soran 1 yıl 😂😂 Yorumla yigitslslslsl23 1 yıl Yandık ozaman biz ya sacmalama agam olcak olsa bize olurdu Yorumla Soran 1 yıl Okuyo musun o duayu Yorumla yigitslslslsl23 1 yıl 14 tane ifritin büyügü yani cin musalat. Oldu demek Yorumla yigitslslslsl23 1 yıl O duayı okudum cok önce cok ben daha ileri düzey seylerde yaptım ama benim kullagıma seyler geliyor daha cok bu ara onlarla cok ilgilenip cok merak etmişin gibi Yorumla Soran 1 yıl Uzaktan okuma yoluyla bana bi şeyler yapanlar var da kim olduklarını bulamıyorum Yorumla Soran 1 yıl Benim hakkımda mı? Yorumla yigitslslslsl23 1 yıl Uzaktan okuma yoluyla sana kimse birsey yapamaz güzel kardeşim Yorumla Soran 1 yıl Evet araştırdım hangi kavim ne işe yarıyor diye Yorumla yigitslslslsl23 1 yıl Sende benden tavsiye eger imanın ve bu konularda bilginle zırh degilse girme yüzme bilmeden büyük denize girme derim Yorumla Soran 1 yıl Kimi abdest alırken yanındaymış kimi pazarda hile yaptırır Yorumla yigitslslslsl23 1 yıl Kavim cinlerin toplulukları vardır o kavim mi Yorumla yigitslslslsl23 1 yıl Agam senin cidden yaşın kaç dürüst ol ama Yorumla yigitslslslsl23 1 yıl Ona göre sana anlatayım Yorumla yigitslslslsl23 1 yıl Yaşına göre degişiyor cünkü Yorumla yigitslslslsl23 1 yıl Olayları yaşaman Yorumla Soran 1 yıl Gizli ilimleri biliyorum sadece kendime bazı vefkler çıkarıp taşıdım. Yorumla yigitslslslsl23 1 yıl Eger cocuksan belirli bir yaşa kadar biri sana büyü yapmadan nusalat olamazlar cünkü kendin daha korumadasın Yorumla Soran 1 yıl Mesaj kutusu açar mısın yazayım Yorumla Soran 1 yıl Hepsini anlatacağım Yorumla yigitslslslsl23 1 yıl Peki güzel kardeşim her vefkin bir efendisi oldugunu bu efendileri kullanmanın o alemde beseli oldugunu bilmiyormusun Yorumla Soran 1 yıl Dm açık mı? Yorumla yigitslslslsl23 1 yıl Acık ama gizlisin Yorumla yigitslslslsl23 1 yıl Ya istek atcan ya yazcan nasıl istersen Yorumla Soran 1 yıl Yok ayarlardan aç. Yazınca beni görüyorsun Yorumla Soran 1 yıl A. ternum Yorumla Soran 1 yıl İstek attım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Reis cin sol ayaktan sag ayaktan gelmez ifrite damarlarında öyle hızlı gezer ki
Reis bilgin var mı
Var
Asaf b. Berhiya nın duası hakkında ne düşünüyorsun?
Yazamadım süleyman peygamberin duası olarak gecen dua demi yanlıs hatırlamadım
Berhetiyye duası
Yorumlarına baktım bazıları çok tehlikeli diyor okudum 14 cin musallatı aldım diyor. Bazıları her istediğim gerçek oldu diyor.
😅
14 cin musallatı ne demek?
😂😂
Yandık ozaman biz ya sacmalama agam olcak olsa bize olurdu
Okuyo musun o duayu
14 tane ifritin büyügü yani cin musalat. Oldu demek
O duayı okudum cok önce cok ben daha ileri düzey seylerde yaptım ama benim kullagıma seyler geliyor daha cok bu ara onlarla cok ilgilenip cok merak etmişin gibi
Uzaktan okuma yoluyla bana bi şeyler yapanlar var da kim olduklarını bulamıyorum
Benim hakkımda mı?
Uzaktan okuma yoluyla sana kimse birsey yapamaz güzel kardeşim
Evet araştırdım hangi kavim ne işe yarıyor diye
Sende benden tavsiye eger imanın ve bu konularda bilginle zırh degilse girme yüzme bilmeden büyük denize girme derim
Kimi abdest alırken yanındaymış kimi pazarda hile yaptırır
Kavim cinlerin toplulukları vardır o kavim mi
Agam senin cidden yaşın kaç dürüst ol ama
Ona göre sana anlatayım
Yaşına göre degişiyor cünkü
Olayları yaşaman
Gizli ilimleri biliyorum sadece kendime bazı vefkler çıkarıp taşıdım.
Eger cocuksan belirli bir yaşa kadar biri sana büyü yapmadan nusalat olamazlar cünkü kendin daha korumadasın
Mesaj kutusu açar mısın yazayım
Hepsini anlatacağım
Peki güzel kardeşim her vefkin bir efendisi oldugunu bu efendileri kullanmanın o alemde beseli oldugunu bilmiyormusun
Dm açık mı?
Acık ama gizlisin
Ya istek atcan ya yazcan nasıl istersen
Yok ayarlardan aç. Yazınca beni görüyorsun
A. ternum
İstek attım
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!