Benmi büyütüyorum?

Ben kaynanamlarla aynı evde yaşıyoruz bütün işleri ben yapıyorum resmen kızı işten gelir gelmez yatar oynar hiç biseye elini sürmez kaynanamda hiç bisi demez kalk yardım et gibisinden bugün baktım bıkkınlık geldi söyle kardeşine dedim yatakları acsın sigaram bitsin söylerim veya sen söyle gibisinden yaptı takmadı oysa söylememe bile gerek yok bence kalk yardım et demek bu kadar zor olmamalı kardeşi beni takmıyo onu takar illa sonra öbür kardeşi geldi şarj kafası istedi yok yok dedim diye enayi burada var dedi yengesi olmama rağmen bisi demicekmisin dedim korumasını istedim hani öyle söylenirmi güzelce söylesene veya hakettin gibi bi cümle kullandı sıkıldım artık ben abartmıyorum yani ben kardeşlerinin yanında bana saygılı sevgili davransınki onlarda korksun istiyorum ama yok hani sonra kovdum odadan kardeşi yatağından almam için çağırdı bağırarak isim yok senle uyumak istemiyorum sixktir git dedi gene kardeşlerine rezil etti yani napsam düzelir veya hani napcağımı şaşırdım ailesine karşı korumak bu kadar zor olmamalı
Güncellemeler
1 yıl
Onları kendi kardeşlerimden eksik etmedim yasıtmısız gibi eğlendirdim diye saygısız davrandılar sanırım
Benmi büyütüyorum?