Ben kaynanamlarla aynı evde yaşıyoruz bütün işleri ben yapıyorum resmen kızı işten gelir gelmez yatar oynar hiç biseye elini sürmez kaynanamda hiç bisi demez kalk yardım et gibisinden bugün baktım bıkkınlık geldi söyle kardeşine dedim yatakları acsın sigaram bitsin söylerim veya sen söyle gibisinden yaptı takmadı oysa söylememe bile gerek yok bence kalk yardım et demek bu kadar zor olmamalı kardeşi beni takmıyo onu takar illa sonra öbür kardeşi geldi şarj kafası istedi yok yok dedim diye enayi burada var dedi yengesi olmama rağmen bisi demicekmisin dedim korumasını istedim hani öyle söylenirmi güzelce söylesene veya hakettin gibi bi cümle kullandı sıkıldım artık ben abartmıyorum yani ben kardeşlerinin yanında bana saygılı sevgili davransınki onlarda korksun istiyorum ama yok hani sonra kovdum odadan kardeşi yatağından almam için çağırdı bağırarak isim yok senle uyumak istemiyorum sixktir git dedi gene kardeşlerine rezil etti yani napsam düzelir veya hani napcağımı şaşırdım ailesine karşı korumak bu kadar zor olmamalı
Güncellemeler
1 yıl
Onları kendi kardeşlerimden eksik etmedim yasıtmısız gibi eğlendirdim diye saygısız davrandılar sanırım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Siz niye ayri eve çıkmıyorsunuz ki? Eşin hatali seni savunmasi gerekir.
Bizim yaşımız küçük diye ben 18 o 19 bende çok çıkmayı istiyorum annesi taki iyice oldun ozmn diyo sanki öğretmen okulda ders veriyo canım işte
O yaşta ne vardi da hemen evlendin ya? Eşin de daha ergen ondan olgunluk bekleme bence
Yani ne yapmalıyım bilmiyorum yaptım bi mallık işte
Sana tavsiyem bir ablan olarak sakın hamile kalma. Kalirsan ileride daha da büyük sıkıntılar çıkar çıkacakta emin ol boşayamazsın. Eğer imkanin varsa ayrıl. Sen onun ailesinde hizmet etmek için mi evlendin sanki bir de saygı görmüyorsun akilli ol ezdirme kendini
Dimi çok haklısın hayata bikere geliyoruz
Öyle tabi bir de çok gençsin canim ailen arkandaysa eğer boşan gitsin. Git kendi ailenin hizmetini yap. Hem seni hizmetçi gibi kullanıp hem saygı duymuyorlar. Karşına daha iyileri çıkar. Ailen hani bunun için mi derse falan abart olaylari biraz ağla dayanamiyorum de sen anladin işte
Ah abla ah neler var bilsem
Tahmin edebiliyorum canim
Of of
Dediklerimi iyi düşün
Düşünüyorum haklısın zaten öyle hizmet etmeye gelmedim
nerden buluyorsunuz böyle dangalakları anlamıyorum kaynanayla aynı evde yaşanırmı
Dimi yaşanmaz
Onu sana sormak lazım anasjbı satayım nasıl sx yapıyorsun ses gitmiyor mu
?
Mesafe koymalısın
Esimemi ailesinemi
Aileye koyarsan uzun vadede sonuç alırsın eşine koyarsan eğer eşinde senin yanındaysa kısa vadede çözüme kavuşursun
Eşime koyuyorum 2 cümle söyleyip gecistirip barısıyo hemen
Sen yapma bakım onun isteklerini düzenli bir şekilde
Ters yap diyosun yani ben gitmekle korkuturum diye düşünmüştüm
Tam da öyle bir şey sorucam ama burdan değil
Yaz
Hangi ilde yaşıyorsunuz
İstanbul
Dahada zor
Ulaş bana
Ne için?
Söylerim