Diğer Allah'ın sizi kurtardı bir şeye geri döner misiniz? trollebacim Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Çok şükür gözüm açılıyor 🙏🙏🙏 Güncellemeler1 yıl Neyse ki kurtulduk nigecelerrrr 🤩🤩 Güncellemeler1 yıl www.instagram.com/.../?igsh=bHd3Mmk0YW9qMDhk Allah'ın sizi kurtardı bir şeye geri döner misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,2b cevap paylaştı. Ben kötü şeylere dönmem tabi ki de.. akılsız değilim 1 0 Yorumla
yavuzyasar Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl O belli olmuyor dönmem dersin bi bakmissin dönmussun 1 12 Yorumla yavuzyasar 1 yıl Sınav olur bazi ilişkiler bazilari dq tecrube olur Yorumla trollebacim 1 yıl Evet yapay zekacim Yorumla yavuzyasar 1 yıl Yapay zeka degilim Yorumla trollebacim 1 yıl "profil foton" biliyorum olmadığını Yorumla yavuzyasar 1 yıl Tasarim yaptirdim da kötü mü olmus Yorumla trollebacim 1 yıl Hayır gayet başarılı Yorumla yavuzyasar 1 yıl Teşekkur ederim Yorumla yavuzyasar 1 yıl Senin gercek resim sanirim Yorumla trollebacim 1 yıl Tabikide Yorumla yavuzyasar 1 yıl Çok güzelsin. 1 xperim de hani tanişabilir miyiz istersen Yorumla trollebacim 1 yıl Teşekkür ederim iltifat için Yorumla yavuzyasar 1 yıl Anladim reddediyrosun kusura bakma rahatwiz olduysan Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bana yazar mısın? Sana önemli bir şey hakkında soru sormam lazım görüşüme cevap vermeden direkt mesaj at lütfen önemli. 0 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Döner değilim 0 7 Yorumla trollebacim 1 yıl Cevapların aşırı saçma cano Yorumla Alessapl 1 yıl Saçma soruya saçma cevap canoo Yorumla trollebacim 1 yıl Profil foton kadar değildir Yorumla Alessapl 1 yıl Yorumla trollebacim 1 yıl Şaka yapıyorum baby😘😘😘😘😘 Yorumla trollebacim 1 yıl Sana takılmayı seviyorummmm Yorumla Alessapl 1 yıl Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben kötü şeylere dönmem tabi ki de.. akılsız değilim
O belli olmuyor dönmem dersin bi bakmissin dönmussun
Sınav olur bazi ilişkiler bazilari dq tecrube olur
Evet yapay zekacim
Yapay zeka degilim
"profil foton" biliyorum olmadığını
Tasarim yaptirdim da kötü mü olmus
Hayır gayet başarılı
Teşekkur ederim
Senin gercek resim sanirim
Tabikide
Çok güzelsin. 1 xperim de hani tanişabilir miyiz istersen
Teşekkür ederim iltifat için
Anladim reddediyrosun kusura bakma rahatwiz olduysan
Bana yazar mısın? Sana önemli bir şey hakkında soru sormam lazım görüşüme cevap vermeden direkt mesaj at lütfen önemli.
Vardır Allah'ın bir bildiği
Hepimizin öyle
Hayir tabiki
Dönmem.
Açılıyor mu gözünüz?
Anladıysam hayır
Döner değilim
Cevapların aşırı saçma cano
Saçma soruya saçma cevap canoo
Profil foton kadar değildir
Şaka yapıyorum baby😘😘😘😘😘
Sana takılmayı seviyorummmm