antalyada 1 hafta tatil yaptım bi barmeni begendim onun da bana bakıslarini farkettim müsait oldugum bi zaman konustuk ve öpüştük sadece, instamı aldı evime döndüm şu an konuşmaya devam ediyoruz çalışırken görüntülü falan gün icinde hep konuşuyoruz yani daha önceden bikaç kızla takılmış otelde söyledi bunu ben mesafeli yaklasiyorum su an orada olmadigim icin ne yaptıgını bilemem
O benim yanıma gelmek istedigini ve ciddi bi seyler yasamak istedigini söylüyor ben yüksek bir insanım o yüzden bu sekilde sanaldan onunla birlikte tatmin olmaya çalışıyoruz ama bana karsi kötü bir şey yapmasından korkuyorum sizce güvenilir mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
düşünebilir bilemeyiz biz
Onlar günde 100 tanesime bakıyor. Biride benim yeğen😂
ya bende ciddi olarak yaklaşmadım ona onun demesi üzerine kafam karıştı
Karıştırma bügün sana yarın öbürüne
Tabi ki düşünülmez senin gibi kaç kişi gelip gidiyor özelliğin yok.
Eski barmenim bende ve düşünülmez İstanbul'da yapıyordum ben
Evlilik falan düşüneceksen düşünme cinsellik yapacaksanız yapın
ya ben cinsellik olarak yaklaştım zaten bana ciddi şekilde yaklaşınca anlayamadım derdini
Üzülürsün emin ol sadece yatak da mutlu olduğun ile kalırsın
Bülent ersoydan nur topu gibi çocuk beklemeye benzer
Yapmazlar bende Antalyada otelde barmaid olarak çalıştım çoğu arkadaşım kızları yatağa atma derdindeydi
Peki sizler sanki çok farklısiniz benim bir kız arkadaşım vardı bir günde 2 farklı erkekle oldu 😂
Ben öyle olmadığımı iddia etmedim ki bende az değildim 😂😂 Erkekler daha fena ama kabul edelim
Erkeklerin elinden bir şey gelmiyor siz kızlar göz kırpmayla düşüyor zaten aç köpek gibi bekliyorlar 😂 ama bir şey diyicem senin kriterlerin neydi Allah aşkına 😂
Benim bir arkadaşım şey diyordu maço olduğunu hissedeyim ayakta gelirim direk yapışıyordu sendede o yok dimi ona göre saygılı konuşcam senle 😂
Ama manyaklar da çoktu sapıklar da onlardan uzak durmak lazım yarısı öyle zaten. Benim kriterim sarışın olması falandı myle erkek görünce flörtleşiyordum hemen 😂 Yatağa atamasam bile en kötü öpücüğü kapıyordum
Ulan nedir bu sarı sevdası ya 😏 yatağa nerde atıyordun otele mi eve mi sizde o kolaylık vardı ben restaurantta düşürürdum nereye götüreceğimi şaşırırdım 😂
bende öyle düşünüyorum ama bende ciddi yaklaşmamıştım ona o bana ciddi geldi ondan kafam çok karıştı
Kızlar genelde esmer sever ama ben hep sarı kafa sevdim 😂 Değişiyordu ya bazen mesaim bitene kadar kalırdı erkek ve ona geçerdim bazen de mesaiyi arkadaşa devreder boş otel odasına çıkarırdım 😂😂
Ohoo sen başka yere yapacağın yorumu buraya yapıştırıyorsun 😏
Ohhohoho hızlısın evet 😂 peki ailen Antalya da falan mı yaşıyor
Yok be ben üni okumaya gitmiştim oraya işte masraflar için de çalışmaya gittim otele ve barmaid oldum işte 😂
Ohhh on numara hayat be 😂 ben üni okurken esnaf lokantasında çalışıyorduk tırcı dayılar geliyordu okul bitince gittim İstanbul'a çalışmaya offf ne güzel di ya
Benim ilk ünimde 1 sene garsonluk yaptım orada da içecekleri karışıtıp kokteyl yapıyodum zaten sonra üni bitti tekrar hazırlandım (2 yıllık okumuştum) Antalya kazanınca dedim niye barmaid olmasın işte tecrübe yoktu diye biraz ezildik başta ama bir adam vardı sağolsun hayatı eğitti beni uzman olduk çıktık işte her otel de tecrübesiz almıyor diye biliyorum bir tık şans vardı yani 😂😂 Senin tırcı dayılardan otele barmene dönmen de 180 dereceymiş yani 😂😂😂
Yav sen ne diyorsun 😂 ama tırcı dayıların muhabbeti güzeldi efsane adamlardi bir kaçı dışında hala görüştüğüm adamlar vardır yani ben çevre yapmayı seviyorum yarın ne olacağını bilemezsin. peki sende arkadaş olarak başlayıp yatakta bulduğun oluyormuydu kendini 😂
Benim adam akıllı bir kızı görmem 3. Sende oldu düğüne çalışmaya gidiyordum bazen orada görüyordum ordanda düşmüyordu tabi 😏
Üni de kuruduk yani arada uniden denk gelirse işte 😂
Ben de uzun yazdım hayat hikayemi dökecem nerdeyse 😂😂 Arkadaş olarak bakmadım ben ya beğendiğime bakardım o da isterse zaten geliyordu yanıma içecek için bende flört ederdim işte yani😂
Dök hayat hikayeni nolucak ☺️ hatta sohbet edelim istersen amacım sana yazmak değil sohbetin sarar gibi konuşalım ne dersin?
Tamam çık bakalım