KIZLAR NE YAPMALIYIM ACİL YARDIM?

kızlar şimdi benim 1 haftadır yeni yeni samimi olduğum bir arkadaşım var erkek ve bugün konuştuğumuzda bir şey soylicem dedi ve bana kendisiyle sevgili olup olmayacağımı sordu bı anda böyle bişi duyunca şaşırdım ve aradığı kişi olduğumu 1 haftadır konuştuğumuzda hep ona göre şeyler söylediğimi böyle bişi olursa en yakınlarının dahi bilmeyecegini söyledi bende zaten gizli olmasındsn yanayım çünkü mahallemiz iyi bı yer değil ve mahalleden 4 tane exim var üstelik bu kişiyle tanışıyolar ama hasımlar ve 2 si hala beni seviyo cevap olarak geçiştirmek iciny henüz düşünmediğimi normal olarak konuşmak istediğimi ilerde daha çok tanıdıkça olabileceğimizi söyledim ama exi benim eski kavgalı olduğum bi kız ve aramız şu an normal çocuk da kumral mahallenin abisi dediğimiz tipten ve korkak birisi değil ama daha çok tanımıyorum ve korkuyorum duyulursa ismim çıkar diye çocuk biraz kısa yani benle falan olmalı uzun değil ben 1.63 üm 1.70 falan biraz daha uzun olabilir belki sizce ne yapmalıyım boy benim için önemli nolur akıl verin
KIZLAR NE YAPMALIYIM ACİL YARDIM?