Maddi durumu iyi birini bulabilirmiyim baba tarafından kurtulmak için he bide kudurtmak istiyorum onları bizim durumumuz iyi değil evimiz yok diye sürekli bizi kucumsemeye ezmeye çalışıyorlar anneme dedim eğer öyle birini bulup evlenirsem bende onlara aynı şeyi yapicam böyle birini bulmak şans işimi nasıl olursam bulabilirim ya da
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Neden insanların ne düşündüğünü bu kadar takıyorsunuz.
İtler ürüdü diye, atlar ölsün mü?
Konuşur, konuşur dururlar.
Ben hepsini şutladim akrabaların.
Dedim sahipliklerinizi, şu köşede yarıştırın hadi çocuklarım dedim. Sepetledim hepsini.
Ben yapamıyorum işte baba olduğu için arada.
Benimde babam var, babamada saygısızlık yaptılar. Biz maa aile sildik. Bizde bi karar alınırsa ailenin her ferdi uyar. Anneminde canına minnet zaten. 😅 Genelde bu tür görgüsüzlükler baba tarafından gelirdi bize bi kafa rahatlığı geldi anlatamam.
Ne güzel bizde babam onların tarafında olduğu için çok zor onlara düşkün maalesef.
Önceden bizimki de öyleydi laf söyletmezdi falan. Kendine yapılınca tavır değişti. İnsan oğlu işte, yılan büyüyüp kendine dokunana kadar, bin yaşasın diyor.
Hangi şehirde yaşıyorsun
İzmir
Uzak biraz İstanbul'da olsaydın tanışmak isterdim pek arkadaş çevrem olmadığından biri ile tanışma imkanım olmuyir
Bulursun niye bulmayasin ama bu is biraz nasip işi
Güzel olmakmi gerek sadece bunun için
Guzellik hic onemli degil cok cirkin var esi cok zengin. Sen duzgun bir insan olursan bulursun bence
Peki fakirsek ailemin evi arabasj yok kirada oturuyoruz ve aslen köylüyüz yinede isterlermi. d
Senin bunlara takilman bile cok uzucu bir durum emin ol isferler yeterki hayirlisini dile. Köylü dedigin insan bircok sehirliden daha ahlakli daha duzgun inaanlafdir fakirlik ise bazen elimizde olmuyor ve cogu erkek kizin maddiyatina bakmaz
Ne diyelim umarım bulursun
O zenginde seni kudurtur
Ne diyosun be
Biraz çaba ve taktiklerle çok rahat bulabilirsin
Nasıl yani
Bunun için bir sürü taktik var. Parasız olup da böyle birini bulan ve şimdi hayatını yaşayan çok kız oldu
Onlyfance falan diyosan ben öyle şeyler yapmam
Tabii ki öyle değil. O yollara başvurmana gerek yok.
Nasıl peki
Erkeklerde 4 kademe var. 1) Fakir 2) Orta halli 3) Zengin 4) Çok zengin. Senin zaten 1 ile işin yok. 2. Kademe ile başlaman gerekiyor. Orta halli erkekle gardrobunu halletmeli ve işe çok güzel giyinerek başlamalısın. Tabii ki eş zamanlı olarak sosyal medya hesabını da gösterişli bir şekilde kullanmaya başlayacaksın. Orta halli erkeğin sana sağladığı imkanlar senin daha iyi ortamlara ve çok daha güçlü bir sosyal medya hesabına ulaşmana yarayacak. Bu da artık 3. kademe erkeklerle tanışma fırsatı demek. Çok uzun ya hepsini buradan nasıl anlatim ki
Yani sosyal medyayi arada story atıyorum o yani başka bişey yok takip eden durumu iyi tiplerde var gerçi ama öyle post falan atmıyorum arada selfie oda hikayeye
Bu şekilde değil. Sosyal medyayı doğru ve güçlü kullanmak farklı bir şey. Hatta o orta halli 2. kademe erkekten sosyal medya uzmanı tutmasını isteyebilirsiniz bu konuda uzmanlar var. Yine 2. kademe erkeği 1-2 estetik için de kullanabilirsin. Tüm bunlar seni 3. kademeye taşıyacak.
Daha bir sürü taktik ve detay var ve kesinlikle benden olmaz, ben beceremem deneyin. Hiçbir güzelliği olmayan kadınlar bile taktiklerle zengin adamlarla tanışıp evlenebiliyor.
Benim kuzenimin kimse yüzüne bakmazdi. Diş telleri olan, hiçbir erkeğin ilgilenmediği biriydi. Durumu fena olmayan birini kullanıp öyle bir değişim geçirdi ki şimdi aşırı zengin bir adamla evli.
Ciddimisin sen
Bunun gibi çok örnek var. Biraz aklını kullanır biraz de bu konularda uzman birinden destek alırsan inan hiç zor değil
bulabilirsin sugar daddyyy
Bulabilirsin nasip.
Ne yapican