Çok güzel bakımlı olup ve fiziğine giyimine dikkat eden kişiler dikkat edilmeyip ilk seçim olmuyor ve gerektiği değeri görmediği gibi yalnız bırakılmaya mahkum ediliyor ayrıca özgüveni olmuyor, ama diğer yandan bunların tam tersi özelliklere sahip insanlar yani kilolu bakımsız, sert , öfkeli aşırı özgüven barındıran kişiler ama bunu gerektirecek hiç bir özelliği olmamasına rağbet görüyor. Bunun nedeni nedir?
(Bu soruda cinsiyet ayrımı yok hem kadınlarda da hem de erkeklerde de olan bir durum)
(Bu soruda cinsiyet ayrımı yok hem kadınlarda da hem de erkeklerde de olan bir durum)
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
İnsanlar mazoşist varlıklar, kendisine eziyet edilmesini aşağılanmayı içten içe severler. Deveye diken insana.. yaranırmış derler. Aynı bu hesap
Ya görüyorum asıl hak eden insanlar güzel dikkat ceken zeki kişiler tercih edilmiyor ve bu insanlarda herhangi bir ego kırıntısı yok ama ne kadar eline yüzüne bakilmayacak insan varsa kulu köpeği çok fazla , bunu böyle söylüyorum çünkü gerçekten kul kopek oluyorlar
Bunu sadece karşılaştırma olarak algıla lütfen, bir kum saati fiziğe sahip sporunu yapmış bir kadın var karşıda mesela o kişiye bakılmıyor diğer yanda kolestrol deposu kadına yığınla talep olduğu gibi aşırı da egosu olup reddetme Lütfü oluşuyor , komik degil mi bu. d
Şöyle de bakabilirsin bu örneğe, belki reddilme ihtimâlleri çok fazla diye düşünüp baştan yenilgiyi kabul ettikleri için diğer kadını talep ediyorlardır? Olamaz mı?
Bu da olabilir ya da daha barbar bir düşünce ile geliyim sana çirkin ile şey et her zaman yaparsın fikri ve algısı oluşmuş olabilir?
Yok ya o kadar da değil, hani derler ya " bu kız bana bakmaz, bu çocuğun gözü başka kadınlara kayar" misali kalıplaşmış fikirler insanları daima daha kolay olana yönlendirir.
Ama artık kolay olan yol şimdi daha egoist ve daha ulaşılması zoru oynuyor yani bir nevi devran dönüyor
Bunu da zorlaştıranlar aslında o en baştaki alımlı
güzel, yakışıklı kadınların/erkeklerin hareketlerinden kaynaklanan bir durum olduğunu düşünüyorum.
Evet onların egoları yüzünden bu tip insanlara olan istek arttı be bu tip insanlar haddinden fazla yüksekte görmeye başladı kendini
Kısır döngünün başlangıcını bulduk galiba 😅
Evet herhalde şimdi de grupta ki yakışıklı ve güzeller olarak sap olmaya mahkum olduk 😅
Ben o gruptaki güzel olduğunu düşünenlerden değilim 😅 ben "bu çocuk fazla yakışıklı, ben zaten kıskanç biriyim hiç uğraşamam" deyip kafamı başka yöne çevirenlerdendim 😂
Ha bir de bu tayfa var fazla yakışıklı fazla güzel bakmaya gerek yok zaten bakmaz, ulan vallahi bakın valla bakıyoruz kuruduk yok olduk bittik mk 🥲😂😂
Niye şimdi güzel bulunmadı kendinii
Brooke Shields'i bilir misin? Gençliğine bir baksana onun. Güzel dediğin hatta bebek gibi diyebileceğin kadınlardan biri.
Fazla yakışıklı bakmaz değil. Ben yapamam, ben ilgi çeken erkek sevmiyorum. Sevdiğimi kıskanan biriyim, o yüzden herkese değil sadece bana yakışıklı gelmeli 😁😁
O kadın şimdi ve geçmişi de güzel keşke bu kadar bokunu çıkarıp estetiği fazla abartmasaydı, simdi ne için bu kişiyi örnek gösterdin
Ovv aşırı kıskanç valla çok zor ya öyle biri geldi iki dakika tuvalete gitmek bile haram olmuştu mk 🥲😂😂
Güzel veya çok güzel dediğinde aklıma o geliyor benim. Öyle güzellerin var olduğu bir dünyada sadece sıradan geliyorum kendime. Realist olmakta fayda var her zaman 😅😅
O da abartmış, aldatacak olan her türlü aldatır zaten de sen altına yapmadıysan problem yok 😁😁
Fazla realist bir düşünce ve acımasızca bir davranış kendine karşı, dünya da bir çok yakışıklı ve güzel oldu diye kendimize çirkin demek çok saçma ben Henry ve Johnny Depp ile aynı havayı soluyorum ve hala yakışıklı olduğumu düşünüyorum yerime göre ve yöreme gore 😂
Ya hiç abartmış deme sende de aşırı böyle bir kıskançlık sezdim 🥲😂😂
Evet, kendime acımasızca davranıyorum. Beni güçlendirdiğini hissediyorum.
Tabii ki herkes güzel ve yakışıklı 😂😂 Allah karaktere zeval vermesin 😅 gerisi estetikle de hâllolur 😅
Çok şükür hiç öyle psikopata bağlamadım. Allah korusun 😵
Aksine bir yerden sonra daha yıkıcı ve bir özgüvensizlige yol açabilir diye düşünüyorum benim düşüncem bu yönde. Karakter ve onur nadir bulunan maden gibi oldu , estetik ile olan güzellik atılsın çöpe 🙄😂😂
Sürekli ilgi sürekli mesaj sürekli kontrol etme şüphe de olma en sonunda yeter boğuluyorum dedim bitsin dedigim de beni aldattın kesin diyip öyle gitti , paranoya bir boyuttu dndmddld
Aksine özgüveni yüksek bir bireyim. Öldürmeyen şey güçlendirir mantığı içime işlemiş demek ki.
Sürekli kontrol ettiğini nereden çıkardın ki? Kiminle ve nerede olduğunu bilmek sevgilinin hakkı sonuçta. Neyse hakkında hayırlısı olsun.