O bana ben ona bakıyorum aklımda sporda yaptığım onca emek bu aralar çok yiyorum tehlikeli
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
O bana ben ona bakıyorum aklımda sporda yaptığım onca emek bu aralar çok yiyorum tehlikeli
Hayır yeme dokunur, adres neresi🤭
Bişi olmaz
Cevap
1Cevap
Spor yapiyorsan yeme, ben yerim 🤣
Baba fark etmez sabah olmuş olmamış her türlü yerim. Az sonra kahvaltı yapıp sütlaç yiyeceğim.
İstanbul'a gelince spora ve diyete başlayacağım son günler 🤣🤣
Kişi kendinden bilir işi 🤣
Beni tanımıyorsun bu bir ve 3 ayda 18 kilo vermek değil. Verdiğin kiloyu geri almamak önemli olan...
Kilo alıp verme konusunda tecrübeliyim bir ayda 12 kilo vermiş biriyim. Ve doğru olanı böyle kısa surelerde kilo vermek değil.🤣🤣
Spor salonuna üyeliğim baki ve salonu ben açıyorum hatta üyelere yardımcı oluyorum 🤣🤣🤣 beni tanımadan sallama istersen. Yoğun aktif spor geçmişim var. Kardeşimi kaybettim 3 hafta sonra 2 yıl olacak ilaç tedavisi görüyor ve iyi değildim. Her neyse benim kadar Spor salonunda kalmış olma olasılığın yok. Salonların belli bir süresi verdir spor yapabilmen için kaldı ki benim öyle bir sıkıntım yok. Salon arkadsimin ve anahtarı bende 🤣 günde 2 kez salona gittigimi spor yaptigimi bilirim. Hani karın kası derler yaa onlardan vardı bende...
Sen daha küçüksün 40 yaşına gelince de umarım böyle kalmış olursun...
Ben biliyorum sana laf atmadım, sen iddia edip duruyorsun bir şeyler. Tartışmak istiyorsun sanırım ama o kafada değilim🤣
Evet ve benim vücudum uygun kolay kilo verip kilo alan bir bünyem var. Spor sayesinde de güzel şekil alıyorum.
Ben olsam yerdim
Ye gitsin ölüm var
Çok ıslak olmamış sanki
Yeme o zaman yavrum boş ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar