Bekar kadin , çocuklu erkek?

1.5 yıl rüya gibi geçen bir ilişkimiz var. Her şey çok güzel. Ama gecen bu sürenin sonunda anladığım birkaç detay var. Özellikle çocuklu bir erkekle evlenen bekar kadınlardan görüş almak isterim.

Kızı şu an annesiyle ama çok küçük. Yarın bir gün biz evlenirsek çocuk bir sebepten dolayı hayatımızın ortasına girebilir. Benim bu senaryoda etkim olmaz sanki. "Keşke önce bir konuşsaydık" desem hep bir "çocuğum var" ahkami ile karşılaşırım gibi düşünüyorum babasından. Evlenmeden önce bunu konuşup sözünü alsam da "tam velayeti almam" dese de değişen bir şey olmaz gibi, yanlış mıyım? Şartlar, anneyle iletişim.. her şey değişebilir.

Boşanmış erkeklerin flört dönemindeki kibarlıklari tamamen iluzyondan ibaret gibi. Yani şu an her şey rüya gibi, inanılmaz uyumluyuz. Ama bunun sebebi boşanan erkeklerin toplumda kendini defolu gibi hissetmesi. Ve hata yapmamaya, öyle olmadığını kanıtlamaya calismasi.. Boşanan kadınlar bunu bu kadar fazla sallamazken erkekler topluma nasıl göründüğünü çok daha önemsiyor. Bu rüya gibi ilişki kalıcı değil sanki, evlenene kadar, belki evlendikten kısa bir süre sonrasına kadar..

Evlendikten sonra her kadın erkeğin gözünde cepteki kadın oluyor. En at suratli tipsiz adam bile evlendikten kısa bir süre sonra dışarıda fütursuzca flortlesiyor. Ben olur da bu adamla evlensem, canım gibi çocuğuna bakan ve cepte görülen bir kadına dönerim diye düşünüyorum.

Sonuncusu ve en önemlisi.. aile ile alakalı her konuda ilk eşi çok daha anlayışlı bir ortamda evliliğini sürdürdü. Evde çocuk isteyene kadar 7 yıl beklediler mesela.. bana hiçbir zaman bu kadar anlayış olmayacak.

Annesi çocuğuna oflasa cocugundan yakınsa , herkes sempatik görürken, ben çocuk düşünmediğim halimle çok doğal olarak bir gün oflasam sitem etsem bir hareketinden yakınsam kötü kadın olacağım.

Haklı miyim?

Ben çok seviyorum sevgilimi. Ama geleceğimi görebiliyorum. Beni çok üzecek bu ama ayrılacağım.

Bekar kadin , çocuklu erkek?
Cevapla