Böyle bi sıkıntım var nasıl çözülür? Kötülere kızıp iyi insanlara kötü davranıyorum veya yön değiştirme diyelim veya da genelleme. Veya da dengesizlik. Napıcam bilmiyorum nedir bu tam olarak
Dışarda kötülük görüyorum, bişey diyemiyorum gücüm yetmiyor, evde aileme saldırıyorum git napacaksan yap diyorum değiştir bişeyleri diyorum alın intikamını diyorum
İnsan sevmiyorum ne yapsam nereye gitsem
Dışarda kötülük görüyorum, bişey diyemiyorum gücüm yetmiyor, evde aileme saldırıyorum git napacaksan yap diyorum değiştir bişeyleri diyorum alın intikamını diyorum
İnsan sevmiyorum ne yapsam nereye gitsem
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Böyle yaptığın sürece merhamet azalır kalpsizlik başlar sonundada yoldan iyice sapmış bir karaktersiz olursun kötüye bakıp kötü olma
Öyleyim zaten
Napmalıyım kimseye gücüm yetmiyor sinirlerim kötü
Kötülerden uzaklaşıp kendi iyi çevreni kendin olustur
Bunu başaramıyorum işte nasıl yapılır bilmiyorum
Hangi sehirdesin ki arkadaşın yok
İstanbul
Bak erkek olarak bir arkadaş buldun mesela böyle böyle ortamlara girdikçe çoğalır tabi yakınlıkta önemli uzak olunca gidesi gelmiyor insanın 2 kişi daha bul okey atak mesela🤣
Pek güvenilir birine benzemiyorsun
Aynen hiç güvenilir değilim bu kafa ile devam et😅
Yargılama hemen. Ne durumda olduğumu anlarsın belki. Adam seçmeyi bilmiyorum. Tüm varlığımda her şey altüst olmuş durumda
Akıllı olsan karşındaki insanı tanımadan teşhis koymazdın bir arkadaş kaybettin iyi sanslar dostum
Bir tane de insan sevmeyen karı bul ikiniz birlikte herkesi görmezden gelin. Bence mantıklı
Elbette ama o da zor kötü günlerde kim yardım edecek
Sen olurmusun o kadın
Kontrol et o zmn basit bir şey sen ağır saniyorsun
iyi anlasabiliriz
Neden
insan sevmiyorum aynı şekilde
Konuşalım mı
Neden cevap vermiyorsun