Çevremde Hiç Arkadaşım Kalmadı?

Merhaba bugün artık gerçekten bıkmış olduğum durumu anlatmak ve destek almak istiyorum. ben ilk olarak 10 yaşlarımdan beri belki biraz egoist ve bencil bir çocuk olduğumdan çevremdekileri kaybetmiştim bende derin travmaları vardır hala o iğrenç özellikleri taşıyan tek çocuk ben değildim ama bir kaç kişi dışında hayatım boyunca kimse sevmedi beni ve hala o günden beride güçlü ve iyi arkadaşlık bağları kuramadım bazen bir çocuk gibi tanıdıklarımın storylerine bakıp çevresiyle eğlenişlerini veya takılmalarnı görünce gözlerim yaşarmıyorda değil hatta acımı dahada katlıyor haykırasım geliyor her seferinde bense eve kapanmış arada tek ve kafa dengim olmayan arkadaşımla 1-2 saat vakit geçirme ve çoğu zaman 4 duvar arası Saçma sapan pc oyunları oynamaktan başka bir şey yapmayan bir canım dönüştüm sadece yaptığım bazı hatalardan dolayı hayatım kaydı diyebilirim şimdi ise alkol ve sigaradan başka kendime ayırdığım mutlu zamanlar yok böyle olmayı ben hiç istemedim hatta iğrenirdim böylelerinden şimdi anladım nasıl kurtulsam bilmiyorum depresyon falanmı bu yaşadığım?

Çevremde Hiç Arkadaşım Kalmadı?