Diğer Karadeniz hemşehrilerim selamın aleyküm napaysinuz😂? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Karadenizli* Karadeniz hemşehrilerim selamın aleyküm napaysinuz😂? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,1b cevap paylaştı. Aleyküm selam iyi 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Neresindensin
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ben de karadenuzluyim uşagum paligimla konuşuyordum sen geldin 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Neresinden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rizeluyum hamsi yiyorum uşagum Yorumla Soran 1 yıl Ohhh afiyet olsun bende geleyum mi 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gel uşagum beraber olsun ama paligim da çok aç Yorumla
OrhanDeli Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl profilde göründüğünün yarısı kadar bile değilsindir eminim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Eminmisin abicim Yorumla OrhanDeli 1 yıl hem de eeeepppppis eminimmm Yorumla
_gunes__00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aleyküm selam canım, youtubeden dizi açıp izleyeceğim şimdi? Sen? 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Uzaniyorum bende neresindensin _gunes__00 1 yıl Ben memleketimi burada herkesin bilmesini istemiyorum ama size çok yakınım. 😊 _gunes__00 1 yıl Yani özelde derim de mesaj gönderilmiyor.
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl As uşağummmm 😅😅 Karadenizli değilim ama selam almak farzdır 0 14 Yorumla Mericeyn10 1 yıl Laz kızları hep böyle güzel mi oluyor Yorumla Soran 1 yıl Laz kızları tabi güzel Yorumla Mericeyn10 1 yıl Çok da mütevazı hehej Yorumla Soran 1 yıl Asilikte var ama oluyo bizde jsjsj Yorumla Mericeyn10 1 yıl Jsjsjs evet biliyorum fenasınız 😅😏 Yorumla Mericeyn10 1 yıl Rizeli misin yoksa Yorumla Mericeyn10 1 yıl Ha çen nerelusin uşağum da 😀😀 Yorumla Soran 1 yıl Yok be samsunluyum Yorumla Mericeyn10 1 yıl Hmmm çok güzelsin ya 😍 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim de simardim anasini satim bu kadar iltifat yeter jsjd Yorumla Mericeyn10 1 yıl Hahahahha ne demek ha kızçeeee 🥰🥰😝😝 Yorumla Mericeyn10 1 yıl Böyle güzelliğe iltfat farz napıyım😉😘 Yorumla Mericeyn10 1 yıl Takip ediyorum seni Yorumla Soran 1 yıl Et bakiyim Yorumla
DeaconnFrost Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Öyle dediğin için soğudum, bi karadenizli olarak, sevmediğim tiptir hemşerilerim 👋👋 0 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 924 cevap paylaştı. Uyyy seni verene ula aleyküm selam ne edelum takiliyrum öyle sen ne yapaysun 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Aleyküm selam, merak ettiğim tek yer karadeniz bölgesi. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Güzel buralar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet doğasını seviyorum denizi dr ayrı güzel Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ne çok Samsunlu var, bu Samsun’un kızlarını seçerek mi koyuyorlar acaba buraya 0 13 Yorumla Soran 1 yıl Rahatsız mı oldun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yooo, aksine çok güzelsiniz, Samsun’daki tüm kızlar mı güzel diye düşündürüyor Yorumla Soran 1 yıl Samsunun havasından suyundan herhalde 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gençken görmek lazımdı o zaman Samsun’u, belki bana da bi’ çekicilik katardı 😂 Yorumla Soran 1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 30, gelişim çağımı geçtim 🥲😂 Yorumla Soran 1 yıl Gençsin de evet gelisim çağın bitmiş Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sağlık olsun, herkes Samsunlu olamıyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Pardon şanslı yazacaktım otomatik düzeltmiş Yorumla Soran 1 yıl Hahaha ben şanslımiyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şanslı ve tatlı diye düzeltebiliriz Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Reca 🙃 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. aleyküm selam, çalışmaya devam 1 0 Yorumla
Canssxuu Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl Aleykum selam bende orduluyumm 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Ooo bak ikimizde karadenizliyiz bende Samsun Yorumla obirsexdüşkünü 1 yıl Aleyküm selam bende orduluyum Yorumla Canssxuu 1 yıl 🤍evetttt Yorumla obirsexdüşkünü 1 yıl Dm Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 931 cevap paylaştı. Aleyküm selam 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Neresindensin Yorumla Kralbop 1 yıl 67 ❤️🙂 Yorumla Soran 1 yıl Karadeniz değil ora Yorumla Kralbop 1 yıl Batı Karadeniz ama Yorumla
HollandEUnl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Oy nenem aleycum selam sen ne edisun nasilsun 0 18 Yorumla Soran 1 yıl İyiyimm senn Yorumla HollandEUnl 1 yıl Eyidur eyi karadeniz neresi sorsam? Yorumla Soran 1 yıl Samsun Yorumla HollandEUnl 1 yıl Benda Trabzonli Yorumla Soran 1 yıl Anladım zaten😅 Yorumla HollandEUnl 1 yıl Nerden anladun uy nenem la ilahe illallah Yorumla Soran 1 yıl Yazisindan😂 Yorumla HollandEUnl 1 yıl Sen Kadikoyde iftara gittinmi aklarti iftarina Yorumla HollandEUnl 1 yıl Seni benzettim birine ondan sordum yanlis anlama resimdeki sen isen tabi Yorumla Soran 1 yıl Gitmedim jsnsjs Yorumla Soran 1 yıl Benim evet Yorumla HollandEUnl 1 yıl Birine benzettim oda samsunlu. Karadenizin merkezi samsun der dururdu. 🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl Karadenizin merkezi samsun tabi başkenti başkenti Yorumla HollandEUnl 1 yıl Ayni kafa onunla trabzon trabzon 🤣🤣🤣🤣 ugrasma bosuna 🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl Karadenizin baskenti samsun ula Yorumla HollandEUnl 1 yıl Trabzondur pak kizayrum ha 🤣🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl Benide sinir bogaayy daraldum Yorumla HollandEUnl 1 yıl Oy nenem yaz ba bakayim hele Yorumla
вʟαcкנαcк Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Karadenizli kizlar çok egolu oluyor 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Hicte bile ego değil özgüven Yorumla вʟαcкנαcк 1 yıl Fazla özgüven ego oluyor zaten Yorumla Soran 1 yıl Hayır ego farklı kendini herkesten üstün görmektir ego Yorumla вʟαcкנαcк 1 yıl Tamam işte oyle görüyorlar ben ne diyom Yorumla
Atesmavi99 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Fındıktan geldik yagmur yagdı oturuyoruz 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Oh mis Yorumla Atesmavi99 1 yıl İyi değil. Nerden geldş bu fındık ne güzel istanbuldaydım Yorumla Soran 1 yıl Yaaa zevkli bence Yorumla Atesmavi99 1 yıl Ben sevmiyorum Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Aleykum selam amasyayi karadenizden sayiyor muyuz 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Saymiyoruz Yorumla İbrahim1988_34 1 yıl Orta karadeniz ama Yorumla Soran 1 yıl Ama karadeniz değil iste sayilmiyo Yorumla İbrahim1988_34 1 yıl Sen nerelisin corumlu degilsin Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Merhaba canım bartindan selamlar 0 0 Yorumla
ismail5858 Takip Et Yoda Yaş: 26 1 yıl Diğer konusunda 536 cevap paylaştı. Karadenizun neresiiii 😂😂 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Samsun Yorumla ismail5858 1 yıl Oooo Yorumla Soran 1 yıl Noldu len Yorumla ismail5858 1 yıl Bir sey olmadi len Severim samsunu Yorumla Soran 1 yıl Esaslı memleket sen neresindensin Yorumla ismail5858 1 yıl Ben karadenizli degilim sivasliyim Yorumla Soran 1 yıl Karadenizlilere sordum ben jsjshs Yorumla ismail5858 1 yıl Ayip degil mi😂 yakin sayilir yani ne var Yorumla Soran 1 yıl Ya git surdan😂 Yorumla ismail5858 1 yıl Ne len Yorumla
Daiask23 Takip Et Guru Yaş: 30 1 yıl Aleyküm Selam karadeniz neresi 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Samsun Yorumla Daiask23 1 yıl Bende samsun Yorumla Soran 1 yıl Oo hemşerumm Yorumla Daiask23 1 yıl Naber hemşerum Yorumla Soran 1 yıl İyidir sen Yorumla Daiask23 1 yıl İyim teşekkür ederim Yorumla Daiask23 1 yıl Samsun merkez mi Yorumla Soran 1 yıl Atakum Yorumla Daiask23 1 yıl Güzel yerdesin Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Samsunda darlanuyruz da 😅😂 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Oo bende samsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl çarşambada samsun , atakumda. Atakumdayım ben🖐🏻 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl ebenin körünü yapiyoruz 0 32 Yorumla Soran 1 yıl Gelmim oraya yirrtarim ağzını Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sifata bak Yorumla Soran 1 yıl Kurban ol sifatima kıskandın sanırım 😂 Yorumla whatisthatahaha 1 yıl Kavga yok Yorumla Soran 1 yıl @whatisthatahaha cekememis anam Yorumla whatisthatahaha 1 yıl kizlsrda bu cok var hemcinslerine saldırmak nedenini bilmiyoö Yorumla Soran 1 yıl @whatisthatahaha baksana ama tepkisine o öyle tepki vermese ben neden onun agzini yirtim durduk yere cekememis cidden Yorumla whatisthatahaha 1 yıl onun için dedim bende zaten sende hakli olarak tepki vermissin Yorumla Soran 1 yıl @whatisthatahaha evet Yorumla whatisthatahaha 1 yıl sen Karadenizin neresindensin hazır yazmisken sorunu cevapliyim Yorumla Soran 1 yıl @whatisthatahaha samsun Yorumla whatisthatahaha 1 yıl Samsuna her yil gidiyom güzel yer sanslisin Yorumla Soran 1 yıl @whatisthatahaha evet çok güzel özellikle atakum zaten atakumluyum Yorumla whatisthatahaha 1 yıl Atakum da birkaç arkadasim var çok güzel yer Yorumla Soran 1 yıl @whatisthatahaha sen nerelisin Yorumla whatisthatahaha 1 yıl 61 ama orada yasamiyom İstanbuldayım Yorumla Soran 1 yıl @whatisthatahaha oo bak hemşehri çıktık Yorumla whatisthatahaha 1 yıl tabi XLSKKXKLKCDKCKLD Yorumla whatisthatahaha 1 yıl ama cidden samsun güzel yer sahili özelliklr Yorumla Soran 1 yıl @whatisthatahaha evet çok güzel Yorumla whatisthatahaha 1 yıl neyse gorusuruz daha dicek birsey yok heralde xkldlxklsxsl Yorumla Soran 1 yıl @whatisthatahaha görüşürüz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl sumukler Yorumla whatisthatahaha 1 yıl sumuk mu ne iğrenç bi kız XLDKXSKLXKSNXKEDÖ Yorumla Soran 1 yıl @whatisthatahaha kıskanç kuduruk jsjdudh Yorumla whatisthatahaha 1 yıl sumuk dediği yerde koptum yalnız Yorumla Soran 1 yıl @whatisthatahaha bende 😂 varoş tam varoş Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu kezban sana ilgili varya cok belli ediyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl al al yemedik tepe tepe kulan suratsiz Yorumla Soran 1 yıl O kezban dedigin senin kafanda saç birakmaz haa bunları yüzüme soyleyemezsin varya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ya bak zirlama Yorumla whatisthatahaha 1 yıl Kızın sorusuna düzgün cevap versen belki konu buralara gelmezdi Yorumla
kendi_kendime Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl iyiyim uşağum 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Neresinden Yorumla kendi_kendime 1 yıl gümüşhane Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Diğer konusunda 24,6b cevap paylaştı. iyi la uşağum sen nedeysun daaa :D 0 0 Yorumla
Sekerrkek Takip Et Xper 2 Yaş: 25 1 yıl Neresinden karadenizin hemşehrim 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Samsun Yorumla Sekerrkek 1 yıl Sen karadenizin incisindensin :D Yorumla Soran 1 yıl Evet karadenizin incisindenim😅 Yorumla
B_a_n_E Takip Et Xper 5 Yaş: 125 1 yıl Benim hatun gelmiş 😝 0 17 Yorumla Soran 1 yıl Kim lan senin hatun Yorumla B_a_n_E 1 yıl Bu güzellik 😍 Yorumla B_a_n_E 1 yıl Sabah sabah ilaç gibsin var yaa Yorumla Soran 1 yıl Hahaha öyleyimdir Yorumla B_a_n_E 1 yıl Belli var sende bir şeyler auran beni çok etkiliyor dicem ama yanlış anlıcaksın Yorumla NeSaçmalıyonaq 1 yıl Tabi yanlış anlar yrrm tek elle yazmışsın Yorumla Soran 1 yıl @NeSaçmalıyonaq koru beni şu abazalardan hsndh Yorumla B_a_n_E 1 yıl Bu kız iki el kullandırmaz net çok güzel ve şey Yorumla Soran 1 yıl Şey derken? Yorumla B_a_n_E 1 yıl Anla işte Yorumla NeSaçmalıyonaq 1 yıl Lan anladık pic sus Yorumla Soran 1 yıl @NeSaçmalıyonaq Hah geldi benimki😂 Yorumla B_a_n_E 1 yıl Adam güzel kızı kapmış laf ettirmiyor a q 🤣 Yorumla NeSaçmalıyonaq 1 yıl Lan sevgilim falan drğil ysnlış anlaşılıp kısmetimi kapatmayalım shdjdj ama sen laf etme ananı skrm Yorumla Soran 1 yıl @NeSaçmalıyonaq hahaha😂😂 Yorumla B_a_n_E 1 yıl Lan tamam yemedik daha yazmam takiptende çıktım Yorumla NeSaçmalıyonaq 1 yıl Afern Yorumla
rozy06 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 1 yıl İş iş iş Sıkıcı bir günden selam 😂 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Neresindensin Yorumla rozy06 1 yıl Ordu ama orada yaşamıyorum ya Yorumla Soran 1 yıl Olsun yinede hemsehrisin Yorumla rozy06 1 yıl Sen ne yapıyorsun iş okul? Yorumla Soran 1 yıl Okuyorum bende Yorumla rozy06 1 yıl Güzel burası normal mesaj alanına dönecek böyle devam ederse ee felan diyip konulara giriş 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Hic normal msja donecek modda değilim ula modum düştü şu an Yorumla rozy06 1 yıl Ne oldii neden düştü Yorumla Soran 1 yıl Valla anlık düştü bende bilmiyom jdjdh Yorumla rozy06 1 yıl 😂😂😂 neyse ki kolay yükseltmek modunu 😂 Yorumla
Erkan85355 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 yıl Aleyküm selam efendim yoruldum uzandım biraz 0 11 Yorumla Soran 1 yıl Neresindensin Yorumla Erkan85355 1 yıl Çorum 😊 Yorumla Erkan85355 1 yıl Tam olmasada orta Karadeniz Yorumla Soran 1 yıl Karadeniz değil oraa😂 Yorumla Erkan85355 1 yıl 😂😂 Yorumla Erkan85355 1 yıl Hava durumunda orta Karadeniz diyo Yorumla Erkan85355 1 yıl Oranın yalancısıyım 😂 Yorumla Soran 1 yıl Hava durumunu bosverecen sen Yorumla Erkan85355 1 yıl Bütün kayıtlarda öyle ama Yorumla Soran 1 yıl Yaw has Karadeniz degil ora Yorumla Erkan85355 1 yıl Kıyısından köşesinden değiyo işte idare et🙂 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yatıyorum 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Neresindensin Yorumla FısFısOdaSpreyi 1 yıl Ankara Yorumla Soran 1 yıl Ora Karadeniz değil 😂 Yorumla FısFısOdaSpreyi 1 yıl Karadeniz tarafından gelmeyim ama shsg Yorumla
asosyal1psikolog Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl merhabalar ben akdenizliyim 😂 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Karadenizlilere dedim Yorumla asosyal1psikolog 1 yıl olsun bende aldım Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Aleykum selam emice napaysun 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Emice anandir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yuh kufur nie ediyon pisliklik yapma Yorumla Soran 1 yıl Küfür etmedim küfür o cumlenin neresinde sende bana ne emice diyon emicene benziyommu ben senin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Benim emice Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Aleyküm selam iyi
Neresindensin
Ben de karadenuzluyim uşagum paligimla konuşuyordum sen geldin
Neresinden
Rizeluyum hamsi yiyorum uşagum
Ohhh afiyet olsun bende geleyum mi 😅
Gel uşagum beraber olsun ama paligim da çok aç
profilde göründüğünün yarısı kadar bile değilsindir eminim
Eminmisin abicim
hem de eeeepppppis eminimmm
Aleyküm selam canım, youtubeden dizi açıp izleyeceğim şimdi? Sen?
Uzaniyorum bende neresindensin
Ben memleketimi burada herkesin bilmesini istemiyorum ama size çok yakınım. 😊
Yani özelde derim de mesaj gönderilmiyor.
As uşağummmm 😅😅 Karadenizli değilim ama selam almak farzdır
Laz kızları hep böyle güzel mi oluyor
Laz kızları tabi güzel
Çok da mütevazı hehej
Asilikte var ama oluyo bizde jsjsj
Jsjsjs evet biliyorum fenasınız 😅😏
Rizeli misin yoksa
Ha çen nerelusin uşağum da 😀😀
Yok be samsunluyum
Hmmm çok güzelsin ya 😍
Teşekkür ederim de simardim anasini satim bu kadar iltifat yeter jsjd
Hahahahha ne demek ha kızçeeee 🥰🥰😝😝
Böyle güzelliğe iltfat farz napıyım😉😘
Takip ediyorum seni
Et bakiyim
Öyle dediğin için soğudum, bi karadenizli olarak, sevmediğim tiptir hemşerilerim 👋👋
Uyyy seni verene ula aleyküm selam ne edelum takiliyrum öyle sen ne yapaysun 😂
Aleyküm selam, merak ettiğim tek yer karadeniz bölgesi.
Güzel buralar
Evet doğasını seviyorum denizi dr ayrı güzel
Ne çok Samsunlu var, bu Samsun’un kızlarını seçerek mi koyuyorlar acaba buraya
Rahatsız mı oldun
Yooo, aksine çok güzelsiniz, Samsun’daki tüm kızlar mı güzel diye düşündürüyor
Samsunun havasından suyundan herhalde 😂
Gençken görmek lazımdı o zaman Samsun’u, belki bana da bi’ çekicilik katardı 😂
Kaç yaşındasın
30, gelişim çağımı geçtim 🥲😂
Gençsin de evet gelisim çağın bitmiş
Sağlık olsun, herkes Samsunlu olamıyor
Pardon şanslı yazacaktım otomatik düzeltmiş
Hahaha ben şanslımiyim
Şanslı ve tatlı diye düzeltebiliriz
Teşekkür
Reca 🙃
Karadenizli değilim aleyküm selam :D
aleyküm selam, çalışmaya devam
Aleykum selam bende orduluyumm
Ooo bak ikimizde karadenizliyiz bende Samsun
Aleyküm selam bende orduluyum
🤍evetttt
Dm
Aleyküm selam
Neresindensin
67 ❤️🙂
Karadeniz değil ora
Batı Karadeniz ama
Oy nenem aleycum selam sen ne edisun nasilsun
İyiyimm senn
Eyidur eyi karadeniz neresi sorsam?
Samsun
Benda Trabzonli
Anladım zaten😅
Nerden anladun uy nenem la ilahe illallah
Yazisindan😂
Sen Kadikoyde iftara gittinmi aklarti iftarina
Seni benzettim birine ondan sordum yanlis anlama resimdeki sen isen tabi
Gitmedim jsnsjs
Benim evet
Birine benzettim oda samsunlu. Karadenizin merkezi samsun der dururdu. 🤣🤣🤣🤣🤣
Karadenizin merkezi samsun tabi başkenti başkenti
Ayni kafa onunla trabzon trabzon 🤣🤣🤣🤣 ugrasma bosuna 🤣🤣🤣🤣🤣
Karadenizin baskenti samsun ula
Trabzondur pak kizayrum ha 🤣🤣🤣
Benide sinir bogaayy daraldum
Oy nenem yaz ba bakayim hele
Karadenizli kizlar çok egolu oluyor
Hicte bile ego değil özgüven
Fazla özgüven ego oluyor zaten
Hayır ego farklı kendini herkesten üstün görmektir ego
Tamam işte oyle görüyorlar ben ne diyom
Fındıktan geldik yagmur yagdı oturuyoruz
Oh mis
İyi değil. Nerden geldş bu fındık ne güzel istanbuldaydım
Yaaa zevkli bence
Ben sevmiyorum
Aleykum selam amasyayi karadenizden sayiyor muyuz
Saymiyoruz
Orta karadeniz ama
Ama karadeniz değil iste sayilmiyo
Sen nerelisin corumlu degilsin
ve aleyküm selam
Merhaba canım bartindan selamlar
Karadenizun neresiiii 😂😂
Samsun
Oooo
Noldu len
Bir sey olmadi len Severim samsunu
Esaslı memleket sen neresindensin
Ben karadenizli degilim sivasliyim
Karadenizlilere sordum ben jsjshs
Ayip degil mi😂 yakin sayilir yani ne var
Ya git surdan😂
Ne len
Aleyküm Selam karadeniz neresi
Samsun
Bende samsun
Oo hemşerumm
Naber hemşerum
İyidir sen
İyim teşekkür ederim
Samsun merkez mi
Atakum
Güzel yerdesin
Sinop sayılıyor mu
Sayiliyo tabi
Samsunda darlanuyruz da 😅😂
Oo bende samsun
çarşambada samsun , atakumda. Atakumdayım ben🖐🏻
ebenin körünü yapiyoruz
Gelmim oraya yirrtarim ağzını
Sifata bak
Kurban ol sifatima kıskandın sanırım 😂
Kavga yok
@whatisthatahaha cekememis anam
kizlsrda bu cok var hemcinslerine saldırmak nedenini bilmiyoö
@whatisthatahaha baksana ama tepkisine o öyle tepki vermese ben neden onun agzini yirtim durduk yere cekememis cidden
onun için dedim bende zaten sende hakli olarak tepki vermissin
@whatisthatahaha evet
sen Karadenizin neresindensin hazır yazmisken sorunu cevapliyim
@whatisthatahaha samsun
Samsuna her yil gidiyom güzel yer sanslisin
@whatisthatahaha evet çok güzel özellikle atakum zaten atakumluyum
Atakum da birkaç arkadasim var çok güzel yer
@whatisthatahaha sen nerelisin
61 ama orada yasamiyom İstanbuldayım
@whatisthatahaha oo bak hemşehri çıktık
tabi XLSKKXKLKCDKCKLD
ama cidden samsun güzel yer sahili özelliklr
@whatisthatahaha evet çok güzel
neyse gorusuruz daha dicek birsey yok heralde xkldlxklsxsl
@whatisthatahaha görüşürüz
sumukler
sumuk mu ne iğrenç bi kız XLDKXSKLXKSNXKEDÖ
@whatisthatahaha kıskanç kuduruk jsjdudh
sumuk dediği yerde koptum yalnız
@whatisthatahaha bende 😂 varoş tam varoş
Bu kezban sana ilgili varya cok belli ediyor
al al yemedik tepe tepe kulan suratsiz
O kezban dedigin senin kafanda saç birakmaz haa bunları yüzüme soyleyemezsin varya
ya bak zirlama
Kızın sorusuna düzgün cevap versen belki konu buralara gelmezdi
Garadenizli
iyiyim uşağum
Neresinden
gümüşhane
iyi la uşağum sen nedeysun daaa :D
İyi usagum sen
İyidir bende
Neresinden karadenizin hemşehrim
Samsun
Sen karadenizin incisindensin :D
Evet karadenizin incisindenim😅
Benim hatun gelmiş 😝
Kim lan senin hatun
Bu güzellik 😍
Sabah sabah ilaç gibsin var yaa
Hahaha öyleyimdir
Belli var sende bir şeyler auran beni çok etkiliyor dicem ama yanlış anlıcaksın
Tabi yanlış anlar yrrm tek elle yazmışsın
@NeSaçmalıyonaq koru beni şu abazalardan hsndh
Bu kız iki el kullandırmaz net çok güzel ve şey
Şey derken?
Anla işte
Lan anladık pic sus
@NeSaçmalıyonaq Hah geldi benimki😂
Adam güzel kızı kapmış laf ettirmiyor a q 🤣
Lan sevgilim falan drğil ysnlış anlaşılıp kısmetimi kapatmayalım shdjdj ama sen laf etme ananı skrm
@NeSaçmalıyonaq hahaha😂😂
Lan tamam yemedik daha yazmam takiptende çıktım
Afern
İş iş iş Sıkıcı bir günden selam 😂
Neresindensin
Ordu ama orada yaşamıyorum ya
Olsun yinede hemsehrisin
Sen ne yapıyorsun iş okul?
Okuyorum bende
Güzel burası normal mesaj alanına dönecek böyle devam ederse ee felan diyip konulara giriş 😂😂
Hic normal msja donecek modda değilim ula modum düştü şu an
Ne oldii neden düştü
Valla anlık düştü bende bilmiyom jdjdh
😂😂😂 neyse ki kolay yükseltmek modunu 😂
Aleyküm selam efendim yoruldum uzandım biraz
Neresindensin
Çorum 😊
Tam olmasada orta Karadeniz
Karadeniz değil oraa😂
😂😂
Hava durumunda orta Karadeniz diyo
Oranın yalancısıyım 😂
Hava durumunu bosverecen sen
Bütün kayıtlarda öyle ama
Yaw has Karadeniz degil ora
Kıyısından köşesinden değiyo işte idare et🙂
Yatıyorum
Neresindensin
Ankara
Ora Karadeniz değil 😂
Karadeniz tarafından gelmeyim ama shsg
merhabalar ben akdenizliyim 😂
Karadenizlilere dedim
olsun bende aldım
Fındık toplayruk
Aleykum selam emice napaysun
Emice anandir
Yuh kufur nie ediyon pisliklik yapma
Küfür etmedim küfür o cumlenin neresinde sende bana ne emice diyon emicene benziyommu ben senin
Benim emice
AKP'ye oy vermiyoruz biz