Diğer Dolmuşta biri kalçanıza dokunsa ne yaparsınız? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Dolmuşta birisi kasten kalçanıza dokunsa neler yapardınız?Yaygara etmek doğrumudur? Dolmuşta biri kalçanıza dokunsa ne yaparsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,5b cevap paylaştı. Kadın hiç kalçama dokunmadı daha önce 0 0 Yorumla
archiMadd Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Gerçekten bilinçli ve taciz amaçlı dokunduğunu düşünüyorsan olay çıkarmak lazım kesinlikle, gereğini yaparlar diye umut ediyorum. (eminim haksız vakalarda oluyordur o yüzden aman dikkat) 0 0 Yorumla
sörfurkan Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl kim lan o kuzum derim elimin tersiyle baaaam bitane 0 0 Yorumla
ca_nnnnnn Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Bence senin hişuna gider sanki hiç yaşamamış ama yaşamak istiyor gibi sormuşsun? 0 0 Yorumla
TheBourty Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 644 cevap paylaştı. Vuracaksın tokadı birde bağıracaksın gerisini oradakiler halleder 0 0 Yorumla
Maça-As Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Valla bana’da yaptılar anlayamıyorsun ki kimin yaptığını. 0 1 Yorumla Maça-As 1 yıl Basın lan geri falan yaptım’da kız mı yaptı erkek mi yaptı anlamadım. Yorumla
DrTrager Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Merhaba birisizi seni taciz ediyorsa tepki göstermen gerek tabiki de :D 0 0 Yorumla
İstanbollu34 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 381 cevap paylaştı. Takmazdım çok kafaya sanırım 0 0 Yorumla
Esaret5 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl boyle bir durum yasandi galiba siz tarafina 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kızsa sorun yok 😄 0 0 Yorumla
BlackExplorer Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Diğer konusunda 881 cevap paylaştı. Kasıtlı ise pişman etmeli. 0 0 Yorumla
testosteronn Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Diğer konusunda 622 cevap paylaştı. tepki göster 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Anasınızıkerım 1 3 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kuru kuru Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Ikvhkhh severmısın senıde zıkeyımöı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Ikvhkhh fakesın turu git Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Kadın hiç kalçama dokunmadı daha önce
Gerçekten bilinçli ve taciz amaçlı dokunduğunu düşünüyorsan olay çıkarmak lazım kesinlikle, gereğini yaparlar diye umut ediyorum. (eminim haksız vakalarda oluyordur o yüzden aman dikkat)
kim lan o kuzum derim elimin tersiyle baaaam bitane
Bence senin hişuna gider sanki hiç yaşamamış ama yaşamak istiyor gibi sormuşsun?
Vuracaksın tokadı birde bağıracaksın gerisini oradakiler halleder
Valla bana’da yaptılar anlayamıyorsun ki kimin yaptığını.
Basın lan geri falan yaptım’da kız mı yaptı erkek mi yaptı anlamadım.
Merhaba birisizi seni taciz ediyorsa tepki göstermen gerek tabiki de :D
Ağzına scarim orada onun rezil ederim buna kimse susmamali
%1 anca ses çıkarır. Geri kalan rezillik Çıkmasın diye susar
Takmazdım çok kafaya sanırım
Dönüp kafa atmak iyidir
Uçak ve tren dışında topluma taşıma kullanmıyorum 😃
Bende doknurum hsjsjs
boyle bir durum yasandi galiba siz tarafina
Kızsa sorun yok 😄
En dogrusu elini kırmak susunca alışkanlık yapar
sen etmezsin, tm tersi anında ıslanırsın
Kasıtlı ise pişman etmeli.