Japonya, Tayland, Endonezya, latin Amerika'dan birçok kızla yazıştım (nerden yazıştın demeyin yabancı siteden google çevri yoluyla neyse) kızlar hem tatlı hem de benim gibi ortalama birini bile beğeniyor. Ayrıca düşünce yapılarına hayran kaldım. Erkekte birinci ölçütün kişilik, karakter olduğunu söylüyorlar. Endonezyalı bir çok güzel kıza tatlı olduklarını söyledim bana teşekkür ederek güzel olmadıklarını söyledi birçoğu. Bu kadar ki alçak gönüllüler. Geçen yıl deprem zamanını kapalı spor salonunda toplu bir şekilde geçirmiştik Suriyeliler de ordaydı Suriyeli bir kız gülümseyerek "sen neden yemek almadın" diyordu. Mesela bakımsız şişman bir erkek İngiliz güzel bir kıza adres sorsa kız tatlı bir tebessümle bunu cevaplar. Ama Türkiyedeki bazı ya da bir çok kıza adres sorsan ya da sadece merhaba desen eğer bakımsız bir erkeksen, ya da kız seni yakışıklı bulmadığında ya da garibansan kız yüzünü ekşitip "bilmiyorum, ne bileyim" tarzı şeyler söyleyip içinden belki "bana niye soruyon canım öff" tarzı şeyler söyleyebiliyor. Nedir bu ruh hali kızlar niye kendinizi dev aynasında görüp muhatap olmak istediğiniz erkeğin illa uzun boylu, yakışıklı, zengin olmasını istiyorsunuz. Neden illa sizin dediğiniz olacak nedir bu ego. Biriniz de kalpten bir şekilde "İyi insan, salih amel işleyen bir erkek olsun, illa benim istediğimi yapmasına gerek yok, ben öyle prenses değilimki" deyin yeter lan
Güncellemeler
1 yıl
Türkiyedeki kızların bazıları neden bu kadar üst perdeden bakıyor?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer