Çok yalnızım acil?

Gerçekten ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum hayatımın hangi evresindeyim ya da benmi fazla abartıyorum bütün tanıdıklarım bana çok yapmacık geliyor arkadaşlarım, kuzenlerim kimse onlara verdiğim değerin ya da çabanın çeyreğini bana vermiyor kendimi çok dışlanmış hissediyorum en basitinden yakın arkadaşım dediğim kişiler bir nasılsın bile yazmıyorlar bu daha başlangıç buluşmak istediğim de hep bir bahane buluyorlar düğün var, başkasına söz verdim, keşke erken söyleseydin, ayarlarız buluşma, ….. yerim ağrıyor diyip geçiştiriyorlar ama kiminle arkadaş olsam aynı olaylar olup duruyor doğum günümde yakın arkadaşım dediğim kişi ertesi güne yakın sürede ayağına getirtiği kafede bi saat oturup kalktı oysaki onlar için her şeyi ayarlıyorum ben bi derdiğimi anlatmaya başladığımdan hemen konu değiştiriyorlar kendi sorunları olunca elimden gelenin fazlasını yapıyorum ve her seferinde yalnız bırakılıyorum gerçekten çok sıkıldım işlerine gelince arkadaş olduğumuzu hatırlıyorlar verdikleri sözler havada kalıyor kendimi kullanılmış hissediyorum sosyal medyalarımı kapatmak istiyorum ama kapatıncada çok daha sıkılıyorum dışlanan bir çoçuk gibi hissediyorum kendimi kimsenin oyunda istemediği ne yapmalıyım
Çok yalnızım acil?