Susamböceği dışarıdan gelir mi yoksa evimi mi bastılar lütfen yardımcı olun bastılarsa nasıl kurtulabilirim?

Birkaç yıl önce odamda unuttuğum balık yemlerimden türeyen bu korkunç, susamımsı böcek türünü böcek ilaçları ile defettiğimi sandım, bir yıl sonra nedenini bilmediğim bir şekilde yeniden odamda buldum ve yine böcek ilaçlarıyla kurtulduğumu varsaydım, şimdi de (bir ya da bir buçuk yıl geçmiş olabilir üzerinden) tatilden eve döndüm, gitmeden önce huylu biri olduğum için tüm evi ilaçlayıp gitmiştim. Döndüğümde yerde ölü birkaç karınca dışında bir şey göremedim. Ama yaz olduğu için sürekli camı açmam gerekiyor yoksa oturamıyorum odamda. Son iki gündür sürekli susam böceği bulup durmaya başladım eve ilk geldiğimde hiçbir şey yoktu. Bu tür dışarıdan geliyor mu yoksa evim asla kurtulamadığım bir istila altına mı girdi? HAYIR BİR DE SADECE VE SADECE BENİM ODAMDALAR ANLAMIYORUM ASLA VE SÜREKLİ YENİDEN BULUP DURUYORUM YETER ARTIK. Bunlardan nasıl kurtulacağımı bilen biri varsa da çok teşekkür edeceğim.

Susamböceği dışarıdan gelir mi yoksa evimi mi bastılar lütfen yardımcı olun bastılarsa nasıl kurtulabilirim?