Diğer Uyurken Kaç Tane Yastıkla Uyuyorsunuz? aliceahrass Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben 2 tane birisi başımda oluyor diğeriylede sarılıp uyuyorum 🥲 Uyurken Kaç Tane Yastıkla Uyuyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl 3 tanecik. Başımın altında, kollarımın arasında ve bacaklarımın arasında 1 1 Yorumla aliceahrass 1 yıl bacağımın arasınada alıcam bi tane doğru diyorsunuz bdjfjgg Yorumla
ladymelo Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 31% 1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Genelde 3 oluyorBiri sarılmak içinİkinci başım icinÜçüncü bacaklarım için 0 2 Yorumla Çılgın_Adam_hızlı35 1 yıl Bacak? Yorumla ladymelo 1 yıl @Çılgın_Adam_hızlı35 bacağımın altında koyuyorum düz yatamıyorum benHuzursuz bacak sendromu Yorumla
SatanistBeyyy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl 2 tane oluyor yoksa uyuyamıyorum ya da tek büyük yastık 0 0 Yorumla
Sananehıııhhh Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Bir yastıkla dikey olacak şekilde hem kafamı koyarak hem sarılarak uyuyorum 0 0 Yorumla
Blacksky_5 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ben asla iki yastikla uyuyamam, bir oluyor yorgana sariliyorum ben 0 0 Yorumla
MELINAi Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl 4 yastıkla uyuyorum 😄 1 1 Yorumla aliceahrass 1 yıl 😂😂 Yorumla
Ks1Bilen Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 620 cevap paylaştı. 1 sarıldığım uyku arkadaşım var shsdm 1 0 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl 3 yastık :D 1 1 Yorumla aliceahrass 1 yıl bende 3 yapıcam Yorumla
haaland-07 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 1 yıl 4 sanırım bazen birini bulamıyorum 0 8 Yorumla aliceahrass 1 yıl 4 taneyi napıyosun Yorumla haaland-07 1 yıl Birini bacak arasına biri kafa aldı birini arkama diğer sonuncuyu da yüzüme kapiyorum Yorumla aliceahrass 1 yıl bacak arası da evet doğal yatış pozisyonunu destekliyor Yorumla haaland-07 1 yıl Ben öyle rahat ediyorum yoksa doğal yatış pozisyonunu pek de umursamam nxjdkfkf Yorumla aliceahrass 1 yıl tamam rahat etmek için zaten pozisyon da o kadar yastıktanda yatakta yer kalmaz ki ayrı bir rahatsızlık sebebi kskdkdkdjddj Yorumla haaland-07 1 yıl Kocaman yatak ya nie kalmasin sevgili falan bulursam o zaman hiç bir yastığa gerek kalmaz 😅 Yorumla aliceahrass 1 yıl yastığın yerini tutmaz Yorumla haaland-07 1 yıl Onun zevki ayrı onun ki ayrı tabi 😅 ikisi de lazim Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 14b cevap paylaştı. Üç yastıkla uyurum 0 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. 4 ... 0 0 Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 425 cevap paylaştı. Tek yastık 0 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bir. 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Diğer konusunda 22,9b cevap paylaştı. 1 yastık. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
3 tanecik. Başımın altında, kollarımın arasında ve bacaklarımın arasında
bacağımın arasınada alıcam bi tane doğru diyorsunuz bdjfjgg
Genelde 3 oluyor
Biri sarılmak için
İkinci başım icin
Üçüncü bacaklarım için
Bacak?
@Çılgın_Adam_hızlı35 bacağımın altında koyuyorum düz yatamıyorum ben
Huzursuz bacak sendromu
2 tane oluyor yoksa uyuyamıyorum ya da tek büyük yastık
Bir yastıkla dikey olacak şekilde hem kafamı koyarak hem sarılarak uyuyorum
Ben asla iki yastikla uyuyamam, bir oluyor yorgana sariliyorum ben
4 yastıkla uyuyorum 😄
😂😂
1 sarıldığım uyku arkadaşım var shsdm
Üç tane
3 yastık :D
bende 3 yapıcam
İki yastık
4 sanırım bazen birini bulamıyorum
4 taneyi napıyosun
Birini bacak arasına biri kafa aldı birini arkama diğer sonuncuyu da yüzüme kapiyorum
bacak arası da evet doğal yatış pozisyonunu destekliyor
Ben öyle rahat ediyorum yoksa doğal yatış pozisyonunu pek de umursamam nxjdkfkf
tamam rahat etmek için zaten pozisyon da o kadar yastıktanda yatakta yer kalmaz ki ayrı bir rahatsızlık sebebi kskdkdkdjddj
Kocaman yatak ya nie kalmasin sevgili falan bulursam o zaman hiç bir yastığa gerek kalmaz 😅
yastığın yerini tutmaz
Onun zevki ayrı onun ki ayrı tabi 😅 ikisi de lazim
Tek yastık
1 yastik yetiyor
3 tane
İki yastık iki kız
İki tane
1 yastık
1 tanecik
Üç yastıkla uyurum
4 ...
2 bende