Diğer Connectedtome kullanan var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Bir şey sorcam bununla ilgili uygulama biliyor musun Connectedtome kullanan var mı? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bu ne gecen biride bana mesajda yazmıstı cevap bile vermedım 0 30 Yorumla Soran 1 yıl Anonim uygulama. Yorumla Soran 1 yıl Genelde seksting için kullanılıyor da Yorumla Soran 1 yıl Ben de o amaçla kullanıyorum, switch erkek olduğum için pegging ilgisi olan kadın bulmaya çalışıyorum Yorumla Soran 1 yıl Bekarlar takılır genelde ama bekar mısın evli mi? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anladım saolasın... Evet evliyim Yorumla Soran 1 yıl Tamam Yorumla Soran 1 yıl Rica ederim ben bekarım ve pegging sever bir kadın arıyorum Yorumla Soran 1 yıl Biliyor musun ne demek? Ve nasıl bulurum bilmiyorum. Şans artik Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet biliyorum. Neden boyle tarz seylerden hosslanıyorsun ki sende biseksüellik mi var Yorumla Soran 1 yıl Hayır sadece kadından hoşlanırım Yorumla Soran 1 yıl Hem yaparım hem de kadının bana yapması güzel haz verir Yorumla Soran 1 yıl Henüz bulamadım, ilgisi olan biri çıksa karşıma Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anladım cıkar seven vardır muhakkak Yorumla Soran 1 yıl Kadınların parmakları çok hos ince zarif ve güzel kullaniyorlarVar mı hiç tanıdığın kadın arkadaş? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl HYır yok olsada hepsı evli Yorumla Soran 1 yıl Böyle kadınlari nerde bulabilirim acaba Yorumla Soran 1 yıl Birinin beni parmakları ile oksamasini çok isterdim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hiç bi bilgim yok ki yardımcı olamayacağım Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler. Libido da fazla baya günde 6 oluyor. Acilen birini bulmak gerek Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sevgilin filan yok mu Yorumla Soran 1 yıl Yok :( Yorumla Soran 1 yıl İstanbul'da takılıyoruz oysa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anladım bulursun İstanbul buyuk çıkar karsına Yorumla Soran 1 yıl Sen nerdesin? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İzmir Yorumla Soran 1 yıl Uzakmis Yorumla Soran 1 yıl Aslında ilgisi olan bir kadına denk gelmen benden daha yüksek Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yakin olsa da olmazdi neyse bol sans Yorumla Soran 1 yıl Tamam teşekkürler Yorumla Soran 1 yıl Hem becerip hem de beni becerek kadın arayalım Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Bu ne gecen biride bana mesajda yazmıstı cevap bile vermedım
Anonim uygulama.
Genelde seksting için kullanılıyor da
Ben de o amaçla kullanıyorum, switch erkek olduğum için pegging ilgisi olan kadın bulmaya çalışıyorum
Bekarlar takılır genelde ama bekar mısın evli mi?
Anladım saolasın... Evet evliyim
Tamam
Rica ederim ben bekarım ve pegging sever bir kadın arıyorum
Biliyor musun ne demek? Ve nasıl bulurum bilmiyorum. Şans artik
Evet biliyorum. Neden boyle tarz seylerden hosslanıyorsun ki sende biseksüellik mi var
Hayır sadece kadından hoşlanırım
Hem yaparım hem de kadının bana yapması güzel haz verir
Henüz bulamadım, ilgisi olan biri çıksa karşıma
Anladım cıkar seven vardır muhakkak
Kadınların parmakları çok hos ince zarif ve güzel kullaniyorlar
Var mı hiç tanıdığın kadın arkadaş?
HYır yok olsada hepsı evli
Böyle kadınlari nerde bulabilirim acaba
Birinin beni parmakları ile oksamasini çok isterdim
Hiç bi bilgim yok ki yardımcı olamayacağım
Teşekkürler. Libido da fazla baya günde 6 oluyor. Acilen birini bulmak gerek
Sevgilin filan yok mu