Bu adam yüzlerce kızla olabilecekken tek bir kızla olduğunu ilan ediyor bize neden denk gelmiyor?

Bana göre bu adam dünyanın en yakışıklı erkeği ve çok zengin çok ünlü çok da genç. Kızın doğumgününe herkese ilan edecek diğer kızlarla olmanın önünü kapatacak kadar değer veriyor. Bana tiktoktan okulda bana bakan benim de beğendiğim bi çocuk yazmış benim doğumgünüme 1 gün var geçen hafta konuştuğumuzda Adana’dan Bursa’ya gelirim senin için ayrı oda da tutarım ikimize de ayrı demişti sonra ben zengin yakışıklı istiyorum diye biraz konuşmamız azaldı ve ona 3 gün önce dedim ki eğer doğumgünümde yanımda olmayan adamı affedersem ölüm çıksın, o da hayatında olmayan adamı doğumgününe çağırma o zaman dedi gelmeyecek mi doğumgünüme çok üzülüyorum 24 yaşına gireceğim ilk defa doğumgününe hayal ettiğim gibi bi erkek arkadaşımla girmek istiyorum inşallah bu sene olur amin

Bu adam yüzlerce kızla olabilecekken tek bir kızla olduğunu ilan ediyor bize neden denk gelmiyor?