Şimdi şöyle bişey var biz şehirde oturuyoruz ama aslen köylüyüz işte köyden birilerine birileri beni demiş ve istemişler bunuda babaanneme söylemişler bu isteyen kişide yani anasıda bana bakmaya geldi benim için bu kızı isteyen çok diyo babaannesi kim istiyo demiş babaannem bu kadına senin oğlun evli kadınla yaşıyormuş sen ne kızı istiyosun demiş size vermezler onu zengin yer bile istedi onlara bile vermediler demiş zengin dediğim yerde kendi kardeşinin torunu istedi ben ikisini de istemedim sonuç olarak sonra birileri dayımın eşi ilede yakın bu isteyen kadın sözde ben ona varıcam demisimde babaaanem bana bunu söylüyor ben öyle bişey demedim onlar demiştir diyolar annemlerde sen benim çocuğuma iftirami atiyosun dedi hatta geçen kış bozustuk o konu unutuldu arada bana laf dokunduruyolar oğlan evlenmiş kız bulmuşlar internetten diyolar durduk yere oğlanı sever olduk hiç suçum yokken oysa umrumda bile değil sonuç olarak bu iftirayi atanlar cezasını bulurmu
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kim zerre miktarı hayır yapmışsa onu (karşılığını) görür. Kim de zerre miktarı şer işlemişse onu (karşılığını) görür. Zilzal Suresi 7 8 Şüphesiz çıkıcak , sadece sabr et🫂
Umarım çıkar sanırım dayımın eşi yapmış şimdi kuzenim yani kızları evlenmisti eşiyle ayrildi köye geri döndü şimdi cikmiyomus evden bunlar
Babannenin cehennemden haberi yok heralde. Azrail bile çirkin görünür. Yaşlıları hiç sevmiyorum. ( kötü olanlari)
Babaannem diyoki öyle diyolar sen ona varıcakmissin kim diyomus dedim annemde dayının eşiyle arkadaş kadın onlar çıkartmıştir diyo oda onlar çıkartmıştir diyo bende bu ihtimali yüksek buluyorum şimdi o dayımın kızı eşinden boşandı köye geri döndü çıkmıyormus evden
Of klasik köy dedikoduları
Hiç suçum günahım yokken benim dedikodum çıktı ve ben kim çıkardı bilmiyorum ya dayımın eşi ve kızı o kuzenimde evlendi Antalya'ya gitmisti şimdi oğlan bıraktı köye geri döndü kız annem onlar yapmıştır yengenle arkadaş ya kadın diyo ya da babaannemin arkadaşı çıkardı komşusu olan teyze bilmiyorum kim çıkarmı bilmiyorum bunun günahı
Of aman salla
Ama benim suçum yok şimdi beni isteyecek kişiler olursa onada engel oluyo bu
İstemezler beni millet böyle dedim diye beni istemez ki isteyecek olan varsa bile
Salla aman git oku kurtul oradan
Hangi şehirdesin
Ya ben köyde değil şehirde yaşıyoruz ailemle ama koydede taniyolar bizi maalesef gidip geliyoruz
Şehirden tanışırsın ne taktın sen de He ille köyden mi evleneceksin
Evlenmicem köyden ama asosyal insanım burdada bulamıyorumki çevrem yok işim okulum falanda e sosyal medya kalıyor geriye çare ama hakkimda çıkan şeyin ahi çıkarmı onlardan ben öyle bişey demedim çünkü Allah yukarda
Allah her yerde de yani şimdi mutlaka çıkar acısı onlardan sen takma iftirayı kafana kaç yaşındasın
24.
Gerçekten insanlar çok kötü en yakinindakiler bile kimseye güvenemiyorsun umarım Allah çıkartır görüyor biliyor
En yakınlarından kork zaten uzaktaki sana böyle zarar veremez ki daha yaşın genç merak etme
Ve bu insanlarla mecburen konuşuyoruz biz arasiyoruz ediyoruz e annemin abisinin karısı sonuçta babaannede mecbur babadan dolayı dolayısıyla dedikodu kimden çıktı kim çıkarttı bilemiyorum ama babaaanemde hep diyo o oğlan evli kadınla yaşıyormuş böyle insanlara varma sakın diyo benim adım çıktığıylami kaldı şimdi
Cahil insanlar aman öyle düşünseler ne olur sen çıkıp başka yerde yaşayacaksın
Çok sinirim bozuluyor gittiğimde karşıma çıkar diye canım sıkılıyor babam savunmaz zaten çok canım sıkılıyor anliyomusin
Ya salla aman evlenince başka yerden kim sallar onları of boş yere dert ediyorsun
Ya evlendigim insan ve aileside inanırsa diye düşünüyorum
Hiç evlenip mutlu olamicakmiyim ben insanların isine geliyor inanmak kimse o öyle bişey dememistir demez inanır millet
Bak benim umurumda olmadı mesela seni seven sana güvenen insan onlara inanmaz boşuna takma
Teşekkürler umarım öyle olur Allah'a havale ettim simdi kızındanda çıktı gibi bak köye geri döndü kaçarak evlendi şimdi ne diyolar hakkında kim bilir nasıl ortecekler üstünü bakalım
Oğlanın ailesi istememiş bunu git köyüne dön demiş oda döndü s*lak benim neyimi kıskanıyolar durumu iyi birileri istedi diyemi e kendilerinide polis istedi evlenmedi evlenseymis o zaman gidip culsuzun biriyle evlendi
boş ver sen de başlama şimdi dedikoduya
Ama öyle yani
Allah çıkarıyormus demekki işte
Öyle zaten rahat ol
Okumadım ama çıkar
Umarım