KScanlar bi yardim edin?

Biz Nisan ayinda nikahlandik ekimde dugun yapicaktik. Kurban bayrami arefesinde esim kizkardesime verdigi sozu tutmadi uyuyakalmis diye onu gidip almayi unuttu. Sonra gece 1 gibi ulastim ben uzun yoldaydim dedim gel beni otogardan al. Yok annene babana kardesine karsicok mahcubum gelemem deyip telefonu tekrar sessize alup uyudu ve sabaha kadar ulasamadim. Neyse bayramda bize geldi durumu acikladi felan. Sonra ben tartisirken ikimiz basbasayken ona sen g. vatsin dedim diye benle konusmadi iki gun sonra affetti aramiz dyzelmisti seni sevmesem affetmezdim demisti. Iki ay sonrasi birden soguk davranmaya basladi gelecek goremedugini ayrilmak istedigini soyledi ve bunu solemeden birkac gun once nerden ev tutcagimizi dusunuyordu instada bi cok kizi ben supheye dusmeyeyim diye sildigini solemisti. Ayrilacagini soleyince sebep sordum soledigin hakaretleri kendime yediremiyorym dedi. Bu tek basina bi sebep mi dostlar. Dugunumuze 2 ay kalmisti ve halen ortada hicbir sey konusulmuyordu iki aile arasinda. Bana aldiklari bir taki vs hicbir sey yoktu. Esimin maasi da cok ama cok dusuk acaba maddi olarak yapamicagini mi dusundu ailesinden de destegu yok. Sizin tahminler ne

KScanlar bi yardim edin?