Diğer Bana uzun bir kelime soyleyebilir misin? Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor -Olric.-Efendim efendimiz!-Bana uzun bir kelime söyle Olric!-UNUTMAK efendimiz.-Bu yalnız 7 harf Olric.-Ama bir ömür sürüyor efendimiz! Güncellemeler1 yıl Süper sorum🥰🥰 Bana uzun bir kelime soyleyebilir misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. uzun bir kelime 1 0 Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% 1 yıl muvaffakiyetsizleştiricileştiriveremeyebileceklerimizdenmişsinizcesine 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl 😂😂😂baya bayaaa uzun Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl 'antidisestablishmentarianism dünyanın en uzun kelimesidir 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl Cidden de uzun. Okuması da zor😂 Yorumla gulsuberenkolsuz 1 yıl Yoo bu muvaffakiyetsizleştiricileştiriveremeyebileceklerimizdenmişsinizcesine Yorumla
ayhanist3435 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Siz bizim cekoslavakyakilamastiramadiklarimizdanmisiniz 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl 🤣🤣🤣cidden çok uzunmus Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Aşkitibomçikellam diyeyim mi uzun kelime jsjsjdj 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl 😂😂😂evet uupuzun Cevap sahibi 1 yıl Evet hshhshs
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Muvaffakiyetsizleştiricileştiriveremeyebileceklerimizdenmişsinizcesine 2 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sevmek ve sevilmek arasında bir var oluş hikayesi 1 0 Yorumla
ruhumunışığı Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Beklemek. Yaşaması kadar, anlaması da uzun bir kelime. Anlayabilene bir ömür yetmez. 0 1 Yorumla Yaban00 1 yıl 👏👏👏 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Benseniunutmakiçinsevmedim 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Yaaa, buda çok güzel. Yorumla
Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 91% 1 yıl İnsanlaştıramadıklarımızdan 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Uzunmuş cidden Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Yanlış. Unutulur her şey. Hayattır en uzun kelime o bitmeden hiç bişey bitmez 1 0 Yorumla
VuR-KaN Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 461 cevap paylaştı. saçmalık tabiki "orlic" 1 0 Yorumla
LordofJungle Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl "Enteresan" 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Sahi ne demekti karşılığı Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Yokluk 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Vayyyy Yorumla
kdrsns Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Muvvaffakiyetsizleştiremediklerimizdenmisinizdir? 1 8 Yorumla Yaban00 1 yıl Gerçektende uzun Yorumla kdrsns 1 yıl Bir de uzunlavakaltındauyırgezeroğulları var Yorumla Yaban00 1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla kdrsns 1 yıl Bu da en uzun soyisim Yorumla Yaban00 1 yıl Vaybe Yorumla kdrsns 1 yıl Taze bilgi akdmd Yorumla Yaban00 1 yıl Yeni Yorumla kdrsns 1 yıl Evet Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Mezarda unutursun olric 1 17 Yorumla Yaban00 1 yıl Abi niye guzkisin Yorumla Yaban00 1 yıl Neyi unutayım abey Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gizli olmamam için herhangi bi sebep yokSana unut demedim sadece diyaloğa ayak uydurdum Yorumla Yaban00 1 yıl 😂😂😂t. O zaman gizli olma Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Profilimi görüp napacaksın Yorumla Yaban00 1 yıl Merak Yorumla Yaban00 1 yıl Selam yazacam Yorumla Yaban00 1 yıl Abeeyyy niye kactin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kuru muhabbete tahammülüm yok :/ Yorumla Yaban00 1 yıl Nerde biliyirsun kuru oldugunu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Abi diye hitap ediyorsun. Sevgililik ve evlilik düşünmüyorsan neden çenemi yorayım ki? Arkadaş aramıyorum. Yorumla Yaban00 1 yıl Gizli olmasaydın farklı şekilde hitap edebilirdim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 🙂 fotoğraf koymuyorum. Profilimi de kimse beğenmez zaten. Daha önce hayal kırıklığına uğradım onun için gizliden yazıyorum hep. İstersen takip atıyım ordan bak. Yorumla Yaban00 1 yıl Olur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Attım. Umarım hayal kırıklığına uğratmazsın beni Yorumla Yaban00 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yazdım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
uzun bir kelime
muvaffakiyetsizleştiricileştiriveremeyebileceklerimizdenmişsinizcesine
😂😂😂baya bayaaa uzun
'antidisestablishmentarianism dünyanın en uzun kelimesidir
Cidden de uzun. Okuması da zor😂
Yoo bu muvaffakiyetsizleştiricileştiriveremeyebileceklerimizdenmişsinizcesine
Siz bizim cekoslavakyakilamastiramadiklarimizdanmisiniz
🤣🤣🤣cidden çok uzunmus
Aşkitibomçikellam diyeyim mi uzun kelime jsjsjdj
😂😂😂evet uupuzun
Evet hshhshs
Muvaffakiyetsizleştiricileştiriveremeyebileceklerimizdenmişsinizcesine
Sevmek ve sevilmek arasında bir var oluş hikayesi
Beklemek. Yaşaması kadar, anlaması da uzun bir kelime. Anlayabilene bir ömür yetmez.
👏👏👏
Benseniunutmakiçinsevmedim
Yaaa, buda çok güzel.
İnsanlaştıramadıklarımızdan
Uzunmuş cidden
Yanlış. Unutulur her şey. Hayattır en uzun kelime o bitmeden hiç bişey bitmez
saçmalık tabiki "orlic"
Sevmek
Oo
"Enteresan"
Sahi ne demekti karşılığı
Yokluk
Vayyyy
Muvvaffakiyetsizleştiremediklerimizdenmisinizdir?
Gerçektende uzun
Bir de uzunlavakaltındauyırgezeroğulları var
🤣🤣🤣
Bu da en uzun soyisim
Vaybe
Taze bilgi akdmd
Yeni
Evet
Mezarda unutursun olric
Abi niye guzkisin
Neyi unutayım abey
Gizli olmamam için herhangi bi sebep yok
Sana unut demedim sadece diyaloğa ayak uydurdum
😂😂😂t. O zaman gizli olma
Profilimi görüp napacaksın
Merak
Selam yazacam
Abeeyyy niye kactin
Kuru muhabbete tahammülüm yok :/
Nerde biliyirsun kuru oldugunu
Abi diye hitap ediyorsun. Sevgililik ve evlilik düşünmüyorsan neden çenemi yorayım ki? Arkadaş aramıyorum.
Gizli olmasaydın farklı şekilde hitap edebilirdim
🙂 fotoğraf koymuyorum. Profilimi de kimse beğenmez zaten. Daha önce hayal kırıklığına uğradım onun için gizliden yazıyorum hep. İstersen takip atıyım ordan bak.
Olur
Attım. Umarım hayal kırıklığına uğratmazsın beni
Evet
Yazdım
Lastik
Anılar
Sevgi