Diğer Sohbet edecek yok mu? pusatyigit588 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Ergani de Güncellemeler1 yıl 42 derece filam gösteriyordu orayı Sohbet edecek yok mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Olur belkim 1 50 Yorumla pusatyigit588 1 yıl O zaman seninle sohbet edelim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kimin / ne hakkında Yorumla pusatyigit588 1 yıl Seninle sen hakkında Yorumla pusatyigit588 1 yıl Seni konuşalım mesela. Gökyüzünden mi düştün yoksa yerden mi bittin. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hm olur Yorumla pusatyigit588 1 yıl Şiirsel algılarım açıldı. 😁 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaa 🥹 yeryüzünden bittim bu boyla 😅 Yorumla pusatyigit588 1 yıl Kaç boyun Yorumla pusatyigit588 1 yıl 1 metre mi 😁 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 1 63 Yorumla pusatyigit588 1 yıl Amaninnn minnacik 🥰🥰 Yorumla pusatyigit588 1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yerden yere kadar haklıyız çünkü 1 60 ız 😅 Yorumla pusatyigit588 1 yıl Hahhahaha 😂😂😂😂😂 o da doğru Yorumla pusatyigit588 1 yıl Bana yetişme imkanın sıfır o zaman 😁 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 24 olcam inş Yorumla pusatyigit588 1 yıl İyi maşallah süper. Yorumla pusatyigit588 1 yıl Nerelisin bari Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Diyarbakır Yorumla pusatyigit588 1 yıl cam diyarbakır ha 🥰 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen kaçsın kii Yorumla pusatyigit588 1 yıl Cann Yorumla pusatyigit588 1 yıl 26 ben. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hm çok değilmiş 😌 okul / iş var mı? Yorumla pusatyigit588 1 yıl Subaydım ben Yorumla pusatyigit588 1 yıl Şimdi güvenlik şirketim var güvenlik şirketi işletiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Pekii ideallerin neler Yorumla pusatyigit588 1 yıl Öncelikle haram lokma geçmeyen bir iş Yorumla pusatyigit588 1 yıl Gelecektekii çocuklarıma yatırım olacak şekilde para birikimi yapmak Yorumla pusatyigit588 1 yıl Paranın zaten bu dğnyada önemi var başka bir dünyada önemi yok Yorumla pusatyigit588 1 yıl Daha çok da anlatması uzun sürer Yorumla pusatyigit588 1 yıl Senin ideallerin neler Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hm en önemlisi o evet helalinden kolay bulunmuyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Mesleğimi ele almak (öğretmenlik okuyorum) kariyer ibde huzuru da bulmak Yorumla pusatyigit588 1 yıl Başarının sonunds her zaman huzur vardır. Ha sıkıntı çrkmeden dr huzura ulaşmakts zordur. Yorumla pusatyigit588 1 yıl Başarılı bir kız hiddi yarattım bende inşallah da başarırsın hedeflerini ❤ Yorumla pusatyigit588 1 yıl Bu arada 20 gün önce diyarbakırdsn kız aldık kardeşime Yorumla pusatyigit588 1 yıl 🥰🥰 Yorumla pusatyigit588 1 yıl Çok sıcaktı orası. 43 dereceydi hala öyle mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Zafere giden yol gibi huxura giden yolda meşakkatli evet 😌 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ay teşekkür ederim çabalıyorum diyelim Yorumla pusatyigit588 1 yıl Aynen öyle Yorumla pusatyigit588 1 yıl Bir ara klasik şarkı sözü vardı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Amed yanıyor siz neredeydiniz Yorumla pusatyigit588 1 yıl Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır diye Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ha evet tam o şarkı sözünde geçtiği gibi işte 🫠 Yorumla pusatyigit588 1 yıl Özelden yazmam da sakınxa var mı senin için Yorumla pusatyigit588 1 yıl Burayı sistem kısıtlar birazdan Yorumla pusatyigit588 1 yıl Aynen öyle sen diyarbakurda neredesin amed de mi Yorumla pusatyigit588 1 yıl burada mısın? Yorumla
banu_yıldız Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yok bea 0 1 Yorumla pusatyigit588 1 yıl Sen varsın aha yakaladım seni Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Olur belkim
O zaman se
ninle sohbet edelim
Kimin / ne hakkında
Seninle sen hakkında
Seni konuşalım mesela. Gökyüzünden mi düştün yoksa yerden mi bittin.
Hm olur
Şiirsel algılarım açıldı. 😁
Yaa 🥹 yeryüzünden bittim bu boyla 😅
Kaç b
oyun
1 metre mi 😁
1 63
Amaninnn minnacik 🥰🥰
Kaç yaşındasın
Yerden yere kadar haklıyız çünkü 1 60 ız 😅
Hahhahaha 😂😂😂😂😂 o da doğru
Bana yetişme imkanın sıfır o zaman 😁
24 olcam inş
İyi maşallah süper.
Nerelisin bari
Diyarbakır
cam diyarbakır ha 🥰
Sen kaçsın kii
Cann
26 ben.
Hm çok değilmiş 😌 okul / iş var mı?
Subaydım ben
Şimdi güvenlik şirketim var gü
venlik şirketi işletiyorum
Pekii ideallerin neler
Öncelikle haram lokma geçmeyen bir iş
Gelecektekii çocuklarıma yatırım olacak şekilde para birikimi yapmak
Paranın zaten bu dğnyada önemi var başka bir dünyada önemi yok
Daha çok da anlatması uzun sürer
Senin ideallerin neler
Hm en önemlisi o evet helalinden kolay bulunmuyor
Mesleğimi ele almak (öğretmenlik okuyorum) kariyer ibde huzuru da bulmak
Başarının sonunds her zaman huzur vardır. Ha sıkıntı çrkmeden dr huzura ulaşmakts zordur.
Başarılı bir kız hiddi yarattım bende inşallah da başarırsın hedeflerini ❤
Bu arada 20 gün önce diyarbakırdsn kız aldık kardeşime
🥰🥰
Çok sıcaktı orası. 43 dereceydi hala öyle mi
Zafere giden yol gibi huxura giden yolda meşakkatli evet 😌
Ay teşekkür ederim çabalıyorum diyelim
Aynen öyle
Bir ara klasik şarkı sözü vardı
Amed yanıyor siz neredeydiniz
Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır diye
Ha evet tam o şarkı sözünde geçtiği gibi işte 🫠
Özelden yazmam da sakınxa var mı senin için