Arkadaslar ben bir tane cocukla konustuma arkadaşım konuş dedi sana bişey soyleyecekmis dedi bende kabul etmedim ama zorladı yani lütfen dedi bende kobustum ama arkadaşım diyor hani sen nasibini bekliyordun bununla ilgili bir ruyada gördün bak belkide odur falan bende dedim yani içimden, ben Allahtan benim için hayırlı olani istedim ve karsimada arjadas olarak çıkan istedim, hayirli bir sekilde çıksın dedim, ee sevgili olmakta günah bende o olamaz dedim yani, ama arkadaşım sevgili yapan biri yapmak günah dedim olmaz dedim gene anlamadi ama zorlamadı, sadece arkadasiz şu an ama konuşmak günah mi, bir erkekle mesajlaşmak, ben bilmiyorum çünkü, bgisi olan yazsin ve ben beklerken hep günah izliyorum ya da tam işleyecek oluyorum.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ne arkadaş nede sevgili olarak ikisi günah ama şimdiye kadar iki üç kızla konuştum çok sürmedi iki üç gün allah affetsin. Ve inşallah tekrarlamaz.
Günah birde devamı evlilik olmayabilir seni harama köyü şeylere zinaya bulaştırabilir bu açıdan günah
Yok hayir sevgililik gibi mesajlaşma değil arkadaş gibi diyorum
Arkadaş gibide zaten devamı gelmez o da istemez biter
Öyle bir şey olmuyor niyetler her şey baştan konuşulmalı
Nasil yani istemez devami gelmez derken
Seninle sadece kanka gibi konuşmak istemez cunku zaten sevgililik niyetiyle seni tanıştırmıslar
Yani arkadas olalim dedim çocuğa oda kabul etti sonra sevgili olarak olmaz mi dedi bende e yok hayir istemiyorum dedim o da tamam dedi zn arkadasca konusuyoruz ama atkadas olarakta olsada huzursuz hissediyorum çünkü günah isliyormusum gibi hissediyorum yania arkadaş olarakta konuşmak günah olduğunu düşündüğüm için öyle hissediyorum
Arkadaş olarak sesli konuşmak bile haram aslında nedeni de işte gönül kayması zina tehlikesi var. Ama bu şekilde olmaZ çünkü ortada sevgili olma niyeti var sen günah olduğunu söylediğin halde arkadaş oluruz demiş onların arkadaş oluruz demesi normal arkadaş anlamında değil sen ciddiyetini belki etmişsin. Evlilik düşüncesi olsa o da belli ederdi arkadaş oluruz demezdi , arkadaşlarına da çok güvenme en kötü şeyler arkadaşlardan da gelebilir
Yok arkadasim zaten duygusal bosluktayim diye beni begenmis diye bana şey yapti amaci kötü degildi yani ama o durumu yanlış anlamış ben arkadas olarak çıksın dedim yani tuz yuze okuldan falan mesajlaşmadan olabilecek
Yüz yüze okuldan falan mesajlaşmadan olabilecek derken?
Yani şey okuldan biri olsun istiyorum ya da okuluma yeni gelsin benim nasibim orada arkadaş olalim sonrada evleniriz yas gelince, arkadaş olarak çıksın istiyorum yani
Ben sana söyleyecegimj söyledim asla arabasına yalnz binme cafede falan otur oturcaksanda yanında biri olsun buluşcaksanz asla tek bir yere gitme. Saf birine benziyorsun sana iyi yaklaşırlar sonra kötülüklerini görürsün, bilemezsin
Ama sadece okulda konuşmak o az riskli ama mesajlaşmak çok riskli ondan dedim
Hayir benim amacim sevgililik değil yanlış anlama yani çocuğa ayip olmasin diye arkadas oldum yani sadece mesajlasiyoruz busma ya da geçmek yok öyle mi degil sanal arkadaşlık yani yoksa bende cok istemiyorum arkadaş olmak ama yani benim amacim öyle gezip dolaşmak değil sanal arkadaşlık yani sadece o çocuk icinde sormadım genelde sordum yani konuşmak günah sa cocuga söyleyeceğim günah mi?
Okulda hayal, böyle şeyler çok hayal etmekle gelmez, çok düşünme bunları kafana bunları takma. Sen bile böyle düşündüğüne göre tehlikeli arkadaşında bana iyi gibi gelmedi ya kusura bakma
Hangisi bana cocigus ey yapan kiz mi yoksa çocuk mu?
Ne söyleyeceksin çocuğa
Yani ben seninle sadece arkadas olmak istedim ama sen benden hoşlanıyorsun bana o amaçla bakmazsın derim ve zaten Boyle mesajlaşmak falanda günah derim öyle yani
Çocukla konuşurken kalbini kirmistim beni affetsin diye ikna ettim çünkü kul hakki yani önemli affetti onada sey dedim beni affet hakkini helal et yeter dedim arkadasta sevgiliden olmamiza gerek yok dedim ama istersen sadece arkadaş olabilirim desim
Kız, erkeği de bilemezsin ama kızlardan da var böyle iyi görünüp kötülük yapan belkide oğlan kötü biri iyi gibi davranıyor. Kizda belki iki yüzlü dür bilemezsin
Sen biraz uçuk gibisin temiz kalplisin ama kötü biri çıkarsa karşına pişman olursun herkesi iyi görüp inandığınla kalırsın , arkadaş mış oymuş buymuş kimseye güvenme
Yani kiz iyi sadece sevgili yapan biri o yüzden öyle gozukmus olabilir din hakkinda cok bilgisi yok ama müslüman iyi biri yani
Uuk derkennnn?
Uçuk derkennn?
Yahu bende örnek veriyorum iyi de olabilir belkide iyi niyetle sana sevgili bulamaya çalışmıstr ama erkekler kötü seçmiyorsun, tanıyamıyorsun güvenilecek cins değiller
Ya yok çocuktan banane ya aaa, ben zaten kabul etmedim, arkadaşım falan dedi kalbini kırdığım da iyi bir insani kaybettin birdaha çıkmaz ARTIK falan dedi
Ben tabi orada biraz kafaya taktim ama benim için hayirli olan kişi karşıma sevgili olarak çıkamaz dedi içimden, çünkü sevgili yapmanın kendisi hayirli degil zaten.
Bunları o erkek için mi söylüyor sana
Çokta iyi niyetli değil nerden biliyor çıkmayacağını karamsar kötü konuşmuş nasibi kimse bilemez deseydin sende kalp kırılacak bişey yok madem çok iyi sen niyetini belli etmişsin ciddi bir şey düşünebilrdi çocuk daha
Evet ama ben cok takmadim kalbini kırdığım taktim sadece
"sende kalp kırılacak bişey yok madem çok iyi sen niyetini belli etmişsin ciddi bir şey düşünebilrdi çocuk daha" buradaki sözleri anlamadim cok
boş ver kalp kırılacak bişey değil
Yok o degil çocukla konuşurken farketmeden sert davrandım egolu davrandım onu diyorum ama kendimde değildim ben erkekler Boyle bana yazinca derslerim ama bunda biraz abartirim
Helallik istemissin olaun bir daha yapmzsn olur biter. Hakediyolar boş ver kim bilir onlar ne yapmıştır asıl kızlara.
Onlar derken o demek istedin heralde ya da erkekler
Evet o demek istedim :) veya erkekler :) hepsi aynı :)
Hepsi ayni ama bizim gibi güzel iyi ve dindar insanlar varken erkek neden olmasin ki üstelik bende bide ergenkm
Olsa bulurdun:) şans iste dile Allah'tan :)
İste istiyorum sana zaten NASIL istediğimi yazdim
Zaten evlenme yasinda olmadığım için öyle istedim
Sen erkek misin yoksa 🙂 varya imamlar var onlara bak :)
Tövbe ne erkegim kizim
Ne erkegim diyecektim
Ne erkeği
Kaç yaşındasın imamlar hocalar var ama onlar kızlara yazmaz o kötü erkekler gibi :)
Sjdjsjsj
Bilouorum
İste soramiyorum maalesef ama islam hakkinda konuşmakta sakinca yok diyorlar ama bilmiyorum
Zaten soramazsnda. d İslam hakkında bile zor yanıt alırsın:) birde hanım kardeşlerimiz varken niye seninle konuşsunlarki :)
Neden, neden öyle dedin ki 🥺
Yani büyük din görevlisiyse işinde uzman ağır hocaysa genelde evlilik dışı konuşmaz seni hanım kardeşlerine yönlendirir soru sorman için 🙂
Ha ben yanlış anlamisim pardon
Nerde oturuyorsun?
Neden sordun
Erkek değilsin demi
Hayır ya sende paranoyak çıktın:) İstanbul'da falansan orada tesettürlüler var oralara katil arkadaşlar edin diye demiştim
Allah Allah istanbuldaa
Neyse yok dwgilim
İstanbula baya uzak
Eresine katilicam
Instagramn falan yokmu orada görüyorum ben sohbet vs tarzı şeyler oluyor İstanbul gibi yerlerde
Telefonda mi magazada falan mi?
Cami gibi yerler adres veya telefon numarası veriyorlar ders için.🙂 Uzaksa zaten gerek yok bulunduğun yerlerde vardır illaki öyle yerlere katıl arkadaş edinmen senin için iyi olur
Ya arkadaşlarım var dinine düşkün ama kapali değiller bazilarida iyi insanlar gerçekten taniyorum yani naz kilmiyorlar oruç falan tutuyorlar oyle yani
Anladım ben senin gibi dinine düşkün biriyle daha iyi arkadaş olabilirsin diye düşündüm birde ahiret için çabalaman için. Zehir gibi kafan var heba olmasin diye, senin için söyledim
Zehir gibi kafa derken hangi anlamda
Ahiret için çabalıyorum zaten
İyi anlamda çalışan kafa yani boş değil
Herkes gibi bos calismiyoruz
Sende oylesindir diye dusunuyorum
Evet teşekkür ederim
Rica ederim, bende teşekkür ederim, Allahim tüm müslümanlari imanla ölmeyi nasip etsin Aminnn
Aminn
🤲🏻
Peki son bir soru sormak istiyorum anlamadığım bişey olmazsa eğer, benim hayirli kişinin gelmesi hakkinda istedigim sey o olabilir mi? İmkanı var mi?
Nasıl anlamadm
Ben sana dedim ya okuls arkadaş olarak falan filan dedim ya gelsin istiyorum dedim, onun olma imkanı var demi yani demi çünkü ben seccade de ağlayarak dua ediyorum, oruç tutarkende kandillerde, her seferinde ediyorum, keşke biriside benim için hep böyle dua etse, onu diyorum.
Hayirli olan kişi yani
İnşallah olur hayırlı olan kişi hakkında hayırlısı olsun 🙂
İnşallah amin
TEŞEKKÜRLER,😊