Hamile oldugumu anlamama ihtimalim var midir?

Merhabalar, yaklasik 3.5 ay once sarhosken bir yakinlasma gerceklesti. eminim bir birliktelik olmadi cunku daha once hicbir birliktelik yasamadim ve onun acisini hissederdim diye dusunuyorum. ayrica disardaydik ve kiyafetlerim tamamen giyiliydi, karsimdaki kisiyr ertrsi gun sordugumda da bana bir sey olmadigini soyledi. zaten cogu seyi hatirliyorum sadece bazi yerler parca parca. ve bu olay yasanirken de regl idim. uzerine 3 kere de regl oldum. ama 3.5 ay oldu ve su an psikolojik olarak mi bilmiyorum karnimda buyume goguslerimde aci ve ara ara mide bulantim var. bu sebeple korkmaya basladim, benim 3 aylik hamile olup su ana kadar anlamama ihtimalim var mi? ayrica bu anlattigim senaryoda falso olabilecek bir kısım var mi? gercekten cok paranoyak bir insanim ve ne zaman canimi bir seye siksam midem de bulanir bu sebeple mide bulantisini da biraz buna bagliyorum. hatta uzuldugumde kustugum bile olur. hamilelik testi yapacak kadar da cesaretli degilim acikcasi. beni korkutmadan yardimci olursaniz sevinirim, biliyorum mantik cercevesinde boyle bir sey imkansiz ama iste yuksek bir paranoyaklik soz konusu bende...

Hamile oldugumu anlamama ihtimalim var midir?