Güncellemeler
1 yıl
O işte çalışıyor ben evde bütün gün koştur hem ev hem çocuk gelince ona hizmet banyoya girer çamaşır havlu benden ister salonda yer içer orada bırakır salona soyunur orada bırakır yer icer çöpleri çöpe atmaz hepsi mutfak masasında
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Adam ıslattı beni sıkıştırıl falan Dion adam senden bilgiler beklemiş sende vermemişsin hrralde böyle yaparsan napcak bağırır tabi sana adamın enerjisini attır ki sakinleşsin
Evlilik bu her gün güllük gülistanlık geçmez. Arada olacak böyle şeyler. Önemli olan büyütmemek
Yani bu durumu onunla konuşman gerek belki son zamanlarda çok gergindir birde ergen gibi davranıyor
Acaba kendini ondan korudugun icin olabilir mi sevişmek istiyor olmasın
Oturup düzgünce bu konuları konuşun iletişimsizlik var gibi sorun ne konuşun
Konuşamıyoruz ki işte ya bağırmaya başliyo ya da sen bosanmak istiyorsun belli vs diyip konuyu kapayo daha iki sene dolmadı evleneli. Ben hemen çocuk yapmayalım calisiyim biras elimiz rahatlasın dedim çocuk istiyorum diye baski yaptı hamileliğin 32. Haftasına kadar çalıştım dogurdum simdi borclar var zar zor para yetiyor çocuğu birak çalış diyor çocuk yeni 1 yasinda emiyo onunda suçlusu benim
Sen son kere dene ve doğu da falan mı yaşıyorsunuz
Yoo İstanbul
Bence son defa otur konuşmaya çalış nerden buldun bu adamı sen
Bazen çok iyiyiz bazen böyle ev ici yasami yesin içsin ben toplıyım herseyi. Alınacak ihtiyaç hiç ikiletmeden yapar falan ama bazen çok kırıcı oluyor
Bipolar olabilir mi
Anlayışın olmadığı bir evlilik çekilmiyor
Eşin çok narsist bir kişilik bence
Üzmeyin birbirinizi
Narsist mi bu
Benimde aklıma geliyor bazen
Baksana fazla bencil o kesinde.
O işte çalışıyor ben evde bütün gün koştur hem ev hem çocuk gelince ona hizmet banyoya girer çamaşır havlu benden ister salonda yer içer orada bırakır salona soyunur orada bırakır yer icer çöpleri çöpe atmaz hepsi mutfak masasında
Yani kral gibi davranilsin mi istiyor bu ma. l. disarda adam olamayinca evde sana oylen davranman icin boyle yapiyor ezik
Bu aksam meyve istedi tabakta yanında bıçakla verdim yemis tabağı öyle bıçakla koltuğa koymuş evde 1 yasinda kzm herseye erisiyo artık ben o bicagi görmeseydim orada o çocuk onu alip kendine zarar verse falan hiç bunlar aklına gelmiyor sevmeye oynamaya gelince çok seviyor ama
Mal ya sahiden. Herseyden hakli vik. aya valisan o kuz bu.. ufacik. cocuk. varken neyin kafasi bu
Eşin ne istedi de yapmadın anlamadım.
Arada olur