Bu adam ne istiyor? Ne yapmaya çalışıyor? Dengesiz mi?

Esimle aramızda 2 3 gündür acayip bir gerilim var geçen gün bi akrambla telefonda konuşuyor benim kuzenimle bisey sordum telefon kulağındayken saçma sapan bağırdı arabada annemde varken üstelik teli kapatınca bana böyle saçma sapan bağıramazsın dedim

Dun aksam normal birseyler soruyorum bir iki cevap verdi sonra bağırmaya başladı yorgun geldim zaten bir rahat vermiyorsun vs baya bagirdi

Bugün gene abuk subuk tersliyo yatağa yattı uyuyacaksın kalkta örtüyü aliyim dedim iki dakika kafa dinletmiyorsun diye çıkıştı sonra duşa girdi bende kirli sepeti ne camasir atmaya fıskiye ile beni ıslattı bende napiyosun falan dedim ayağımda ev terliği var ayaklarım sırılsıklam oldu. Sonra ben mutfakta iş yapıyorum geldi sıkıştırıyor atletim iplerini çekip çekip bırakıyor dustan once dustan sonra geldi tencere islatmistim kabarsın diye onu beklerken s+++a içiyordum elimden alip söndürmeye çalıştı o an o istiyor diye mecburum çünkü şu an istemiyorum dedim nereye gidiyorsan git s... git boşanacaksan bosan düşün git bir sürü saçmalık

O bana istediğini yapıcak ama ben ses cikarmicam istiyor onu asla reddetmememmi istiyor isimi yarim bırakıp onu yapicam

Eşimi çok severek evlendim hala seviyorum ama yıpratıyor

Güncellemeler
1 yıl
O işte çalışıyor ben evde bütün gün koştur hem ev hem çocuk gelince ona hizmet banyoya girer çamaşır havlu benden ister salonda yer içer orada bırakır salona soyunur orada bırakır yer icer çöpleri çöpe atmaz hepsi mutfak masasında
Bu adam ne istiyor? Ne yapmaya çalışıyor? Dengesiz mi?