Çok istediğim bir duam var aslında olabilecek bir durum ama arada maddiyat sorunu var ve bu zamanla düzelecek bir sorun inşallah
Çok istiyorum Allah'a çok dua ettim nolur sizde benim için dua edin Allah'ım kabul eder inşallah
Çok istiyorum Allah'a çok dua ettim nolur sizde benim için dua edin Allah'ım kabul eder inşallah
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
aşk meşk içinse boşa etme onlar genelde kaderi mutlağa girdiği için kabul olunmaz ama dua etmenin sevabını alırsın
genel dua etmek daha iyidir dünya ahıret hayırlar dilemek beladan şerdan uzak kalmak salık afiyet iman üzere olmak ev cennettede firdevsi istemek gibi çünkü sünnettir onu istemek.
Ama dua ederek kaderimizi değiştirebiliriz diye okumuştum
muallak değişir mutlak değişmez
Pes etme hep dua et Allah duaları kabul edendir bir yazı okudum bu yaşadıklarımız önceden yazılmış doğruysa doğmadan önce
Nasıl yani benim Allah'a bunun için dua edeceğim önceden bellimiydi
Kader var zaten Allah hep sınav ediyor benim hiç doğru hayatım olmadığı için şaka değil 33den gün aldıktan sonra en son sınav verdim ilk çok küçükken sonra 21 yaşında sonra 23 yaşında sonra 32den gün alarken sonra 32yken Allahtan ilkten kurtardılar sonra hep ben kurtuldum çünkü sezdim hep bana kurulan tuzakları
Allah yardımcın olsun
Teşekkürler ederim
Maddiyatsa çalışıp çabalaman lazım
Yok işte maddiyat değil duam, maddiyat engellerden birisi sadece
Ve düzelecek bir sorun Allah'ın izniyle
Dertleşelim mi
Yok sağol sen sadece benim için dua et yeter
İnşallah
Duan gerçekleşmiş olur? Mantıken anlamış olursun
Dua edermisinn🎀