Günaydın, hayırlı sabahlar. Gizli ya da açıktan yaptığınız herhangi bir şeyi itiraf eder misiniz?👊😂
Gizli üye olabilirsiniz. 😂

Günaydın, hayırlı sabahlar. Gizli ya da açıktan yaptığınız herhangi bir şeyi itiraf eder misiniz?👊😂
Gizli üye olabilirsiniz. 😂
Sevgi. denen bir şey yok bende. Kimseyi sevmiyorum. Ne aileden ne arkadaşlardan ne sevgili bazında. Bende sevgi denen bişey yok. Herkesi seviyormuş gibi numara yapıyorum. Neden numara Yaptığımı da bilmiyorum. Herkesin bana olan davranışları etken sanırım 😊
Ortaokulda aynı serviste olduğum bi çocuk vardı ikimiz de o zaman birbirimizi seviyor muşuz ama itiraf etmedik, aradan iki sene geçti ben bi arkadaşım sayesinde numarasını buldum ve bayramda mesaj attım, baya bi süre konuştuk ama flört falan ediyorduk sonrasında bi gün yanına gittim buluştuk, ertesi günlerde çok soğuk yapmaya başladı, sebebini sordum çok çocukça hallerim olduğunu benden soğuduğunu söyledi sonrasında lise zamanları geldi dokuzuncu sınıfta sanırım oldu bu olay , bizim okuldan bi kızla görüşmeye başladığını öğrendim ama o kız okulda hem başka biriyle görüşüyordu , hemde o çocukla görüşüyordu sonra bende bile bile sustum sonrasında tam konuşmayı kestiklerini öğrendiğim gün çocuğa yazdım kız ailevi sorunlarım var demiş, tabiki ben gerçek sebebini söyledim ve bi daha da konuşmadılar o çocuklada bayramlarda mesaj atıyoruz o kadar öyle de bi anı işte
Erkek arkadaşımla aynı işi farklı iki şirkette yapıyoruz, bir iş davetinde görüp beğenmiştim hatta o gece onunla tanışmak isteyen bir kadını engelledim o evli diye (tanımıyorum ) ama bende gidip tanışmaya cesaret edemedim yani ordaki insanların nerdeyse hepsi girince selam falan verdi tipi dikkat çekiyor, başarısı tam benimle tanismaz diye düşündüm ama aklımdan da çıkmadı açıkçası 2 gün sonra o şirkette çalışan arkadaşımdan onun bizim şirketle ortak yapacağı işi öğrenip kendi müdurume ben bu ortak işi yapmak istiyorum demiştim o kabul edilmedi, ikinci fırsat gelince yine aynı teklifi yaptım bu defa kabul edilince ortak çalıştık ve tanıştık zaten... ama o bunu benim yaptığımı bilmiyor tesadüf sanıyor, sorsa ya da konusu açılsa söylerim ama hiç yeri gelmedi öyle kaldı sadece bende hsksskdls
@merakettimmiste birbirimize yürüyoruz 😌
bebeğim @_infinitum❤️❤️
sana noluyo psikopatmış 😂 @ByBrawo
Merolicem 🫠
@merakettimmişte https://youtu.be/l11-h_W08To?si=o37Ex0KjDWSq9miF son kelimeyi duyma 😂😂😂
yavrummm sen benim canımcımııısıın kıskananlar çatlasın 😂
Gün sonuna yine iyi geldin merolicem ❤️
@_infinitum daha çok överdim de misafirler dolu evde odaklanamıyorum 😂
Aboowww iki arada kaldım 😅😅😅
len o benim prensesim sen kim oluyorsun artist 😂
Allahımm şımarıyorum 😅 az daha kavga etsenize 🫠😅😅
Kardeşim orada dur 😅 merolice beni 2-3 senedir tanır 😅😅😅
@_infinitum bu şimdimi söylenir abla 😂😂😂
Ahahahahahahahah 😅
onu ben yüzyıllardır tanıyorum sen ne havalanıyorsun acaba 😂
Siz kavgaya devam edin ben mutluluktan biraz ağlayayım 🫠😍
@_infinitum sen de ben sadece meroliçenin prensesiyim der misin şu an yoksa kıskançlığımdan küserim bak he 😂
@_infinitum ablam sen ağlama bee sana gülmek yaraşır 😂 gel sana bir kitap okuyayım 😂
Merolicemin prensesiyim bybrawonun kralicesi
Aahahhaha abarttım dimi😅
@_infinitum üzdün beni hani tektim 🥹😭
Merolicem sen teksin gönül ciceğim 🥹 bybrawo sende can kardeşimsin ❤️🥹
ikinize de küstüm gidiyorum siz görürsünüz 😒
tamam susun artık 😂
az yede hizmetçi tut yapamam 😃
Ahahaha merolice sevmez kahve 😅😅
zaten ben yapacakmışım ikinize yavrum hizmetçi sandı beni 😂
@merakettimmişte vicdansız hani prensesindi ona yap bari 😂 @_infinitum o değil biz içecez 😂
prensesime yaparım sadece 😂
Cevap
20Cevap
Benim itirafım yok..
Vardır vardır 😂
Erkek arkadaşımı arkadaştık işte. Acaba dedim kızlara yürür mü nasıl biri diye işlettim ayrıca hoşlanıyordum ondan. Kız arkadaşımla hesap oluşturduk istek attık direk engelledi. şu an o kişi sevgilim hala denemek istiyorum ne yapar diye yine aynı arkadaşım deneyelim dedi😄
Kötü bir şey değil bazen denemek lazım sağlam mı diye 😄
aslında ben erkeğim diyim de heyecan kaos oluşturayım şurada inanan mallar olur şimdi 😂😂
Bunu niye ifşa ettin ya sen şimdi 😂
içimden geldi 😂😂 bak ölmek ister gibi tavırlar 😂
Kanka sakallı daha yakışıklısın 😂
doğru söyledin bana pala bıyıkta yakışıyor 😃
Bir kumru balkonumuza gelip konarsa onların ötüşüne benzer şekilde ötüş sesi çıkarak onlar balkonda daha çok kalıp ötsün diye çabalıyorum.
Kanka çocukken bir tane arabanın lastiğini patlamıştım bunu gören yaşlı bir amca kulağımı çekse de parasını ödemişti rehmetlik 😂😂
İnsanların samimiyetsiz tavırlarından midem bulanıyor. Çok fazla yalan ve çok fazla sahteliği kaldıramıyorum artık.
En azından reel hayatta...
Çocukken komşunun arabasını yakmıştım ama isteyerek olmadı
Hiç sorma korkudan öldüm ama kendi üzerimden attım
@Çerkes183 yok valla ben kadar masumu yoktur yanlışlıkla oldu 🥲
@Çerkes183 🫠Peki
Gratise beğendiğim stokta sınırlı olan ürünü şampuanların arkasına saklıyorum daha sonra alıyorum🥺
Seytan benim çırağım hehe
Ne?
Hayır.
masrafları benden, git bir Türkçe öğren Allah aşkına
Cesareti olan neden gizlensin ki bu bana biraz garip geldi açıkçası.. 😂
Aman gizli olacaksa ben onlara cesur demem.. 😂😂 Cesur adam çıkar açıktan neyse söyler o kadar.. 😂🫵
🤣🤣
Buraya giriyorum 😄 başka bişey hiç aklıma gelmedi
1,2 ay önce az kalsın araba ile bi yaya ya çarpıyordum hızım da yüksekti. Adam son anda kaçtı geri adamı buldum helallik istedim hala aklımdan çıkmıyor 😅😅😅
Teşekkür ederim Allah razı olsun 🙏🏻😇
😇🙏🏻
Bazen canım telefona bakmak istemiyor arayanları bilerek açmıyorum sonrada dönmüyorum karşılaştığımız zaman seni aradık dediklerinde aaa görmedim çocukların elindeydi herhalde diye geçiştiriyorum.
gerek yok. ben evet açmadım geri dönmedim zorunda mıyım diyorum. arayıp ulaşamazsa acilse mesaj atsın :D kimseden korkum çekincem yok
Kırılmalarını istemem benim buhranım yüzünden
seni anlayan kırılmaz. o an havamda değilim diyebilirsin
:) tabi benim tercihim bunlar. sen de öyle yap diyecek halim yok :D ne diyorum ben yahu
Ahahah😂😂iyi günler 🖐️
çocukları hiç sevmiyorum. kız çocuklarını tatlı bulsamda en çok onlara nefretim var. çocuklardan nefret ederim. çünkü yaramaz buluyorum hepsini.
Yok ben edemem korkarım
Nickim bile cesur yürek gizli saklım yok bea.. 😃
😂😂😂
Cesaretini topla , itiraf et !!!
Yapaaamaaannnn 😎😎
Küçükken erkek çocuklarını dövüyordum 🤭
Hak ediyorlardı ama😂
Her zaman değil ama arada sinir edince onlar
İtirafım yok ama itirazım var 😃
Bu soruya 😃😃
İtirafımı sana yapmak zorunda değilim ben 😃
Polis misin? Savcı mısın? Hayırdır gülüm 😃😃
Ahahay 😃 sabah sabah uheyyyy
😆😆😆
Babamdan çok fena dayak yemiştim🤣
İtirafım yok🤣
Var var 😂
Olsa derim🤣🤣
Şimdi iyi bir piskolog olduğunu itiraf et beni konuşturma 😂
Ettim gitti🤣🤣🤣
Aldım kabul ettim 😂😂
malları arap faikten alıyoruz
itiraf etmek istedim ama edecek birsey bulumadım ya ne sıkıcıymışım ben öyle
İlkokulda sevgilime hâlâ aşığım ama kimbilir şu anda nerde belki de öldü
Zehnci esc. bağımlılığım var.
Neden? Fizikleri çok iyi. Bizimkiler gibi dır dır çeneleri de yok
İtiraf ediyorum ben bennn neyse iyi geceler
Gizli saklı birşeyim yok 😅
Sevmediğim insanları bilerek görmezden geliyorum
Sevgilimin kankasi hep ondan daha güzel ve daha seksi geldi bana
Evet var
Var var
Çok özel olmamak kaydıyla çekincem yoktur pek..
aldattım. pişman olmadım.
serefsiz
Neyi knka
Erkeğim
Ricalar 😂
Itirafım yok
Yokk
Tabiki ederim!
Herkes beni Fenerbahçeli olarak biliyor ama ben has fanatik bir Arjantin taraftarıyım!
Bunların hepsi Messi ve Maradona’nın suçu çünkü bana futbol onlar sevdirdi!
Yine karşılaştık ByBrawo bence artık hakkımda uzaklaştırma kararı çıkarttırsan çok iyi olur.😅😂
Ben heteroseksüel im.
Zevk…
😂
Eğlence olsun diye
Tıpkı kapıyı balta ile kırıp hoşbulduk diyen kardeşimiz gibi.😉😂
Var ya bence
Her Türlü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?