Diğer Allah ın belası bu burc? Nana124 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Dediginiz burç var mi?Benim var kocu burcu erkegi gören duyan kaçsın Allah ın belası bu burc? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,1b cevap paylaştı. İkizler var tabi ki de 1 3 Yorumla Nana124 1 yıl Deme öyle ben ikizlerim ağlarım u Barış_LonelyForever 1 yıl ne zaman ikizlere bir şey desem soru sahibi ikizler çıkıyor sdsdf Nana124 1 yıl Deme o zaman küseriz 🥺
xSahinM Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl İkizler burcu erkeği bulduğunuz zaman da kanatlarınızı takın. Hızına yetişmek için ihtiyacınız olacak. 2 5 Yorumla Nana124 1 yıl Yahu ikizler o kadar da kötü degildir ya. Ciciyiz biz Yorumla xSahinM 1 yıl İyiyiz biz 😊 Ama seveni de çok yok. Yorumla Nana124 1 yıl Sende mi ikizlersin? Bende ikizlerim Yorumla Nana124 1 yıl Biz iyiye iyiyiz ama kötuye cok kötüyuz Yorumla xSahinM 1 yıl Evet. Herkes hak ettiğini görür. Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Güneş aslan, yükselen koç. Taliplerimi bekliyorum 2 0 Yorumla
çileklikezzap Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 94% 1 yıl Eşim koç burcu 🤦♀️🤦♀️ Ve maaalesef bende bir başak borcuyum 1 0 Yorumla
pamuklu_şeker Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Başak ve kova bana uymuyor pek. aşırı durgun ve sinsi geliyorlar bana 1 0 Yorumla
Vergimukellefi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Herkes başak burcu için bunu diyor ama ben burcumdan memnunum 1 0 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 498 cevap paylaştı. Başaklar bela olamaz anca lütuf olur ayrıca insanların karakterlerinin burçla alakası yoktur 1 0 Yorumla
zevk-i-alemmmmm Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Akrep, başak ve yengeç kadını erkeği aman aman uzak dursun 1 0 Yorumla
_kullanıcı_adı Takip Et Xper 2 Yaş: 23 1 yıl Hzbwjxjwjx ne yaptı sana koç burcu 1 3 Yorumla Nana124 1 yıl Sevgilim kız Yorumla _kullanıcı_adı 1 yıl Ve bırakamıyorsun Yorumla Nana124 1 yıl Bırakmam ahah Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 700 cevap paylaştı. Aslan akdını 1 0 Yorumla
Rvzkya Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 yıl Oğlak erkeği çekilmiyo 😬 1 3 Yorumla sörfurkan 1 yıl peki boğa 😄 Yorumla Rvzkya 1 yıl Boğaya laf yok adamın dibidr ( bende boğaym) Yorumla sörfurkan 1 yıl bizden iyisi yok 😊 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Diğer konusunda 22,9b cevap paylaştı. Yengeç burcu kadını. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
İkizler var tabi ki de
Deme öyle ben ikizlerim ağlarım
ne zaman ikizlere bir şey desem soru sahibi ikizler çıkıyor sdsdf
Deme o zaman küseriz 🥺
İkizler burcu erkeği bulduğunuz zaman da kanatlarınızı takın. Hızına yetişmek için ihtiyacınız olacak.
Yahu ikizler o kadar da kötü degildir ya. Ciciyiz biz
İyiyiz biz 😊 Ama seveni de çok yok.
Sende mi ikizlersin? Bende ikizlerim
Biz iyiye iyiyiz ama kötuye cok kötüyuz
Evet. Herkes hak ettiğini görür.
Güneş aslan, yükselen koç. Taliplerimi bekliyorum
Eşim koç burcu 🤦♀️🤦♀️
Ve maaalesef bende bir başak borcuyum
Başak ve kova bana uymuyor pek. aşırı durgun ve sinsi geliyorlar bana
Herkes başak burcu için bunu diyor ama ben burcumdan memnunum
Başaklar bela olamaz anca lütuf olur ayrıca insanların karakterlerinin burçla alakası yoktur
Akrep, başak ve yengeç kadını erkeği aman aman uzak dursun
Akrepler hiç yaramıyor.
Böyle saçmalıklara inanmıyorum.
Burçlarla sorunum yok
Hzbwjxjwjx ne yaptı sana koç burcu
Sevgilim kız
Ve bırakamıyorsun
Bırakmam ahah
Aslan akdını
Kova
Koç.
Oğlak erkeği çekilmiyo 😬
peki boğa 😄
Boğaya laf yok adamın dibidr ( bende boğaym)
bizden iyisi yok 😊
Yengeç burcu kadını.
Bencede Koç sıkıntı
Yengeç kadını