Diğer Körük çekmek ne anlama geliyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Lütfen söyler misiniz Körük çekmek ne anlama geliyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Körük ne demek. bakarsan anlatsın 0 24 Yorumla Herhangibiri3434 1 yıl onbir Yorumla Soran 1 yıl Anlamadım Yorumla Herhangibiri3434 1 yıl os bir kanka Yorumla Soran 1 yıl @Herhangibiri3434 os bir kanka ne demek anlamıyorum Türkçe konuşur musun kanka Yorumla Cevap sahibi 1 yıl boş ver takılma ona sen Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim 😭😭😭😭😭 dünden beri soruma cevap bekliyorum kimse bilmiyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öyle miii Yorumla Cevap sahibi 1 yıl AHH yerim senii Yorumla Soran 1 yıl Dalga mı geçiyorsun şu an benimle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yoo da bu konuyu bu kadar takmana şaşırdım sadece Yorumla Soran 1 yıl Bir şiirde yazıyordu anlamaya çalıştım anlamadım şu anda da merak ediyorum yani merakımdan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Körük çekmek zor bir iş olarak okudum ya deri falan hani zorluk çekmek manasin da herhalde Yorumla Soran 1 yıl Zorluk çekmek öyle mi çok teşekkür ederim gerçekten yani korkmak falan anlamında değil Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani nette öyle ama daha eski insanlara sorarsan aneannen babanne daha iyi bilirler Yorumla Soran 1 yıl Hayatta değiller peki o zaman teşekkür ederim ya ben de internete baktım hiç bir şey bulamadım sen nereden bakıyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Diğer forum sitelerinden baktım ben sorup dönerim eğer istersen yarın falan olur mu sana uyar mı Yorumla Soran 1 yıl Bunu yapar mısın gerçekten çok iyisin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sorarım ya ne olacak ne kaybederim işin görülsün sorayım yarın yorumdan dönerim eğer istersen veya açayım istek at Yorumla Soran 1 yıl Oluuuurrr vallaaa çok iyi olur çok teşeekekkrüwleerrrrrrr Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hangisine olur neiznsisksjks Yorumla Soran 1 yıl Nasıl hangisine yani anlamadım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Burdan yazayım gizliden çıkayım istek mi atarsın onu dedim Yorumla Soran 1 yıl Senin için nasıl uygunsa öyle yapabiliriz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Açtım Yorumla
lanetlivisneliilips Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Git googleye sor 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ya sordum ama düzgün bir cevap yok sadece körüğün anlamını söylüyor onu da biliyorum ama “körük çekmek” ne demek bulamadım Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Bilmiyorum valla Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Körük ne demek. bakarsan anlatsın
onbir
Anlamadım
os bir kanka
@Herhangibiri3434 os bir kanka ne demek anlamıyorum Türkçe konuşur musun kanka
boş ver takılma ona sen
Teşekkür ederim 😭😭😭😭😭 dünden beri soruma cevap bekliyorum kimse bilmiyor
Öyle miii
AHH yerim senii
Dalga mı geçiyorsun şu an benimle
Yoo da bu konuyu bu kadar takmana şaşırdım sadece
Bir şiirde yazıyordu anlamaya çalıştım anlamadım şu anda da merak ediyorum yani merakımdan
Körük çekmek zor bir iş olarak okudum ya deri falan hani zorluk çekmek manasin da herhalde
Zorluk çekmek öyle mi çok teşekkür ederim gerçekten yani korkmak falan anlamında değil
Yani nette öyle ama daha eski insanlara sorarsan aneannen babanne daha iyi bilirler
Hayatta değiller peki o zaman teşekkür ederim ya ben de internete baktım hiç bir şey bulamadım sen nereden bakıyorsun
Diğer forum sitelerinden baktım ben sorup dönerim eğer istersen yarın falan olur mu sana uyar mı
Bunu yapar mısın gerçekten çok iyisin
Sorarım ya ne olacak ne kaybederim işin görülsün sorayım yarın yorumdan dönerim eğer istersen veya açayım istek at
Oluuuurrr vallaaa çok iyi olur çok teşeekekkrüwleerrrrrrr
Hangisine olur neiznsisksjks
Nasıl hangisine yani anlamadım
Burdan yazayım gizliden çıkayım istek mi atarsın onu dedim
Senin için nasıl uygunsa öyle yapabiliriz
Açtım
Git googleye sor
Ya sordum ama düzgün bir cevap yok sadece körüğün anlamını söylüyor onu da biliyorum ama “körük çekmek” ne demek bulamadım
Bilmiyorum valla