Benim Mardin Antep ve Adıyaman herhalde insanları inanılmaz geri kafalı geliyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılGenelleme yapabileceğim tek il malatya. Ardından mardin ve sinop gelir ama oralarda muallakım. Çünkü tanıdığım iyi insanlarda var o şehirlerden. Ama malatyalılar kadar parayı seven, bir gün böyle deyip ertesi gün tamamiyle farklı söyleyen. Ben bunları yapmadım dediklerinde şahit sunup gerçeği ortaya çıkarıyorsun diye sana düşman kesilip red eden. Hem maddi hem manevi karşısındakine zarar vermekten çekinmeyen ama aynı zamanda dillerinden Allah kuran düşürmeyen bir insan topluluğu daha görmedim...
01 Yorumla
Soran1 yılMalatyalılar çok soğuk oluyorlar onu fark etmiştim
En İyi Cevaplar
1 yılİl olarak sorman sabit fikirli tipik bir bağnazliga vuruyor ve buna il olarak cevap verende aynı kişidir sabit fikirlisiniz halbuki insanların eğitimsizlikten dolayı bu halde olduğunu bilmediğiniz çok açık bir cahillik göstergesi güneydoğulu olarak iyi ki eğitimin ne denli önemli olduğunu sizlere bakarak anlamami sağladığı için çok mutluyum
077 Yorumla
Soran1 yılNereliain
Soran1 yılNerelisin*
- 1 yıl
Hala nerelisin diye soruyor 😂
Soran1 yılSaydığım illerden biri senin memleketin olmalı bu kadar acittigina göre 🤣🤣
- 1 yıl
Yok senin yazdığın şehir yok ama cidden egitimsizligi göremeyecek kadar cahilsiniz
Soran1 yılDiyarbakırmı Urfamı 🤣
- 1 yıl
Şaka gibisin ya hala derdin ne 😂
Soran1 yılMerak ettim babam Manisa annem Antalya ama anannem Urfalı kısmen urfaliyim merak ettim oralimisin diye ne var bunda 🤣
- 1 yıl
Baban Manisa annen Antalyalı genelde sizler kendinizi bir tık daha üstün görüyorsunuz ben bu kibire kendimce Adolf kibri diyorum bu arada Kürt değilim ben yani ama cidden bir üstünlük göstergesi var bir hal sanıyorlar kendilerini doğudaki insanların egitimsizligini sanki onların sucuymus gibi lanse etmek bence doğru değil ama evet urfaliyim ama senin gibi bir Urfalı olmamasıni tercih ederdim
Soran1 yılKısmen urfaliyim yapma ama ben kibirli değilim ve Urfa Mardin'den Konya'dan Trabzon'dan Antep'ten daha düzgün bir şehir biliyorum yani
- 1 yıl
Eğitim seviyesine bakarsan bunların hepsi birbirine benzer ve emin ol İlber Ortaylınında dediği gibi en eğitimli görüneni getir beynini hafif eşelediğine Afganistan kafası çıkar insanımızdan aynı şey Mustafa Kemal'in fikirlerinden gidilmesi gerek ve eğitim seviyesini arttırmak gerek bu insanlara hep aile baskısı ve tipik töre kuralları falan koyuluyor eskiye göre azalmış ama halen bu gibi pislik işler dönüyor şimdi sen bana diyebilirsin cahilsin hayır ama eğitim almamış birine diyebilirsin
Soran1 yılBen sana cahilsin demem ama iller genelleme yapmaya müsaittir çünkü bir toplumda insanların çoğu birbirine benzer yani üzüm üzüme baka baka kararır
- 1 yıl
İller genelleme yapmaya müsait değildir bugün İzmir'de 1 çocuğu 3 tane Urfalı dövüyor o 3 Urfalını ben ta bilmem ne yapayım ama bu 3 Urfalının yapmış olduğu beni bağlamaz bu ailenin suçudur benim değil 😉 ne diyor nazım hikmet herkes kendinden sorumludur aşkta 😂
Soran1 yılGerçekten dovdulermi yoksa ornekmi verdin 😀 ama tabiki herkes kendinden sorumlu
- 1 yıl
Gerçekten dövmüşler bu patriyarkinin çok pis açığa çıkışı yani kendini gösterme çabası doğunun yüzde 90 ında var bu Allah'ıma bin şükür ki bizim sülalenin okumuş oranı yüksek ya bunlar gibi olsaydım diyorum kendi kendime
Soran1 yılBen sosyal medyada hiç denk gelmedim bu habere eski bir habermi bu ve benim anannemin akrabalarında da herkes okumuş ciddi anlamda 7den 70 e belki o yüzden Urfa çok aydın geliyor çünkü Urfa'ya gidince bir tek onları görüyorum 😅
- 1 yıl
Yok ya yeni haber x ye görebilirsin şu platforma x diyorum deliricem ya. Sen aileni sevdiğin için öyle geliyor Urfa'nın Karaköprü ilçesine gel sorun yok dersin ne kadar gelişmiş dersin ama Eyyubiye ilçesine git aman Yarabbi dersin
Soran1 yılGördüm bu arada şimdi şey demişler İzmir'de 3 kişi 1 kişiyi dövüyor başka bir kişide gelip olaya el atıyor atan kişide Mardinli bende böyle gördüm
Soran1 yılHer yerde başka anlatılmış
- 1 yıl
Senin sabah sabah aklına böyle bir soru nerden geldi ki 😂
Soran1 yılAblam antebe gidecek korkuyor 😅 benimde aklıma geldi bir an biz Urfa'ya gitmesini istiyorduk kendiside urfayi istiyordu ama olmadı kısmet işte
- 1 yıl
Neden gidecek antebe hayrola
Soran1 yılAblam inşaat mühendisi şirket gönderiyor antebe gönderdiler istemiyor ama mecbur
- 1 yıl
Antep'te çalışılır mi ya ben mecburiyetten dolayı memleketteyim yoksa çoktan çıkmıştım bu ülkeden sen nerede yaşıyorsun
Soran1 yılManisa
- 1 yıl
Acemi birliğine oraya gelmiştim 14 gün kaldım orada o neydi öyle ya çok kötüydü
Soran1 yılBelki kizacaksin ama insanı çok geri ve bencil çirkeflik çok var kadınlarında
- 1 yıl
Benim Manisa'dan İzmir'den Muğla'dan sevgililerim olmuştu gerçi Muğla daki flörttü sadece ama olsun hepsinden olaylı ayrıldım 😂
Soran1 yılAaa niye yaa kim bilir ne yaptın kızlara
- 1 yıl
Ben mi hiçbirsey yapmadım Manisali olan aldattı beni İzmirli olan kendine zaman geçirmek için beni kullanmış Muğlalı olanda eski sevgilisini hafif lan dokundurdum diye konuşmayı kesti masumum ben
Soran1 yılGerçekten anlattigin gibiyse haklısın 😀 ama tabi öyleyse Urfa erkeklerine güvenilmez de 😅
- 1 yıl
Niye be naptık biz 😂
Soran1 yılŞimdi urfalilarin bağı bahçesi çoktur parada çok oluyor doğuda erkek egemenliği de var her istediği oluyor paşa gibi görüyor o çocuk kendini sende oylesindir büyük ihtimal
- 1 yıl
Konuştuklarımdan bunu mu anladın o kadar eğitim dedik o kadar kelime kullandık tüü sana 😂 bağ bahçe varda çok değil her istediğim keşke olsa
Soran1 yılAma oylesiniz bir çocuk vardı ömrümü yedi
- 1 yıl
Niye be
Soran1 yılÜniversite de arkadaştık sonra sevgili olduk çok baskındı her istediği oluyordu ve asla eşitlikten yana değildi erkek egemenliği olan bir ailede büyüdüğü çok belliydi ve zengindi ama öyle ticaretten gilan değil bildiğin tarla zenginiydi yani tarlası olan zengin oluyor
- 1 yıl
Hahaha keşke bende öyle olsam tarladan zengin bir insanın her dediği oluyorsa hayatındaki kişiyi bayağı baskılamış olduğu anlamına gelir bu olmaz ki insan ilişkisine aykırı
Soran1 yılDayanamadim ayrıldım zaten
- 1 yıl
İyi yapmışsın ne kadar oldu bu olay
Soran1 yıl2 yıl filan oluyor
- 1 yıl
Yokmu ondan sonra hayatina giren birisi tabi özel bir soru ama cevaplamak zorunda değilsin
Soran1 yılOldu tabiki ama pek unuttum sayılmaz yeri bende ayrıydı ondan sonrakilere o Urfalı kadar değer veremedim 😅
- 1 yıl
Vay anasını hala aklında demek he 😂 hakkında hayırlısı olsun o zaman
Soran1 yılDiyorum işte urfali erkekler çok fena
Soran1 yılTeşekkür ederim güzel dileğin için
- 1 yıl
Ben fena değilim valla masum biriyim gelen geçen beni aldatıyor 😂
Soran1 yılYa kıyamam sana senin gibi entelektüel bir insanı nasıl aldatabilirler 🤭😅
- 1 yıl
Valla aldatıyorlar entelektüel değilim ya abartma sende 😂
Soran1 yılÖylesin öylesin bu kadar mütevazı olma canım sende yoksa aldatiyorlar biraz baskın ol 😅
- 1 yıl
Hahaha emin ol baskın olmam daha kötü bokunu çıkarıyorum 😂
Soran1 yılOlma o zaman korkulu rüyam aşırı baskınlık 😂
- 1 yıl
Benim ki dozunda ya ne öyle tutsağım gibi sevmem bne öyle karakterli insan çıkar karşına elbet
Soran1 yılUmarım mümkünse çıksın artık bıktım çoluk çocukla uğraşmaktan
- 1 yıl
Eee sen daha eskisini unutmamışsın ki çıksa ne fayda
Soran1 yılO da doğru ama ne yapayım unutulacak biri değildi
- 1 yıl
Seninle sevgili olucak kişiye yazık o zaman 😂 istemezdim senin gibi biriyle sevgili olmak
Soran1 yılYa niye öyle dedin şimdi
- 1 yıl
Düşünsene sevgili oluyoruz seninle konuşurken aklında başka birisi var çok kötü bir şey
Soran1 yılBen ona yazmayı düşünüyorum tekrar yuzsuzluk desen var 😂 sen urfalisin bilirsin benimki siverekliydi nasıl olurlar
- 1 yıl
Kalın kafalı olurlar bayağı genelleme yaptırdın ya bana helal olsun ama Allahtan belanı arıyorsan Siverek Suruç Viranşehirli olanlara bulaşma derim gerçi banane ne yaparsan yap 😂
Soran1 yılBak demekki genelleme yapılan bir seymis 🤣
Soran1 yılAilesi öyleydi ya kuzenini isteyeceğiz diyorlardı bizzat duydum 😂
- 1 yıl
Hainsin hain 😂 ama renkli bir kişiliksin sevdim seni
- 1 yıl
Koş peşinden 😂
Soran1 yılYa ilk konustugumuzda cahil diyordun cahilmiyim hala gözünde 🤭
Soran1 yılBirakmam onu Urfa'ya gelin gideyimde gör sen 😅
- 1 yıl
Erkeğin peşinden koşan kadın cahildir benim gözümde
- 1 yıl
😂😂😂
Soran1 yılBak bak sen ne alaka insan aşık olamazmi kırıldım bu dediğine 🙄
- 1 yıl
Aşık olurda peşinde koşamsseinn😏
Soran1 yılPeşinden koşmak değil bu tekrar bir ihtimal bulabilmek aslında demekki hiç bu kadar aşık olmamissin hayatima kim girerse girsin gözümde bir o etmiyor boylede olunca bu hallere dusebiliyor insan
- 1 yıl
Aşkın en kötüsünü yaşadım ama gitmedim gereği yok umarım kavuşursunuz ne diyim yani
Soran1 yılTercih ama suçlu olan benim o yüzden gidebiliyorum o suçlu olsa adını bile anmazdim ama benim yüzümden ayrıldık yinede teşekkür ederim
- 1 yıl
Neyse kendien iyi bak
Soran1 yılSende iyi bak kendine 😊
- 1 yıl
☺️😏
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
18Cevap
- Diğer konusunda 29,4b cevap paylaştı.
1 yılHer şehrimizi ayrı seviyorum gadası
00 Yorumla - Diğer konusunda 90,8b cevap paylaştı.
u 1 yılAntalya seviyorum ben evet
00 Yorumla - Diğer konusunda 367 cevap paylaştı.
1 yılYunanlıyı kardeşim diye bağrıma basarım ama bi yozgat’lıyı Allah muhafaza hayatta 1 damla su bile vermem nekadar cahil nekadar geri kafalı kültürsüz insan varsa hepsi orada
01 Yorumla
Soran1 yılÇok var maalesef
1 yılUrfa ( başlık parası, ağalık sistemi, ve insanların düşünceleri çokta gelişmemiş, insanları çok rahat öldürmek, bununla övünmek) ne ararsan var.
051 Yorumla
Soran1 yılKısmen Urfalı sayılırım babam Manisa annem Antalya ama anannem Urfalı ve öyle bir şey daha duymadım Arap kesiminde var anann Türkmen ve asla öyle bir şey yok 😊
Soran1 yılAnannem yazmak istedim anann olmuş 😀
Soran1 yılYazdıklarının hepsi Mardin'de daha çok
- 1 yıl
Ben duydum inanmamıştım gittim ve gördüm gördüğüm birseyide unutmam çok ve aşırı derecede kötü insanları olan bir yer bu arada Urfalı çok sevdiğim arkadaşım var elbette herkes değil ama orada yaşayanların çoğu geriden geliyor
Soran1 yılArap kesim dedim ya ne Türkmen ne de Kürt geri değil Urfa'da Arapları berbat zihniyette ve ben Mardin'de kaldım babam polis Mardin hem terör sevicisi hemde yobaz sayısı urfayi solluyor yani iki yerde de bir müddet yaşadım
- 1 yıl
Hayır Araplar tersine böyle şeylerle alakası bile yok kalan hepsinde sıkıntı var yani illa bir ırkı sevmiyoruz diye iftira ve yalan konuşmak doğru olmaz ben özellikle en şerefsizlik yapanı Türk dediğimiz kişiden gördüm en kardeş gibi davranani ise Arap dediğimiz o ırkçı faşist olduğumuz insanlardan gördüm bence bizim algımız ile oynuyorlar oyuna gelmedim ben doğru bakış açısı önemli bu yüzden Urfa'da Araplar hariç birçok insan geriden geliyor diyim sen anla bana kalırsa hepsi öyle yeterki Urfa olsun
Soran1 yılBen kısmen urfaliyim ve tüm Araplar öyle demedim ama Araplarda daha çok yobaz var ama turkmenlerde bir tane okumamış ilkokul mezunu görmezsin Kürtlerde en kötü çoğu ortaokul lise mezunudur onlarda da çok üniversiteezunu var ama Arap ilçelerine bakarsan okuma oranının ve evlilik yaşı oranına bakarsan anlarsın benim Araplarla dersim yok çok sevdiğim hatayli Arap arkadaşlarım var canımdan daha çok severim o Arap arkadaşlarımı sen yanlış anladım ve benim diğer memleketim sayılır Urfa biliyorum ve gerçekten dediğim gibi 😊 ve sen Urfa olsun yeter diyorsun tüm Urfa'ya yobaz diyorsun ne fark kaldiki bana anlatmaya çalıştığın şeyden aynısı az önce sen yaptın
- 1 yıl
Bunun ayrımı kötü diyorum bende ırkçılık oluyor bu oda aynı insan sende farkın nedir hiç bir fark yok sadece ırksal yaklaşıyorsun bu düşünceni yanlış buluyorum hepsi orada yaşıyor ve yaşantı kaynaklı bulunduğu yer kaynaklı Max bilgili insan bile öldürdüğü insanla övünüyor ise urfa en kötü yerlerden biridir sen memleketin diye bir yerden kurtarayım diyebilirsin ama bir yabancınin yorumudur önemli olan
Soran1 yılSenin Urfa'ya karşı bir kinin olabilir ama ben öldürdüğü insanla övünen bir Türkmen görmedim birini öldürmüş bir turkmende görmedim ama Mardin'de 4 yıl yaşamış biri olarak ülkenin kanalizasyonu dur diyebiliyorum
Soran1 yılSende Urfa'ya böyle dersin ama Mardin ve urfayi gören biri bu ayrımı yapar konyayi gören antebi goren bu farkı anlar
- 1 yıl
Ben sana Mardini ovsem aynı sen gibi olurdum benim görüşüme saygi göstermelisin sonuçta gördüğümü yorumladim
Soran1 yılBende diyorum ki ben kısmen uraliyim o da anannemden dolayı normalde memleket Manisa urfayla tek alakam anannem yani çok uzaktan alakam var bu koruma değil doğunun bir çok ilini görmediğin için en yobaz Urfa sanarsin ama sen hiç Mardini Bitlisi görmediğin için Urfa gelir benim burada urfayi savundugum filan yok yani 😊
Soran1 yılSadece yeterli derece de il gormedigin için öyle
- 1 yıl
Daha beteri varsa ben kabul ediyorum ama konumuz bu değil benim gibi kabul de edemiyorsun ben Urfa diyorum ve gördüğümü söylüyorum hemen savunmaya geçiyorsun tamam en güzel il sana göre Urfa olsun ben Diyarbakır ada gittim ağrıya da gittim gördüğüm en kötü il Urfa okadar
Soran1 yılBende diyorum ki yeterince il görmemişsin gezmekle anlaşılmaz ben yıllarca o illerde kaldım ve en beter mardin Antep tamamı
- 1 yıl
Cidden Urfalı biri ile konuştuğumu unuttum bı an lsf geçmiyor neden geriden geliyorlar tekrar bilgimi tazelemis oldum 😅
Soran1 yılSen önce biraz ülkenin şehirlerini gez sonra genelleme yap 🤣 2 şehir gezip genelleme yaparsan ağzına lafı tıkarım ve ben Urfalı değilim şekerim manisaliyim
Soran1 yılVe sen nerelisin konya Trabzon Yozgat bu zeka oraları gösteriyor 🤣
Soran1 yılAma sen konyayi trabzonu yozgatida görmemişsin dediğimi anlmazsin çok yorma aklını o şehirleri de gez ama 🤣🤣
- 1 yıl
Çok şehir gezdim ama en kötüsü Urfa ve Urfa'nın insanları laftan anlamıyorlar genelde söylediğim halde dinlemez yani Türkçede konuşuyorum ama arapça söylesem anlar belki 🤣نبنبنلمفككسكسيخهصخثنثنيمكسخرنبوبوبزب
Soran1 yılVe çok sevdiğim Urfalı arkadaşlarım var demiştim şimdide laf söylüyorsun yorumun baştan sona yalan 😂😂
Soran1 yılCanım ben türküm anlamam arabın dilinden hahahahahahah
- 1 yıl
Ben herkesi kastetmedim halen anlamıyorsun bu arada o arkadaşım arapti o yüzden Türkçe anlıyor sen Arap olsan anlardın belkide🤣🤣
Soran1 yılGezdigin şehirleri bir saysana umarım Manisa'ya gelmemissin canım memleketime gelme lütfen
Soran1 yılYa ben Arap değilim ama arkadaşına yazık burada demedigin laf kalmadı birde yüzüne gülüyorsun yazık cidden iki yüzlüluky
- 1 yıl
Beni çok yoruyorsun benimle konuşmak için çok çabalama konusmicam senle küstüm 😅
Soran1 yılYa küsme sen kusersen ben ne yaparım 😂
- 1 yıl
Kusersem naparsin sahi bı söylesene bakım😅
Soran1 yılMesaj kutunu zorlarim birakmam peşini hani ben urfaliyim ya laf anlamiyormusum ya bekle sen görürsün 😅
- 1 yıl
Gizlemedimde kendimi tüh artık başa bela bir Urfalı aldik
Soran1 yılSen istedin yapacak bir şey yok katlanacaksin 😀
- 1 yıl
Olduuu ozaman ben gideyim 🤭
Soran1 yılO kadarmi nefret ediyorsun urfalilardan birde kaçıyorsun 😂 çiğköfte yogururum korkma iyi taraflarimizda var 😅
- 1 yıl
Çiğköfte ye beni tavlayabilecegini mi düşünüyorsun🤭
Soran1 yılTek çiğköfte mi sanıyorsun sen lahmacunumuzda var 😂😂
- 1 yıl
Hani ayran
Soran1 yılSen iste onunda yaparim 🤭
- 1 yıl
Sen bu kadar şey yapıp sismanlamiyormusun yani😅
Soran1 yılYok ya 57 kiloyum 😅
- 1 yıl
İnanmam fotoğraf gönder:)
Soran1 yılAaaa bu nasıl bir teklif 😂
- 1 yıl
Evlenme teklifi etmedim hayır hayirrr🫨🫨🫨🫨
Soran1 yılBen ettin saydım ama 😂
- 1 yıl
Olmaz yüzük yok birkere
Soran1 yılPeki nerede nasıl olacak 🤭 yüzük önemli değil boş ver 🤣
- 1 yıl
Seni görmedim belki gözüme hitap etmiyorsun olmaz🤣
Soran1 yılBak sen laflara klasik Ege kızıyım pek bir fark yok
- 1 yıl
Ege kızı sen kadar kanser etmez ayrıca inatta değildir ve Urfalı da olmadığından daha rahat anlaşılıyor ege kızı ile biz senle anlaşamıyoruz😏
Soran1 yılAnlamadım dediğini bir daha yaz istersen Ege kızları inat değildir ama nazlidir naz yapıyorum biraz
Soran1 yılNazlı olmak sucmu yani 🤭
- 1 yıl
Sen yapma naz🤭
Gizli Üye(25-29)1 yılKonya Trabzon. Genel olarak tüm içanadolu şehirleri
17 Yorumla- 1 yıl
Konya yozgat
Soran1 yılEvet bencede
- 1 yıl
Sen nerdensin
Soran1 yılManisa'ya
Cevap sahibi1 yılMaraş akdeniz bolgeisnde bu arada
- 1 yıl
Manisa güzel yer
- 1 yıl
Kac yasindasin
1 yılAslında öyle değil. Sadece eğitimsizlikten gelen bir şey. Yani bakınca sokak röportajları İstanbul'da yapılıyor genelde ve ne kadar yobaz , geri kafalı varsa konuşuyor. İstanbul'a mi laf atalım.
08 Yorumla
Soran1 yılOrasi da öyle haklısın
- 1 yıl
Okuyor musun
Soran1 yılHayır bitti okul
- 1 yıl
Ben de bitirdim öğretmenim. Ve Antep'te dbfjc
Soran1 yılOff Allah yardımcın olsun ya 😂
- 1 yıl
Ama temelden eğitim veriyorum okul öncesi öğretmeniyim. Bari temel sağlam olsunhdj
Soran1 yılİyi iyi belki yeni nesil düzgün olur hahahahahahah
- 1 yıl
Sen ne iş yapıyorsun
Ükkemin her köşesi ayrı gūzel ancak İzmir bir başka güzel. İzmir dışında bir yerde yasamak istemem...
00 YorumlaAntep kesinlikle
01 Yorumla
Soran1 yılEvet ya çok berbat bir yer
1 yılVıransehır Ankara Yozgat
06 Yorumla
Soran1 yılViranşehir nere
- 1 yıl
ankaranın neyi varmış be
- 1 yıl
@fatihankara06 sevmedım mecburmuyum sevmeye
- 1 yıl
yo degilsinde neyi var 🤣
- 1 yıl
@fatihankara06 bına üstüne bına ve ınsanları kaba
- 1 yıl
dogrudur
- Diğer konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılYozgat, Konya, Erzurum.
00 Yorumla
1 yılAnkara İzmir
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılankarayı sevmiyorum mesela
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılG. a bölgesi yobaz ya
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılMarasli arkadaşım vardı kız kulağını deldirmek istemiş Allah öyle isteseydi öyle yaratırdı deyip yaptirmamislar
Soran1 yılYuhh
Cevap sahibi1 yılDaha neler var anlatmayım
Gizli Üye(25-29)1 yılAdana konya antep şırnak insanları berbat
15 Yorumla
Soran1 yılMaalesef öyleler
Cevap sahibi1 yılMardin urfa Diyarbakır falanda bar tabi
Soran1 yılMardin ve Antep en kötüsu bence
Cevap sahibi1 yılBencede bencede
Soran1 yılBabam polis diye Mardin'de yaşadık bir daha adım atmayi düşünmüyorum
Gizli Üye(18-24)1 yılAntepte yaşayan biri olarak ben de sevmiyorum.
08 Yorumla
Soran1 yılMaalesef öyle ya
Cevap sahibi1 yılAntepliler yemeğe aşırı düşkünler ve çok benciller. Kendi işi görülsün de dünya yansa umurlarında olmazlar.
Soran1 yılGüçlünün arkasına sığınma da birinci siradalar ve çok kinciler ya
Cevap sahibi1 yılGeldin mi daha önceden
Soran1 yılEvet gezdim 3 hafta kaldım şehir güzel ama insanlar garip
Cevap sahibi1 yılBen de kaçmaya çalışıyorum buradan. Antalyaya gitmeyi düşünüyorum.
Soran1 yılBence bir an önce kaç 😂
Cevap sahibi1 yılAhahahaha bakalım inşallah
Gizli Üye(36-45)1 yılortadoğuya hoş geldin
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılVar.
01 Yorumla
Soran1 yılNeresi
1 yılvar evet
01 Yorumla
Soran1 yılNeresi
1 yılSevdiğim çok az şey kaldı
04 Yorumla
Soran1 yılAhahhahah senin gibiyim bu aralar
- 1 yıl
Sen bide Kayseri gör hep yalan hep burnu havada
Soran1 yılKayserili tanımadım bir fikrim yok ama duydum pek sevilmezler 😃
- 1 yıl
Yaz konuşalım müsait sen
- Diğer konusunda 14,8b cevap paylaştı.
1 yılMardin Sivas
01 Yorumla
Soran1 yılHaklısın Mardin berbattı
Gizli Üye(36-45)1 yılOrta ve Doğu karadeniz
011 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle çok var oralarda
Cevap sahibi1 yılNefret ediyorum
Soran1 yılAtsan atilmaz satsan satilmaz
Cevap sahibi1 yılAtıyorum valla hayatıma almiyorum ordan kimseyi😂
Soran1 yılSen nerelisin
Cevap sahibi1 yılİstanbul
Cevap sahibi1 yılSen
Soran1 yılManisa
Cevap sahibi1 yılAA çok severim egeyi ve egelileri:)
Soran1 yılEge çok güzeldir gerçekten yobazi vardır ama ülkenin en az yobaz kısmı burdadir çoğu Atatürkçü laik insanlardır sevilmemesi imkansız gibi
Cevap sahibi1 yılGeneli iyidir ya insanı sıcak kendisi sıcak miss:)
Konya
00 YorumlaYozgat
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen nerelisin
01 Yorumla
Soran1 yılManisa
- Diğer konusunda 24,9b cevap paylaştı.
1 yılDoğu komple.
01 Yorumla
Soran1 yılBazı iller daha çok yobaz ama
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında