kendi kendime içinden çıkamadığım bi durum var. yardımcı olmak isteyen var mıdır?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
konu nedir
Senden etkilenmiş yoksa bu kadarı tesadüf olamaz
Diğer mevzuyla ilgili ne diyosun
Aralarında bir şey olmuş olma ihtimalleri var ama varsa da pek uzun sürmez çocuk sana gönderme yapıyor belki de kolye baskası içindir kızla da tekrar takipleşmeye baslamıs olma ihtimalleri de var eğer gerçekten hoslanıyosan belli etme zamanı gelmiş yoksa ileride geç olabilir
Kızın instada 5 bin takipçisi var profili herkese açık hemen her gün foto falan paylaşıyo aktif. Denemek için instanın açıldığı gün arkadaşımla story koymuştum kafede. 2 gün sonra o da arkadaşı nargileyle içecekleri çekmiş koymuş onu etiketlemiş onu paylaşmış. 1 haftadır hiçbir şey paylaşmamıştım. Dün Instagram arşivden arkadaşımla çekildiğim fotoyu hatırlattı onu paylaşmıştım. O da bugün arkadaşının oğlunun sünnetine gitmiş onu çekip koymuş.
Belli ki yazmanı bekliyor en azından storyesine cevap ver bu storye bi yerden tanıdık geldi diye konuşma başlatabilirsin
nedir kanka merak ettim
Kanka sen çocuktan hoşlanırlen onun arkadaşı senden hoşlanıyor olabilirmi
ikisini de tanımıyorum ki. sadece bu yok
Anlat yapabileceğim bisede yardımcı olurum
Ne gibi durum?
Yardımcı olmak isterim
Aşk mı?
evet
Ne bu durum
Ben olmam
Yaz bakalım konu nedir
Olabilir
Olmsm
Kolay gelsin.
ne gibi
Buyur
Arkadaş ne takıntılı insansınız kaç kere sorucan ya aynı soruyu
ya başka mevzu var onu sorcam ilk önce bunu anlatıyorum
Sor digerini
çok yakın erkek arkadaşı var, onun da sevgilisi var. sevgilisinin bi de kız kardeşi var. geçen sene beraber tatile gitmişlerdi. dördü sanırım başka birisi var mı bilmiyorum. bu beraber tatilden 2-3 ay sonra benim çocuğun doğum günüydü. Arkadaşı, sevgilisi bi de ailesi sürpriz yaptılar. bu kız kardeş yoktu yanlarında. kız bunlarla pek takılmıyor. böyle özel gün, önemli bi olay vs olursa oluyor yanlarında normalde 3 ü takılıyorlardı. 3-4 ay önce de kızın doğum günüydü. 5 kişiydiler yanlarında 1 erkek daha vardı. kızın sevgilisi değil ama. 2 mekanda story koymuş. 2 sinde de kızın yanında o diğer çocuk vardı. benim çocuk diğer arkadaşıyla sevgilisinin yanındaydı. kızın hesabından gördüm storyi benim çocuk kendi storysinde paylaşmadı. (bu arada o ara birbirimize şarkıyla gönderme yapıyorduk. ben o gün gündüz şarkı koymuştum. Gece o diğer çocuk orada şarkının bi kısmını çekip storye koymuş benim çocuğu etiketlemiş onu koymuştu storysine) neyse bizim ilk yukarda anlattığım tatil storysinden sonra bu yakın arkadaşıyla sevgilisinin nişanı oldu.
ertesi günü storysine;
tatilde babamın doğum gününü kutlamıştık. aile fotosu, bi metin, canım babam falan yazmıştım. 2 hafta sonra onun annesinin doğum günüymüş. onlar da kutlamışlar. aile fotosu, bi metin, canım annem falan yazmış. geçen yıl babamın doğum gününde bir şey paylaşmamıştım. o da paylaşmamıştı.
2 gün sonra bu kız kardeşin 2 tane hesabı var 2 sinden de benim çocukla takipten çıktılar. bi taraf çıkardı gibi. bundan 5-6 gün sonra mı ne kızın ablasıgilin nikahı oldu. benim çocuk gitti. benim çocuk arkadaşı ve sevgilisiyle beraber foto çekilmişler bu kız yok yanlarında fotoda. sonra Instagram kapandı açıldığı gün tekrar takipleşmeye başladılar. 1 hafta falan oldu. bugün de benim çocuk kolye satan bi sayfayı takiplemiş. ne düşünüyorsun?
Ziksen okumam bu yazıyı bu saatte bzhw
Konu nedir
Daha önce konuşmuştuk bunu
ne demiştin? bunu da yorumlar mısın?
çok yakın erkek arkadaşı var, onun da sevgilisi var. sevgilisinin bi de kız kardeşi var. geçen sene beraber tatile gitmişlerdi. dördü sanırım başka birisi var mı bilmiyorum. bu beraber tatilden 2-3 ay sonra benim çocuğun doğum günüydü. Arkadaşı, sevgilisi bi de ailesi sürpriz yaptılar. bu kız kardeş yoktu yanlarında. kız bunlarla pek takılmıyor. böyle özel gün, önemli bi olay vs olursa oluyor yanlarında normalde 3 ü takılıyorlardı. 3-4 ay önce de kızın doğum günüydü. 5 kişiydiler yanlarında 1 erkek daha vardı. kızın sevgilisi değil ama. 2 mekanda story koymuş. 2 sinde de kızın yanında o diğer çocuk vardı. benim çocuk diğer arkadaşıyla sevgilisinin yanındaydı. kızın hesabından gördüm storyi benim çocuk kendi storysinde paylaşmadı. (bu arada o ara birbirimize şarkıyla gönderme yapıyorduk. ben o gün gündüz şarkı koymuştum. Gece o diğer çocuk orada şarkının bi kısmını çekip storye koymuş benim çocuğu etiketlemiş onu koymuştu storysine) neyse bizim ilk yukarda anlattığım tatil storysinden sonra bu yakın arkadaşıyla sevgilisinin nişanı oldu.
ertesi günü storysine;
tatilde babamın doğum gününü kutlamıştık. aile fotosu, bi metin, canım babam falan yazmıştım. 2 hafta sonra onun annesinin doğum günüymüş. onlar da kutlamışlar. aile fotosu, bi metin, canım annem falan yazmış. geçen yıl babamın doğum gününde bir şey paylaşmamıştım. o da paylaşmamıştı.
2 gün sonra bu kız kardeşin 2 tane hesabı var 2 sinden de benim çocukla takipten çıktılar. bi taraf çıkardı gibi. bundan 5-6 gün sonra mı ne kızın ablasıgilin nikahı oldu. benim çocuk gitti. benim çocuk arkadaşı ve sevgilisiyle beraber foto çekilmişler bu kız yok yanlarında fotoda. sonra Instagram kapandı açıldığı gün tekrar takipleşmeye başladılar. 1 hafta falan oldu. bugün de benim çocuk kolye satan bi sayfayı takiplemiş. ne düşünüyorsun?
Nasıl bir şey
Özel bir anlamı yok senden görmüştür aaa burası güzel ben de fotoğraf çekineyim demiştir Bence çok büyük anlam yükleme
Ben olurum