Diğer Ben varım diyenler? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor beni 5 dk dinleyecek birileri var mı? küçük bi mevzum var. Güncellemeler1 yıl güncelll Ben varım diyenler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. konu ne.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yav kanka 3 gündür aynı soruyu soruyosun. Çocuğa yazsana. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl yazamam ya devamını okudun mu. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hepsini okudum Yorumla Soran 1 yıl kızla ilgili ne düşünüyorsun Yorumla
Psikoavukatt Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 341 cevap paylaştı. Kesin aşk meşk mevzudur 0 0 Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Diğer konusunda 19,4b cevap paylaştı. Biraz da sen dinlesen. 0 0 Yorumla
Ssnane1 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 92% 1 yıl Tabi 0 2 Yorumla Ssnane1 1 yıl Bu kadar detaylı dusunme diye yorumluyorum Yorumla Soran 1 yıl sadece bu yok. en son olan şey bu o yüzden Yorumla
Kösehilmi Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 33% 1 yıl Buyur? 0 1 Yorumla Kösehilmi 1 yıl Gönderme yapıyor Yorumla
bozselim Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Tabiki 0 1 Yorumla bozselim 1 yıl Seni düşünüp fotoğraf çekilmiş işte Yorumla
mrcklyc61 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 1 yıl Olur 0 1 Yorumla mrcklyc61 1 yıl İlk senin ona yazmanı bekliyor bence her resim çektiğin yerlerde bulunmuş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
konu ne..
Yav kanka 3 gündür aynı soruyu soruyosun. Çocuğa yazsana.
yazamam ya devamını okudun mu.
Hepsini okudum
kızla ilgili ne düşünüyorsun
Destan yazmayacaksan okey
Kesin aşk meşk mevzudur
direkt konuyu yazsaydın ya buraya :D
Aşk meşk ise anlatma diğer her şeye açığım
Biraz da sen dinlesen.
Tabi
Bu kadar detaylı dusunme diye yorumluyorum
sadece bu yok. en son olan şey bu o yüzden
Vay a q vay yorumlara gel