Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi olay şöyle gerçekleşir aslında üç beş kendini bilmez herkesi kendi gibi zannederek bulunduğu ortama hakim olmaya çalışır. Tabi ortama girebilmek için onlara benzemek lazım elbette, zaten üzüm üzüme baka baka kararacağından olsa gerek ortama giren direk onlara benzer ve bu onlara doğal bir şeymiş gibi gelir. Hiç kimse doğruyu duymak istemez duymak istediklerini isterler. Yalan olsa bile sonra dürüst biri gelir doğruyu pat diye suratlarına çarpar hepsi neye uğradığını şaşırır. Ama el birliği ile su üstüne çıkarlar. Çünkü dürüst olan bir insan her zaman dışlanır. Durum bundan ibaret bizzat yaşadım. Yalan söyleyemediğin zamanlarda da hep kaybedersin. Ama işte öyle olmak lazım onlar gibi onları alt etmenin yolu budur :)
15 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende senin yazdiklarini cogunu yasadim. Guzel bir ornek verdin ''Ama işte öyle olmak lazım onlar gibi onları alt etmenin yolu budur :)'' Nasil onlari alt ederim? Fikrin varmii?
Cevap sahibi+1 yılAnlattım zaten onlar gibi olmak için onlara benzemek lazım kuzu postunu üzerine giyip kuzuların arasına dalacan başka yolu yok :) onlar nasıl hareket ediyorsa öyle hareket edecen duruma hakim olacan herkese duymak istediğini söyleyeceksin. Yalan o kadar çok olacak ki sen bile söylediğin yalanlara şaşıracaksın ama inanacaklar buna :) vaziyet böyle
Soran+1 yılHahah superrr ya! Kim bana nasil davraniyorsa bende aynisi edicem. Hic aklima gelmedi:) ONlar kirilmasin diye hep normal davrandim.. ama baktim onlar beni hep kiriyorr artik bir nokta koymanin vakti gelmistir diye dusundum!
Cevap sahibi+1 yılMantıklı olan budur onlara göre
Soran+1 yılBencede!!
En İyi Cevaplar
+1 yılDürüst insan kaybetmeye mahkumdur.
Çünki ortalık hep şerefsiz karaktersiz kaşar kişiliksiz insanlarla dolu.
Nekadar dürüst olursan okadar salak yerine koyuluyorsun.
Nekadar iyi olursan okadar kötülük görürsün. Saf yerine koyarlar.515 Yorumla
Soran+1 yılAynennnn oyle!!! Yazdiklarin hepsini yasadim ve insana harbii cok koyuyyor :(((
- +1 yıl
Malesef Yapıcak birşey Yok Arkadaşım.
İnsanoğlu nankördür ve çiğ süt emmiştir.
Böyle Şeylerle Karşılaşmamak için Arkadaş Seçimini Çok İyi Yapman Gerekiyor...
Soran+1 yılPeki en cok neye dikkat etmem lazim arkadaaslari secerken?
- +1 yıl
kişiliğine karakterine art niyetli olmadığına
senin yanında menfaat amaçla bulunmadığına
Tabiki bunlarıda denemeden bilemez öğrenemessin...
Soran+1 yılBunlari ogrenmek icin bir insani test ediceksin diyorsun :)
- +1 yıl
Aynen ÖyLee Yaşamadan Öğrenemessin
Soran+1 yılSuper bir fikir:) Simdiye kadar hicc yapmadim bundan sonra yapariM:)))
- +1 yıl
ÖyLe ArkadaşLar Bulabilirsen Ne Mutlu Sana
Fazla Olmasına Gerek Yok
1 Tane Olsun Öz Olsun Sana FazLasıylaa Yeticektir Zaten..
Soran+1 yılInsallah bulurum ya:) Bende mutlu olruum:)
- +1 yıl
Bulursun buLur Merak Etme :))
Soran+1 yılHayirlisi:)
- +1 yıl
Aynen ÖyLe hakkında HayırLısı..
- +1 yıl
Tilşer eig tercihi için
- +1 yıl
Tşkler eig tercihi için
Soran+1 yılRica ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılay en sevmediğim özelliğim çok dürüst olmam :D insanlar ne acaip ya.
sence 'ben durustum' diye ortaliklara atladığın için kaybediyor olabilir misin? malum bütün hirsizlar ben calmadim, bütün sarhoslar da ben çok içmedim der.00 Yorumla
+1 yılİnsanlar acı gerçekleri değil de tatlı ve kendilerinin işine gelen yalanları sever çünki
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
dürüst bir insan hiçbirşey kaybetmez tam tersi dürüst olduğu için kazanır kendini bulur sahtekar insanlar kazandığını sanıyolar sahtekarlar kazanmadıkları gibi kendilerini de kaybediyolar aslında hiçbirşey bizim değilken kendimizden başka neyi kazana biliriz ki özümüze inip ne olduğumuzu kim olduğumuzu görüyoruz ve o sahtekar insanların neleri kaybettiğin iyi biliyoruz özellikle SEVGİ GİBİ GÜZEL BİRŞEYİ
310 Yorumla
Soran+1 yılBen durust oldugum halde insanlar beni kullaniyor. Duygularimla oynuyorlar? Buna ne dersin peki?
- +1 yıl
biliyorum bu duyguyu anlatamam sana ağlamakla kaçmak arasında küsmek ve ölmek gibi türlü türlü duygular ortaya çıkıyor insan çaresiz oyuncak zavallı görüyor kendini dürüstlüğünü bozma güzel kardeşim benim artık anlaya biliyorsun bunu büyüt ve çabuk çöz insanları bunun için mücahadele et ama duygularını hep iyiye kullan
Soran+1 yılaynen kendimi oyle buldum iste! Ve canimmm cokk yandi!! Insanlari cabuk cozmek icin napabilirim?
- +1 yıl
izle dikkatli izle konuşmalarını harf harf kelime kelime dinle dün ile bugün aynılarmı ona bak sözlerinin arkasında duruyolarmı ve güvenme allahtan başka kimseye güvenme seninleyken insanlar için ne konuşuyolarsa bilki insanlarleykende senin için öyle konuşuyolardır bunu düşün ve dene onları ama senden başka kimse bilmesin küçük şeylere tenezzür edenler büyük şeyler için herkesi yıkıp geçerler onlara güveniyomuş gibi görün iki yüzlülük gibi ama sen doğru insanları ve dürüstlüğü bulmak için bunu yapıyosun bence sıkıntı olmaz yüz ifadelerine dikkat et ve tebbessüm eden tevazu içinde kişilikleri var mı ona bak kibirlilermi üstten bakıyolarmı hayta vs vs zaten bir ucunu yakalrsan benim nedemek istediğimi daha iyi anlayacaksın insanların ne istediğini ne iyi çözeceksin
Soran+1 yılVerdigin tavsiylerin icin cok ama cok tsk ederim!
Soran+1 yılInsallahh :)
Soran+1 yılYok tsk ederim:)
+1 yılAslında dürüst insan asla kaybetmez. Sen dürüstlükten ötürü kaybettim dediğin şeyleri kaybetmemişsindir kurtulmuşsundur belkide? bir de o açıdan bak istersen
23 Yorumla
Soran+1 yılBak onu hic dusunemedim :)
- +1 yıl
Ben öyle yapıyorum ;) tavsiye ederim.
Soran+1 yılTavsiyen icin tsk ederim :)
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olsn kaybedelim.. onkarn doğrularını daha doğrusu yalakları olmadğmz içindir belki.. dürüstlğümden ödün vermem her ne olursa olsn.. o yüzdende ilişki baabında yalnzm
17 Yorumla
Soran+1 yılOdun vermem diyorsun? Nasil vermesin?
Soran+1 yılAa super bir fikir! Boylece kendi surunsun dursun ve akli basina gelsin. Cunkuu ona nekadar daha cok ustenelirsen o daha cok kendini rahat edicek:)) Umrumdaaa olmamsi daha iyidir:D
Soran+1 yılAynen oyle!
Soran+1 yılRica ederim:)
+1 yılDürüstlük başa bela neden biliyormusun insanları süründürmek lazım yalanlara boğmak lazım o zaman seni kral yaparlar
35 Yorumla
Soran+1 yılWalla super bir fikir! Nasil peki?
- +1 yıl
Vicdansız olman lazım kalp kırman lazım hazır cevap olman lazım yalan söylemeyi alışkanlık haline getirmen lazım ama dürüst insan nasıl kalp kırsınki ben hepsini yaparım vicdan ve kalp kırma sorun
Soran+1 yılKalp kirmasina kiriyiroum ama iyi birsey degildir. Sadece ''hazir laf'' nasil carparim onu dusunuyorum :)
- +1 yıl
Mesela bir örnek :)
Kulaklarının büyüklüğü ile ünlü Galileo’ye hasımlarından biri:
– “Efendim”, demiş. “Kulaklarınız, bir insan için biraz büyük değil mi?”
Galileo:
– “Doğru”, demiş. “Benim kulaklarım bir insan için biraz büyük ama, seninkiler bir eşek için fazla küçük sayılmaz mı?”
Soran+1 yılSuper bir ornek verdiniz! Bendeki sorun ne biliyormusun senin gibi dusunemiyorum.
karşındaki dürüstlüğü hakedecek kadar dürüst birisi değildir de ondan
216 Yorumla
Soran+1 yılCok haklisin! Malesef degersiz olan insanlara malesef cok deger vermisim
Soran+1 yılHayat beni cok degistirdi:)
Soran+1 yılRabbime sonsuz sukurler olsun:)
Soran+1 yılEtmeye devam edicem insallah! Onlar sadece kaybeder ben degil :)
Soran+1 yılInsallah birgunde ben kazanrim ozaman onalr gorur:D
Soran+1 yılHayirlisi rabbimden :)
Soran+1 yılTavsiyelerin iicn tsk ederim :)
Soran+1 yılTsk ederim sanada:)
kaybetmiyoruz imtihan oluyoruz ve belkide hakkımızda en hayırlısı gelicek karşımıza onun için sabretmeliyiz inanç görünmeyene inanmaktır görünmeyene inanırsanız başkalarının görmediklerini görürsünüz :)
14 Yorumla
Soran+1 yılRabbim herkesi sinavdan geciriyor belikide beni boyle geciriyor. Sayende o insanlardan cok seyler ogrendim ve nasil davrancagimi iyi ogrendim.
Soran+1 yılBende oyle dusunuyorum
+1 yılDürüst insan dürüst insanlarla konuşmadıgı sürece, dürüst insanları bulmadıgı sürece ve en önemlisi yalancı, sahtekar kişilerle muhabbeti kesmedigi sürece ya da onları hayatından silmedigi sürece kaybetmek zorundadır
00 Yorumlaaslında kazanır ama yalancalar aleminde kaybediyo gibi görünür. Dürüst olursan ilk başkta kendine karşı kazanırsın. bir karakterin olur. Çoğu insan karaktersizdir en kötüsü budur..
028 Yorumla
Soran+1 yılBen mesela hep kaybediyorum.
Soran+1 yılDurust oldugum icin insanlar beni kullaniyor.. Oysa ben onlari ciddiye aliyorum
Soran+1 yılSaf olma diyorsun nasil? Orda cok zorlaniyorum iste
Soran+1 yılDogru diyorsun. Bu yuzden onca zamandir benim uzerime okadar cok geldi.. (bir arkadas)
Soran+1 yılBu sefer hic birsey edemez. Cunku kendisi haddini cok acti. Once bana sevdigini soyledi, ardindan baska bir kizla cikmaya basladi ve beni baska bir arkadasa tavsiye etti. (tabikide sevdiginine inanmadim) ona ragmen benim nummarimi o serefsize verdi, ve sonradan ozurdildi. Nummarimi degistim, ardindan bir hafta boyunca Facebookumu kapatim. Actiktan sonra 16 gun sonra bana mesaj ati, mesajina yanit verdim ve sunu dedim ''Sen bana hangi yuzle mesaj atabiliyorsun hayret ediyorum walla'' diyerek bana hic yanit bile vermedi. O aksam arkadasi beni ekledi red ettim. Bir gun kadar bekledim ve ertesi gunu ENGELLE ATIM! şu an bir haftadan beri ENGELLEDE facebookta.. Sence iyi mi etim?
Soran+1 yılEvet iyi yaptim ama baska bir yandanda ondan hoslaniyorum ama kendisi kaybetti. Sence bunlari yuapan bir insan yine geri gelirmi? Senin fikrini bilmek istiyorum?
Soran+1 yılKabul edicek degilim zaten. Zaten tanidigim gunden beri hep red ediyorum onu.. Hic bir zaman ona sans vermedim.
Soran+1 yılAma ona ragmen pesimi hic birakmadi.. Ustelik nezaman ben ona kizsam sunu diyor ''hadi soylee sen benden hoslaniyorsun yoksa bir sene boyunca benimle niye ilgilenirsinki'' bir erkek onu ne diye der?
Soran+1 yılSadece o mu?
Soran+1 yılEn kotusude ne biliyormusun. O benim kalbimin atislarini hizli atigini duydu... Sence ne dusunmustur? Yani bir erkek bunu duysa aklin ne gecebilir?
Soran+1 yılAnladim ama benim nummarimi baska bir erkege vererek beni kullanmasina sahit olmyormu? KAlbimin hizli atigini bildigi halde
Soran+1 yılAynen. Diyelim yine geri geldi nasil ona guzel bir laf carparim onerin vrmi?
Soran+1 yılBeni bide kullandi? Ona nasil bir laf carpariz? Deminki yorumun icin tsk ederim cok gyzel bir cevap
Soran+1 yılHayirlis rabbimden yinede bana yardim etigin tsk ederim:)
Herkesi kendi gibi zanneder. Bunu bir defa yapmaz hep aynı hataya düşer hep inanır ve hep üzülür. :)
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen!
+1 yıldürüst insanlar hep kaybetmez yalancıların yalanı elbet bir gün cıkar ve artık dogruda söylesede kimse inandıramaz
14 Yorumla
Soran+1 yılInanmak istemesin ama karsindaki insan seni inandirmak icin elinden geleni yapar.
- +1 yıl
yaw yapar yeminde eder anasını bacısını karıştırır ama o yalan elbet cıkar.
Soran+1 yılCikar ama sonradannn
- +1 yıl
aynn
dürüstlük adı altında patavatsız ise , yeniklik mübahtır ona.
00 YorumlaMillet yalana dolana alıştığı için dürüstlüğü öyle her bünye kaldıramaz
00 YorumlaGerçekten dürüst bir insan kaybetme ihtimali sıfır bana göre o kaybettiği her neyse ona laik olmadığı için Allah ona daha iyilerini nasip edecektir
00 Yorumla- Diğer konusunda 18,8b cevap paylaştı.
+1 yıldüsütlük cesarettir yalancılar ise birer kokak
26 Yorumla
Soran+1 yılYalancilar kendilerini zaen birsey sanarlar.
- +1 yıl
güvendikleri tek şey odur çünkü insanda önce vicdan sahibi olması gerek
Soran+1 yılAma soylede birsey varki, o yalanlari onunlarin yuzune vurmak!
- +1 yıl
evet tabi ki insanı basitleştiren şeylerdir bunlar aslında
Soran+1 yılOnu desen bile suclusu yine o kisi oluyor
- +1 yıl
malesef :(
keser döner sap döner gün gelir hesap döner
30 YorumlaDogruyu yanlisi hep soyler ondan
03 Yorumla
Soran+1 yılTabi karsindaki da bunu kabul ediyorsa
Soran+1 yılBu zamanda kiminle nasil konuscagini iyi dusunmen lazim:)
Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Dürüst insan her zaman en son kazanan olur
00 Yorumla
+1 yıldürüstsün ama kurnaz olmalısın bu alemde
011 Yorumla
Soran+1 yılBir kac tane ornek verebilirisin herhalde kurnaz olmak icin:)?
- +1 yıl
burdan yazmak ne kadar etik olurki :/
Soran+1 yılDetayli bir ornek verirsen anlarim.
- +1 yıl
iş hayatındanmı aşk hayatındanmı?
Soran+1 yılAsk
- +1 yıl
Aşk diyecegini tahmin etmiştim ama sormam gerekti.
- +1 yıl
Aşk konusunda karşındakini iyi bilmelisin her açıgından pay çıkartmalısın malesef sadece sevmek ile olmuyor işte detaylara dikkat edip acımasız olup gereken neyse onu yapacak olan sen olmasın
Soran+1 yılNe gibi detaylara dikkat etmem gerekiyor?
- +1 yıl
o kadar degil artık daha ne dieyim be sana xD detay için burdan olmaz biyere kadar
Soran+1 yılYardim etmek istemiyorsan diyebilirsin yani? Zorlamiyorum ben seni.
- +1 yıl
yeterince yarım etmedik mi acaba :/
+1 yılherkezi kendisi gibi sandığı için
00 YorumlaE dürüst olduğu için olmasın?
00 YorumlaDiğer konusunda 461 cevap paylaştı. karşındakinin ne ma l olduğunu anlamak için
00 YorumlaDoğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarda o yüzden.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen!
Etrafında kötüler olduğundan.
00 Yorumlakaybettiğin konu ne?
00 Yorumla
+1 yılhangi konuda
00 Yorumla
+1 yılSâçma
00 Yorumla- Diğer konusunda 17,7b cevap paylaştı.
+1 yılDünyanın kuralı :)
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne