Kardeşim maymun çiçeği Türkiye de var kocalide dün biri karantinaya alındı şu an piyasaya sürüyorlar Avrupa'ya yayıldı fransaa da göründü Afrikada var her yerde var yeni bir pandemi olabilir
Hahahahah Allah ıyılıgını versın guldurdun sabah sabah benı allahta senı guldursun şaka yapıyorum gıt dus al krem sur gecer dayı nasıl hıtap 19 yasında gencecık adamım zoruma gıttı
Amin srni de hayır şimdi ben burada o dur nefesiz kalıp gidicem ailede de herkes uyuyor mübarek bi Allahın kulu kalmıyor o yüzden sinirlendim dayı ağır oldu 19 yaşında mısın gerçekten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Merhaba,
Günaydın, ılık bir duş alın ve sonrasına bakın. Devam ederse sağlık ocağına gidin...
şu an duş alamam
Fırsat bulur bulmaz al, ıslak mendil ile kaşınan yerleri sil kardeşim
Eyvallah
Soran elemanın cevap yorumları kaldırılmaya müsaitler, hayırlı moderasyonlar 🙃
@soran
Kardeşim maymun çiçeği Türkiye de var kocalide dün biri karantinaya alındı şu an piyasaya sürüyorlar Avrupa'ya yayıldı fransaa da göründü Afrikada var her yerde var yeni bir pandemi olabilir
Dikkat edelim mesafe mesafeli olalım insanlara
Şifa olsun kardeşim, her alerjiye aynı ilaç olmaz. Şifa olsun. Kafana göre ilaç alma
Alerjini sen bilirsin daha iyi bilirsin bilmelisin yani bilemiyorum
Daha önce olduğunda bunu almıştım alerji testi yaptırmaya üşenmesem ama neyse evde buldum içtim yapacak bir şey yok
O zaman şifa olsun kardeşim ne güzel 🌸uyumaya bak ihlas oku uzan uyu
O banada oluyor kollarim tırnak izi içinde oluyor ben de anlamıyorum bilmeden bir şey içme
Maymun çiçeği olabilirsin semptomları takip et geçmiş olsun
Maymun çiçeği aman allahım
Sen test yap uzak dur bızden zyrtec ıyı gelmez sana
Sabah sabah küfür etmek istemiyorum ama doktordan iyi bilcen dayı
Hahahahah Allah ıyılıgını versın guldurdun sabah sabah benı allahta senı guldursun şaka yapıyorum gıt dus al krem sur gecer dayı nasıl hıtap 19 yasında gencecık adamım zoruma gıttı
Amin srni de hayır şimdi ben burada o dur nefesiz kalıp gidicem ailede de herkes uyuyor mübarek bi Allahın kulu kalmıyor o yüzden sinirlendim dayı ağır oldu 19 yaşında mısın gerçekten
Evet neden sasırdın 19 olduguma bu kadar
19 a gırelı 1 hafta oldu
Hayırlı olsun yeni yaşın
Tessekur ederim sanada Rabbım uzun omur nasıp etsin
Rica ederim sana da
Polendir belki
Olabilir
Maymun çiçeği
Taamm
Alerji mi oldun?