Babam öyle 30 yıl aynı yastığa baş koyduğu kadının üzerine gül koklamayacak kadar erdemli bir elaman olmadığı için muhtemelen annemin ölümünden 1-2 yıl sonra yeniden evlenir. e kendisi yalan rüzgarındaki viktor ile selçuk yöntem karışımı yakışıklı bir adam olduğundan, evleneceği karı öyle pardesülü, aker eşarplı bir ninja değil, 30-35 yaşlarında, beyaz boyunlu, minyon yapılı, çıkık popolu, beyaz tenli bir afet'i devran olacaktır.
düşünsenize babam evde yokken benim kan bağım olmayan o kadınla aynı evde kaldığımı falan?
inşallah annem kan kanseri-lösemi falan olur da böyle bir geleceğe zemin hazırlamış olur. aslında boşansalar da olur ama babamın başka bir kadınla evlenmesine dayanamaz anneciğim. kahrından ölür abartmıyorum. e buna da benim gönlüm razı olmaz.
Sizce bu çıkmazdan nasıl kurtulabilirim?
düşünsenize babam evde yokken benim kan bağım olmayan o kadınla aynı evde kaldığımı falan?
inşallah annem kan kanseri-lösemi falan olur da böyle bir geleceğe zemin hazırlamış olur. aslında boşansalar da olur ama babamın başka bir kadınla evlenmesine dayanamaz anneciğim. kahrından ölür abartmıyorum. e buna da benim gönlüm razı olmaz.
Sizce bu çıkmazdan nasıl kurtulabilirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer