Selam gecen gunler de soru paylasmistim bir erkekle sosyal medyada tanis olduk aileler tanisacakti evlenicektik ama sacma sapan seyler yuzunden fikrin degisti iste dis gorunusun oyle soyle 26 yas gibi duruyorsun falan neyse ben bu gun serefsizin instagram da resimleri ne bakiyordum ve bir Kiz hesabi gordum resmini begenmisti neyse kizin hesabına baktim bu benim serefsizi takip etmiyor ama serefsiz kizi takip ediyo anlamadığım şu Kiz bunu takip etmiye etmiye nasil oluyorda tum resimlerini begeniyor Kiz daki bildiginiz * yani bara gidiyo poposunu oynatiyo benim serefsiz kizin terbiyesiz videolarını begenmis kizda onun gonderilerini begenmis ama Kiz bu serefsizi takip etmiyo
Bana diyordu ya 26 yas gosteriyorsun kendisi 30 yasli * takip ediyo ve terbiyesiz gonderilerini begeniyor
Bana diyordu ya 26 yas gosteriyorsun kendisi 30 yasli * takip ediyo ve terbiyesiz gonderilerini begeniyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Soruyu bi ben mi göremedim?
yoksa sevgiline sövelim diyemi yazdın anlamadım.
Kanka demek istiyorum ki Kiz bunu takip etmiye etmiye nasil oluyorda tum resimlerini begeniyor yani mesela biz her sayfasi acik olan erkegin resimlerini begeniymiyouz Kiz bunun tum gonderilerini begenmis ama takip etmiyo anlamiyorum Kiz ne biliyor ki resim Paylasmis acaba yazisiyorlar mi? Benim serefsiz kizi takip ediyo ve tüm terbiyesiz videolarını begenmis Kiz ama takip etmiyo
Büyük ihtimallede öyle bir şey var. arkada görüşüyor olabilirler. yoksa baba evladının fotosunu beğenmiyorda ne hikmetse baştan aşağı beğenmiş.
Bende bunu demeye calisiyorum bende aynen boyle dusunuyorum ve dusuncemde Emin olmak iicn soru paylastim demekki bana dediyi sozler yalanmis bana diyordu ki Kurban oldugum yol acıyor galiba kismetimsin benim kismetim olmasaydın Allah karsilasdirmazdi iyi bir kizsin dedi akilli bir kizsin terbiyeli kizsin ailen sana guzel terbiye vermis falan ailemi getiricem tanissinlar sonra Nisan kiyariz falan beni geldi gordu ve dediki yasindan Buyuk gozukuyorsun istedigim gibi olmadın falan 26 yas gibi duruyorsun
26 yas gibi duruyorsun dedi ama kendisi su an 30 yasli * takiliyo
Yani niyetini belli etmiş tipik ahmağın biri boş ver dert etmene şu an düşünmene bile gerek yok Allah'ından bulsun boş ver zaten senin de Gördüğünüz üzere takıldığı beğendiği kızlardan Allah belasını Belli ki vermiş niyetinin ne olduğu belli şu an bu kişi senin eşin de olabilirdi Neyse ki hiçbir şeyin