Se/le/na ya söyleyip ışınlaması lazım 😅 güzel valla tüm içinde pek yalnız kalamıyorum 😅 yeğenler mahallemin çocukları gençleri 😅gece anca yalnız kalıyorum 😅 uyumayı da sevmiyorum yalnızlıkta güzelmiş 😅
Aynen öyle 😅bazıları geliyor hani susta diyemiyorum kırılmasın diye 😂abuk subuk şeyler anlatıp lafa tutmaya çalışıyor deli oluyorum ya 😅 içimden ne alaka kardeş diyorum 😂😂
En zoru bu zaten kirmamaya çalışmak 😂 bende öyleyim sağlam kafa dinlemeye ihtiyacım var 😄😑beni öyle sigara çay paklamiyor 😄 beynime reset lazım öyle yorgunluk
Bazıları efendi saygılı diye çekiyorum. İdare ediyorum. 😂😂
Himmm, çalışmıyorsan eğer kendine vakit ayırmalısın ben bazen uzak yerlere gidiyorum, semtimde parkta durunca kolu komşu ablalar teyzeler de aynı şekilde
Hani sürekli gitmediğim ya da uzak yerlere gidiyorum yalnız kalmak için 😅
Farklı yerlere git 😅
Ya da evde kim var bilmiyorum 😅evde kal çıkma 😅
Ya da birkaç günlük tatil 😅
Varsa arabayı al çek sahile 😅
Bana da lazım reset 😅Hard reset komple silmek istiyorum 😅
Sana bir şey sorabilir miyim sitede birisi sürekli farklı hesap ama aynı isimlerle bana yazıp duruyor ben bunu napayım? Şikayet ettikve yeni hesap açıyor yapilack bir şey var mı 🙏
Sevgiyi zerre kadar hak etmeyenler deli gibi sevilirken, sevilmeyi en çok hak edenler hiç sevilmedi. Bu durum can yakıcıydı başta. Sonra öfkeye dönüştü. Kalbimi kararttı. Kötülükten zevk alır hale geldim.
Neyse boş ver bunları benim durumumu. Dediğim gibi eskide kaldı bunlar. Sevgili istediğim günler geride kaldı. Ölesiye nefret ediyorum senden de, herkesten de.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
şarkı dinliyorum.
Merhaba,
Çay sigara ve müzik! 😅
Niye uyumadiiiin 😂
Ne bileyim, şömineye bakıyorum çay vardı ziyan olmasın, uykum gelmedi henüz 😅 birazdan uyurum belki😅
Ne güzel ortam 👌 yer mi değişsekkk 😂
Se/le/na ya söyleyip ışınlaması lazım 😅 güzel valla tüm içinde pek yalnız kalamıyorum 😅 yeğenler mahallemin çocukları gençleri 😅gece anca yalnız kalıyorum 😅 uyumayı da sevmiyorum yalnızlıkta güzelmiş 😅
😂😂😂 gündüz kafa siskinliginden insan kendine gece vakit ayiriyor işte nabalim 😌
Aynen öyle 😅bazıları geliyor hani susta diyemiyorum kırılmasın diye 😂abuk subuk şeyler anlatıp lafa tutmaya çalışıyor deli oluyorum ya 😅 içimden ne alaka kardeş diyorum 😂😂
Dinle babam dinle 😂😂 ölü taklidi yap sende birdahakine 😂😂😂
Çocuklar çok onlara yapamıyorum 😅bazen de abiler geliyor yapamıyorum gençlere de olmuyor hani kırmak incitmek istemiyorum 😅
He he diyip geçiyorum haklısın doğru aynen tabi tabi 😂😂😂
Yani konuşacak bir şey bulamıyorum belki de konuşmak istemiyorum 😅berbat bir şey 😂zaten bir süre sonra gidiyorlar Allah'tan o kadar da şey değiller 😅
En zoru bu zaten kirmamaya çalışmak 😂 bende öyleyim sağlam kafa dinlemeye ihtiyacım var 😄😑beni öyle sigara çay paklamiyor 😄 beynime reset lazım öyle yorgunluk
Of of of hemde nasıl. 😅
İllallah ettiriyor. 😅
Bazıları efendi saygılı diye çekiyorum. İdare ediyorum. 😂😂
Himmm, çalışmıyorsan eğer kendine vakit ayırmalısın ben bazen uzak yerlere gidiyorum, semtimde parkta durunca kolu komşu ablalar teyzeler de aynı şekilde
Hani sürekli gitmediğim ya da uzak yerlere gidiyorum yalnız kalmak için 😅
Farklı yerlere git 😅
Ya da evde kim var bilmiyorum 😅evde kal çıkma 😅
Ya da birkaç günlük tatil 😅
Varsa arabayı al çek sahile 😅
Bana da lazım reset 😅Hard reset komple silmek istiyorum 😅
Rabbim güç kuvvet kolaylık versin 🌸
Yoğun çalışıyorum stresli ortam evde nereye baksan öyle dediğin en ferahlatıcı sahile çekmek miiiiissss 👌 rabbim hepimize güç kuvvet versin 🙏
Bugün izinli misin?
Sabah oldu da 😅
He valla sahil mis gibi 😅
Üsküdar kız kulesi karşısı semaver çay 😅
Amin amin inşaAllah 🌸 EyvAllah
Gücümüzü emenlerin de canı cehenneme 😅 içimden geldi 😂
İzinli değildim hatta nöbetten gelmiştim 😄
Semaver Çay 😍👌 en sevdiğim
Sana bir şey sorabilir miyim sitede birisi sürekli farklı hesap ama aynı isimlerle bana yazıp duruyor ben bunu napayım? Şikayet ettikve yeni hesap açıyor yapilack bir şey var mı 🙏
Hımm 😅 güzel çay seveni severim 😅 içi ısıtır yaz kış gider vücut ısısını dengeler 😅
Yapacak şey 😅 iletildi 😅evrene mesaj 😅 yakında ulaşır
İyiyiz knk oturuyoruz sen
Oturuyorum canısı
Mütüş
Hiç sorulara bakıyorum sen?
Teşekkür ederim bende uzanıyorum
İyi bakalım iyi akşamlar
Memlekete gidiyom sen
Sanıyorum olmayacak saçma hayaller kuruyorum
Kuaför günü 😀
Menemen yapıyorum :))
işime geldim takılıyorum
Denize gidicem erkenden uyandim
Alkol + müzik + KS.
Kahve içiyorum sen napıyorsun
Motor kursuna gidiyodum
Kahvaltı yapıyorum
Seni ilgilendirmez benim ne yaptığım.
Geldinmi gene dkfndldnfkf
Geldim gene.
Fazla konuşma.
Sanane lan dkdk
Hadi ama sohbete katil laf dalaşı yapalım. Canım sıkıldı.
Böyle olmuyor ama yazmıyorsun.
Ne demek sanane lan. Çok ayıp. Öyle konuşulur mu
Hangi sohbete lan katılıyorum ya jdkssjahha
Senden nefret ediyorum.
Kötüyüm ben ondan
Dmxkndmd
Bende senden ediyorum ne tesadüf ahahaha
Ben de kötüyüm. Kötülükten zevk alırım hahahaha
Ne mis bisey
Kavga ediyoruz şu an seninle ne güzel. Büyük aşklar kavgayla başlar diye kötü bir espiri yapacaktım şimdi 🤣🤣
Ama aşktan, sevgiden, sevmekten, sevilmekten, kızlardan nefret ettigim için yapmayacam bu saçma espiriyi mdkxmdmdk
Aynn kazıkları ye ye gel bize ödet oldu
Yediğim kazıkları niye ödeteyim başkasına. Çok yanlış bir şey bu 🥺 ayrıca kazık yemedim ben
Seni lanet olası. Gerçekten çok sıkıcısın. Katil biraz sohbete sende. Tek başıma konuşuyorum burada ama olmuyor böyle 🥺
Çok hizlisinnnnnnnnn. Ayrıca ne yaşamış olabilirsin bir kızdan nefret edecek kadar
Sevgiyi zerre kadar hak etmeyenler deli gibi sevilirken, sevilmeyi en çok hak edenler hiç sevilmedi. Bu durum can yakıcıydı başta. Sonra öfkeye dönüştü. Kalbimi kararttı. Kötülükten zevk alır hale geldim.
Ama bunlar geride artık. Umrumda değil. Çift olmaktan nefret ediyorum.
Sevilmek istemiyorum. Sevgiden nefret ediyorum. Kızlar başta olmak üzere insan olan herkesten nefret ediyorum.
Tramvasi var altta buna eminim
Neyse boş ver bunları benim durumumu. Dediğim gibi eskide kaldı bunlar. Sevgili istediğim günler geride kaldı. Ölesiye nefret ediyorum senden de, herkesten de.
Hadi bunları boş ver de sohbete katıl.
Laf dalaşı yapalım da eğlenelim biraz hahahaha 😂😂😂
Benden nefret etmen iyi fjdkfk
Neden iyi kdmxndks
Seni düşünüyorum aşkım
Uzaniyoruz
p*rno izliyorum
Film açtım
uyukluyorum
Neyi
Uyku tutmuyor. Yutturmaya çalışıyorum.
uyku yok takilmaca