Beni beceriyor resmen hayat zaten beceriyor arkadan 2li alıyorum resmen. Bir insanın hayatı hiç mi yolunda gitmez hiç mi işi gücü rast gitmez.
İntihar edip cehennemde yansam bu kadar acı çekmem herhalde
Beni beceriyor resmen hayat zaten beceriyor arkadan 2li alıyorum resmen. Bir insanın hayatı hiç mi yolunda gitmez hiç mi işi gücü rast gitmez.
İntihar edip cehennemde yansam bu kadar acı çekmem herhalde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Dene o zaman. Slak mısın kardeşim sen yerinde olmak isteyen o kadar insan vardır emin ol dediğin şeylere bak
Kim neden benim yerimde olmak istesin ki?
Geçmişte bir hata yaptım seceresine çekiyorum ceremesini
Mesaj atacak parmakların var bunu yapamayacak o kadar insan var buna bile şükür
Ne yapmış olabilirsinki ölmeyi isteyevek kadar
Diyelim ki önünde ekmek var ama yiyecek dişlerin yok bu durumda en azından ekmek var diye şükredebilir misin
Ekmeği yiyecek dişim yok ekmeğin ne anlamı kaldı. Bana yararı olmayan bjr şey için ne diye sükredebilirim
İşte ben de sana tam olarak bunu anlatmaya çalışıyorum. Zamanında dişim vardı ekmek önümde idi yanlış karar verdim yemeyeceğim diye başkası yedi içimde acı kaldı şimdi bir daha ekmek gelmiyor dişlerim de döküldü dökülen dişin yerine yenisi nasıl çıkar takma diş gerçeğin yerini tutar mı?
Demek istediğimi anladın mı önümde fırsat var iken şimdi fırsat yoktan var yaratmak gibi bir şey oldu özellikle de bu zamanlarda
Sende ekmekten vazgeç sıvı yiyecek tüket. burada umarim ne demek istediğimi anladın
Ne demek istedin biraz açarsan fena olmaz
Ama işte ben ekmeksiz de yapamıyorum sıvı yiyecek ile de ağrıma gidiyor
Diyorumki istediğin şey olmuyor olabilir o zaman sende azıyla yetineceksin çünkü elinden gelen bu mesela örnek vereyim matematiğim iyi değilse doktor olmak yerine öğretmen olurum bende. Seninde dişlerin yoksa sulu yiyeceklere geçersin. Hayat bu anlıyor musun her istediğimiz olmak zorunda değil..
Peki anlattıkların için teşekkür ederim çok yardımcı oldun
Konuyla biraz alakasız ama başka bir soru sorsam sıkıntı olur mu?
Rica ederim olur sorabilirsin
Soru:
Kızlar, sizin işyerinde böyle şeyler serbest midir? ↗
Ben bjr iş yerinde çalışmıyorum öğrenciyim
Hayır genel olarak sormuştum aslında
peki o soru iptal yerine şunu sormak istiyorum
Kızlar, yaz aylarında bunları bu kadar vazgeçilmez yapan şey nedir? ↗
Çünkü rahat olduğu için herhalde
Burada mısın cevap vermedin sanki ama
Verdim ya
Şimdi gördüm vermişsin cevap
Herhalde mi hiç giymedin mi bunlardan?