Ben zihin okumak isterdim, insanların neler düşündüklerini onlar konuşmadan dinler ve bir sonraki adımımı ona göre atardım. Siz nasıl bir özel yeteneğiniz olsun isterdiniz?
Görünmez adamlar gelir şimdi. 😂
Ben zihin okumak isterdim, insanların neler düşündüklerini onlar konuşmadan dinler ve bir sonraki adımımı ona göre atardım. Siz nasıl bir özel yeteneğiniz olsun isterdiniz?
Görünmez adamlar gelir şimdi. 😂
Benim var zaten durugörü yeteneği en son ne oldu içime doğdu abim hep şunu der mesaj atınca bir şey lazımsa internetten söyleyim onu tahmin ettim olay düşünce yer seziyorum bana kurulan tuzakları önceden seziyorum bozuyorum çok eski anı canlandırabiliyorum pis niyetleri seziyorum eski anıları hatırlayabiliyorum yazarak çok bir yer beynimde canlanıyor ordan geçiyorum biri aklına geliyor arıyor ve garip bir şey oldu dün galiba iki telefon numarası birden aradı aynı anda benle alakası yok ama garip geldi bir kişi araması gerekmez mi? birlikte çaldılar içime doğanlar olur rüyalarım çıkar dediklerim çıkar şüphelerim çıkar
Aynen öyle
zihin okumak isterdim ya da görünmez olmak isterdim
Geriye gitmek
Cevap
3Cevap
Böyle daha iyi, bir de başıma iş açamam..
Abi müsait olunca bana yazcaktın ben özelden sana mesaj atamıyorum 2 seviyeyim bana ulaşabilirmisin hatırlatayim die yazdım tekrardan.
Zihin okumak
Gerek yok
Görünmezlik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?