Güncellemeler
1 yıl
Dürüst olmak gerekirse ablam yok KS'nin bazı tarafı bu tarz soruları linçlediği için bu şekilde bir soru sordum normalde kendim merak ediyorum
Lütfen sadece bilgisi olanlar cevaplasın
Ablamın eşi yapancı ve doğacak oğullarına bu ismi koymak istiyorlar o yüzden bende merak ettiğim için soruyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
isim haram günah değildir istediğini yakışanı koyabilirsin rabbim ismi değişik diye kimseyi kulluktan azat etmez benimde kızımın ismi arven herkes ilk başta kuranda geçen isim koy bilmem ne diyordu alıştıkça o ismin ona yakıştığını anladılar kabullendiler önyargı sadece bu
Teşekkürler
Aslında ablam yok KS'nin bazı tarafı bu tarz soruları linçlediği için bu şekilde yazdım normalde kendim merak ediyorum bu konuyu dürüst olayım
bende dürüst biriyim insanları gereksiz takıntılarından kurtarmak hoşuma gidiyor doğru bilgi ile
Teşekkür ederim iyi ki sizin gibi insanlar var
rica ederim her şey gönlünüzce olsun bu hayatta kalbinizi dinleyin birde sadece aklına güvendiğiniz kişileri
İnşallah sizinde her şey gönlünüzce olsun
E ablan Müslümansa zaten olmuyor nikah düşmüyor yabancı ile ohoo. Tek sorun bu sanki
Ee eşimin Müslüman olmadığını nereden çıkarttın
*eşinin
Genelde David gibi isim koymazlar Müslüman olunca isim değiştirirler ondan.
Her yabancı farklı bir dine mi mensup olmak zorunda
Anlamadım neyy?
Yav her yabancı istediği dine inanabilir de Müslüman değilse nikah düşmüyor ablan için demek istedim
Aslında işin doğrusunu söylemem gerekirse ablam yok KS'nin bazı tarafı bu tarz soruları linçlediği için bu şekilde yazdım normalde kendim merak ediyorum bu durumu (evli değilim) yani dürüst olayım
Biliyorum anlamıştım zaten başta dediğinden ama dediğim gibi düşmüyor nikah yani üzgünüm o Müslüman olmadığı sürece
Evet biliyorum bu konuyu ama Müslüman bir erkek ile yabancı bir kadına nikah düşebiliyor
Evet aynen öyle erkeklerde düşüyor nikah sende maalesef mümkün değil.
Evet biliyorum bu yüzden belki ilerde yabancı bir eşim olursa onu Müslüman yapacağım
Bak orada küçük bir şey düşeyim işte sevgiliyken yapman lazım olmazsa zaten mümkün değil. İleride yaparım falan dersen sıkıntı.
Evet biliyorum, evlenmeden önce olması lazım
Yani neyse sana kalmış illa yabancı ile de olmana da gerek yok belki Müslüman biriyle de olursun zaten hayat...
David Sıddık koysunlar
Bak bu güzelmiş bu arada dürüst olayım normalde ablam yok KS'nin bazı tarafı bu tarz şeyleri linçlediği için bu şekilde bir soru sordum aslında ben merak ediyorum bu konuyu