Öncelikle başından söylim sevgilim erkek yani eşcinseliz ona göre bana bir yol gösterseniz. Arkadaşlar benim 1 yıllık bir ilişkim vardı, baya güzel bir ilişkiydi ve bu 1 yıl içinde çok güzel şeyler paylaştık ben onun için tatil yapmak için mutlu olsun diye yurtdışından sürekli kalkıp geliyordum eğleniyorduk vs vs hep söz veriyorduk birbirimize bırakmayacağız diye birbirimizi, geçen haftalarda ben bunu bir uygulamada gördüm (hornet) , bende onu takip etmek için sürekli bakardım ama valla hiçkimseyle konuşmadım bende sadece onu takip etmek için kullanıyordum çünkü geçmişi biraz oynak, herneyse bende onu gördüm aynı gün açmıştı uygulamayı bendr ss aldım kendisine attım sinirden ayrılalım vs vs falan dedim bu sefer bu başladı sende niye uygulama vae diye beni engelleyip sildi ben şok oldum bu sefer yalvar yakar uğraştım araya arkadaş koydum zar zor ikna ettirdik barıştık , ama bana söyledi seni sevmiyorum ilişkinin ortasında da beni sevmiyormul sonradan ama sevmeye çalıştım falan dedi çok uğraştım olmadı vs vs dedi ama bu seferde olmayacak sırf sen üzülme diye deniyorum falan biz tekrar barıştık ama bana o kadar soğuk yazıyorki, biz 3 hafta oldu tekrar devam edeli sanki o küs kaldığımız 5 gün önceki çocuk gitmiş başka birisi gelmiş , mesela bugun bir anımızdan söz açıldı, bendr dedim o anlarımızı hiç özlemedin mi diye , o da bana diyor ki böyle sorular sorma diyor, neden böyle söylüyor, ve ben onu tekrar nasıl kazanırım.
Güncellemeler
1 yıl
Geçen sene temmuzda başladık, marta kadar seviyordum dedi sonra sevmedim dedğ yani
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Açığını buldun ya tribe girmiş o sitede ne yaptığı muallakta misal. Onun gelip alltan alması lazım kazanılcak bir tipte değil bırak inceldiği yerden kopsun
Valla köpek gibü seviyorum işimi hayatımı ona göre şekillendirip Türkiye'ye gelecektim şimdi bu duruma düştük onun için o kadar şeye katlandım sırf mutlu olsun diye ama şu an bu hale düştük hiç kazandıramam değil mi tekrardan
İyide sen ona göre daha kaliteli duruyorsun seviyorsun tamamda çokta hak edicek birisi değil
Bununda farkındayım , valla herşeyimi önüne serdim, kalbimi vs vs. Bende biliyorum fazlasını yaptığımı ama işte ben vazgeçemiyorum
Duyguların hala yoğun biraz zaman ver kendinee
Aşırı duygusal biriyim hayatımda ilk defa bir erkekle sevgili oldum normalde dışardan görsen imkansız yani öyle biri depil derler, ama işte bu ilişji boyunca o eğitime gitti ona maddi manevi destek oldum, yeri gelsi ailesine destek olduk, her ayda nerdeyse Türkiye'ye geliyprum onun için, valla daha Temmuz ayında yıldönümü nü kutladık, düşün yani bir erkeğe ben odayı güllerle çevirdim üstübe güller döktüm vs vs valla mutlu olsun diye ama sonuç bu yinede canım gibi seviyorum
O sadece sunduğun imkanları sevmiş olmasın? bu şekilde davranan birini ki senin suçunda yok kolayca silmesi anormal
Sordum dedim ki o kadar şey yaşadık hani neden birden siliyorsun diye, bana dedi ben gamsız biriyim küçüklükten beri ailem hep kavga ederdi vs vs o güzden gamsız oldum diyor
Gamsızlıkla ne alakası varmış 😒 çok saçma bahanee sitede ne halt yiyormuş
Tekrar barışana kadae kabul etmedi kensiai olduğunu ve en son kabul etti ama açmadı konuyu
Hornet nasıl bir site ki? orada takılırken hiiç gamsız değilmiş
orada eşcinseller seks amaçlı birbirlerini bulur takılırşae öyle iğrenç bir ortam
Öhh. Sen hiç üzülme bile buna
Valla işte bende aşırı duygusalım kıyamıyorum şerefsize
Meseka bir şey daha soracam, şu an biz deniyoruz sözde onun birşeyler hissetmesini sağlıyoruz, aşırı soğuk yazıyorki geçen yazdım ona neden bötle yazıyorsun diye, bana diyor ki bu ilişkinin böyle olmasının sebebi sensin, bazen konu eski anılarımızdan açılıyor diyorum özledin mi bana diyorki bana böyle sorular sorma,
Neden böylr diyordur
Manipüleci narşist pisliğin tekide ondan. Hem sapık sitede takıl hemde üste çık sevdiği falan yok onun. Seni gözden çıkarmış boynuzlamıştır hatta. Sevgi değil seninki artık enayiliğe giriyor.
Nerden düştüm bu belaya bu sevdaya kendime bazen çok kızıyorum keşke hiç başlamasaydım ama kalbimde onun adını sayıklıyor sürekli, bazen ben bile kendime acıyorum
İnsanlar neden bu kadar kötü ki
Soğumuş… Kazanmak yerine arkadaşça ayrılın derim. Haddime değil yanlış anlama ama arayışa girdiyse soğumuştur o ilişki bitmiştir zaten
Ama çok seviyorum, 5 gün küs kaldık hayatım alt üst oldu, bilet kestim yurtdışından gelip yüz yüze konuşmak için
Valla zor…
şu an kendisine soruyorum beni kaybetmek istiyormusun diyor ki hayır, değer veriyormusun evet diyor, istiyormusun diyorum evet diyor, ama konuşmalar çok soğuk yine arayınca normal konuluyor ama mesajlar aşırı soğuk
Hiç mi şansım yok
Bence zaman ver. Seni özlesin. Biraz mola verin
Çok umursamaz birisi kendi ağzıyla diyor ben çok gamsız biriyim, ailemden ufaklıktan beri bir şey görmedim hep kavga ederlerdi vs vs, diyordu bana , hatta bende ona desim ben bunları biliyordum onun için bütün kalbimi sevgimi ona verdim, valla yurtdışından sırf onun için kalkıp geliyordum ve işimi bırakıp onun için trye dönecektim , sürekli hediyeler vs vs
Ne kadar şanslıymış. Üzüldüm senin adına. Bizi böyle seven olmadı🙂
kuşum niye barışıyosun slkmısın
Yaw seviyorum ha valla kısaca ilişkiyi özet geçeyim bu eğitime gitti ona destek oldum maddi manevi, sevdim değer verdim yeri geldi ailesine destek olduk birlikte, onun için nerdeyse her 1 ayda bir Türkiye'ye gelip onunla tatil yapıyprduk sırf o mutlu olsun diye, hediyeler alırdım, düşün yani bir erkek olarak yıl dönümünden onun üstüne güller döküp odayı güllerle donattım, bir erkeğe yani ( bu benim ilk eşcinsel ilişkim) ama işte böyle davranıldık
demekki deger vermemen lazimmis ne kadar sevsende bazen uzaklaşmak silmek lazim ki daha fazla düşme diye geçmişi oynaksa gelecegide oyle olur ayrilmak senin icin iyi olmus bence
Ya işte bir senedir o kadar güzeldi ki ben kendimi aşırı kaptırdım çok sevdim valla
kiyamam sana olsun yapcak bisi yok baska birini bulursun daha guvenilir birini hayatin sonu degil kendine gel