Sizce neden böyle söyleyip ve düşünüyor?

Öncelikle başından söylim sevgilim erkek yani eşcinseliz ona göre bana bir yol gösterseniz. Arkadaşlar benim 1 yıllık bir ilişkim vardı, baya güzel bir ilişkiydi ve bu 1 yıl içinde çok güzel şeyler paylaştık ben onun için tatil yapmak için mutlu olsun diye yurtdışından sürekli kalkıp geliyordum eğleniyorduk vs vs hep söz veriyorduk birbirimize bırakmayacağız diye birbirimizi, geçen haftalarda ben bunu bir uygulamada gördüm (hornet) , bende onu takip etmek için sürekli bakardım ama valla hiçkimseyle konuşmadım bende sadece onu takip etmek için kullanıyordum çünkü geçmişi biraz oynak, herneyse bende onu gördüm aynı gün açmıştı uygulamayı bendr ss aldım kendisine attım sinirden ayrılalım vs vs falan dedim bu sefer bu başladı sende niye uygulama vae diye beni engelleyip sildi ben şok oldum bu sefer yalvar yakar uğraştım araya arkadaş koydum zar zor ikna ettirdik barıştık , ama bana söyledi seni sevmiyorum ilişkinin ortasında da beni sevmiyormul sonradan ama sevmeye çalıştım falan dedi çok uğraştım olmadı vs vs dedi ama bu seferde olmayacak sırf sen üzülme diye deniyorum falan biz tekrar barıştık ama bana o kadar soğuk yazıyorki, biz 3 hafta oldu tekrar devam edeli sanki o küs kaldığımız 5 gün önceki çocuk gitmiş başka birisi gelmiş , mesela bugun bir anımızdan söz açıldı, bendr dedim o anlarımızı hiç özlemedin mi diye , o da bana diyor ki böyle sorular sorma diyor, neden böyle söylüyor, ve ben onu tekrar nasıl kazanırım.
Güncellemeler
1 yıl
Geçen sene temmuzda başladık, marta kadar seviyordum dedi sonra sevmedim dedğ yani
Sizce neden böyle söyleyip ve düşünüyor?