Serefsizin maksadi neydi?

Arkadaslar dun bir soru paylasmistim ya hani bir erkekle tanismistim evlenicektik sacma sapan seyler yuzunden benden uzaklasti yani iste dış gorunusun istedigim gibi degil falan dedi neyse bu gun yeni sey öyrendim bunun kardesi bir kizla sevgilidi ben o kizla konustum anlatdim olanları bana dediki seni kandirmis is yerine kadar her seyi yalan soylemis sana is adresini falan yalan soylemis bilmiyorum simdi Kiz dogrumu soyluyo yalanmi ama bu Kiz bana bir Kiz numarasi atti dedi bunun esiyle birlikte calisiyor inandırıcı gibi geldi bana diyorduki zar zor ekmek parasi kazanuyorumm ama dogruyu soylesem inanamiyorum cunki evi arabası olan bir insan inanmamakta hakliymisim diyorduki her yerde calisiyorum ne is olsa kosuyorum ekmek parasi kazanmak icin pazar gunu restorantta calisiyorum demisti megerse bara gidiyormus
anlamadığım ne aslinda biliyormusun bu kisi evlenecek fikri yoktursa bana yalan soylediyse neden 4 Saatlik yolu benim icin geldi neden bana hayaller kurdutdu bana demisti ki evlenecegim kadinsin iyi bir kizsin dedi akilli bir kizsin dedi ailen sana guzel terbiye vermis bazl kizlar gibi acik giymiyorsun kotu aliskanligin yok ailemi getiricem tanissinlar sonra Nisan kiyariz falan gelecek ten konusuyor du benle
Güncellemeler
1 yıl
Kanka kardeside onun gibi serefsiz kizla 3 yil sevgili oldu kizin parasini yemis Buyuk miktarda sonra ayrilmis Kiz agliyor her gun sinirleniyor sosyal medyada tum gonderilerine kufur yagdiriyor her kese demis ki birde ustelik Kiz akil hastasi bunu kardesi yapmis iste o kizla konustum dediki bokda yiyo is yerine kadar her seyi yalan soylemis sana
Serefsizin maksadi neydi?