Merhaba ben lisanslı profesyonel boksörüm aynı zamanda kickboksörüm 2018 yılında başladım 2024 yılına kadar yaptım sıkıntı şu boyum 2.05 kilomda 168 agır sikletim birde geçen evde gölge boks yapıyordum annem ve babam bu yumrukları normal insana atsan ya ölür ya da sakat kalır dedi profesyonel dünyaca ünlü bir boksöre atsan bile muhtemelen sakat kalır dedi mallesef dedi arkadaşlarına vursan ölebilirler dedi bu durumda bende endişe ve gerginlik yarattı birgün bana biri küfür etse sinirlenip vursam ölse hapse girsem diye düşünüyorum karşıdaki kişiye kalıcı hasar vermekten de korkuyorum size göre ailem haklımı peki haksızmı sokaktaki boks makinalarına vurunca genelde rekor kırıyorum birde ben o zaman hep sakinmi olmalıyım kendi fikrini zi dermisiniz?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sakat kalır ama 1 aslan 10 çakalı deviremez
Orası da doğru
Senin gibi biri yanımda olsa ben aleme ne nam salarım beeee.
Kendini tut kavgayı en son seçenek olarak gör yere düştükleri zaman da vurmayı bırak göz kararması olabiliyor bazen tutamıyor insan kendini
Peki size göre annem ile babam doğrumu demiş sokakta ki insanlara vursam ölebilir lermi ya da sakat kalabilirlermi yoksa abartmışlarmı sence?
Punch’ını görmedim ama olabilir dediğin gibi boks ile uğraşıyorsan bi arkadaşım bi dönem baya yıllar yıllar önce boks ve güreş yapmıştı o bile bazen şakasına vurduğunda ağrıyor baya
Evet boksla ugraşıyorum ama kötü bir durum herkes okulda sokak ta kavga edebiliyor benim gibiler tahrik edilse bile alttan almak zorunda
Evet zorun da bu işin de böyle bir yan durumu var
Alttan almak zorunda mıyım ki hep efendi sakin olmak sırf egitimliyim ve kalıplıyım diye ya
Sen normal insansın mesela sen ediyormusun biri tahrik edince
Evet dikkat ediyorum sadece bir kaç kişi var sağlam bi dövmek denk geldiğim de istediğim o da eski defterler ama normal sokakta bi mevzu olursa sakinliğimi koruyorum
Kanka şimdi kimse boş gezmiyo. Bir bakmışsın kurşun vücudunda
orasınıda biliyorum da sence dedikleri doğrumu değil mi
Evet kontrolsüz güç tehlikeli
2.05boy 168 kilo birde boks kickboks yapıyorum 5 senedir cidden normal bir insana ya da profesyonel bir boksöre vursam ölebilir lermi annem ile babam ya ölürler ya da sakat kalırlar dedi abartmışlarmı doğrumu demişler sence
Kendi sikletindeki bir boksör seni dümdüz eder. Ama sokata herhangi biri sana yaklaşmaya bile korkar.
Bende boksörüm 5 senelik Babam Tyson furye vursan agır sıklet boks şampiyonu o bile sakat kalabilir dedi
Benim sikletimdekiler agır sıklet oluyor
Kanka tyson fury falan boru değil yalnız. Tek yumrukta yere serer seni. Seni çok merak ettim foton var mı?
Elaelimin yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyaz zannedermiş, sen yine de dışarda kavga etme
Balyoz *
Tamamda annem ile babam bu yumrukları normal insana atsan ya ölür ya da sakat kalır dedi aynı zamanda lisanslı boksörüm ne alakası var boksörlerin işi yumruk atmak
Ama sizce abartmışlarmı kavga etmemem için doğrumu demişler?
Dışarda kavga etmemen için sana böyle bir şey söylemiş olabilirler
Ama 2.05 boy 169 kiloyum ve dövüş sporu yapıyorum aynı zamanda lisanslıyım?
Tamam hacı onu anladık dışarda kavga etme diye söylemişler diyorum bende?
yani insanlara vursam ölmezler sakat kalmazlarmı sana göre ailem abartmışmı?
Kalabilir her insanın bedeni bir değil.
Kendine mukayyet ol o zaman sinirlerine hakim ol
Neden?
Annem ile babam evde gölge boksumu izledi bu yumrukları normal insana atsan ya ölür ya da sakat kalır dedi bende korktum sokakta birine vursam ölse hapse girerim diye
Knk sana bakipta bela ariyanda ne bilim
Evde gölge boks yaptım annem ile babam bu yumrukları normal insana atsan ya ölür ya da sakat kalır dedi aynı zamanda lisanslı boksörüm ne alakası var boksörlerin işi yumruk atmak
Ama sizce abartmışlarmı kavga etmemem için doğrumu demişler
Cidden insanlara vursam sakat kalabilirlermi ya da ölebilirlermi
Knk 168 kg 2 metre yani sporcu olmasan bile sakat bırakma. olasiligin yüzde 90 bide spor yapiyon yani
Orası doğru birde dövüs Sporu
haklısınız da kötü bir durum sokakta okulda herkes kavga edebiliyor beni tahrik etseler bile hep sabretmem lazım
Yani
Olm sen tuna tavusla bile vs atabilirsin mk
Kanka Tuna tavusu yeminederim boks ringinde 65 kilo boksörler bile döver onda sadece güç var hız teknik yumruk gücü yok
70 kilo herhangibi bir UFC MMA dövüşçü sü bile tunayı döver dövüş işi farklı
Zaten bacaktan yakalarsan işi biter
Knk bu arada günde kaç öğün yiyon MK
Peki sana göre kaç kiloya inersem bir insana vursam ölmez sence ya da sakat kalmaz profesyonel boksörüm 100 kiloya mı insem 80 emi 75 emi sana göre kaç gerçi 55 kilo boksör bile tehlikeli uzun süre yapıyorsa
Knk 2 metresin bilmem senin ideal kilon kaç olmalı
Bide 60 kg Kaan kazgan vardı o bile sıradan insanı çok rahat öldürebilir yani kilonu düşme sen
Kanka kilo genetik benim çogu insanın genetik aslında
Yani kilo versen bile genetik işte 10 yıl içinde eski kilona geri dönersin sen
Peki kaç kiloya insem daha az tehlikeli olabilir im sana göre aynen Kaan kazgan 60 kilo bak savaş cebeci yi nasıl dövdü ama Kaan da hafif psikopat gibi sebebsiz yere dövdü ben gayet naif efendiyim kilolular daha empati yapabiliyor
Şu an güncel boy 2.05 kilo 168 knk kaça insem daha az tehlikeli olurum
mallesef haklısınız bu kilodan nefret ediyorum lanet bir şey kilo versen bile tekrar alma ihtimali var 4-5 kez yaşadım genetik işte bazıları yiyo yiyo almıyor genetik bu
Knk daha az tehlikeli olamazsın sen diyomya zayıfladın diyelim zargana oldum 10 yıl içinde geri yine eski kilona döneceksin
Evet biliyorum da hiç değilse 1 sene falan daha az tehlikeli oluyım Peki kaç kilo inersem daha az tehlikeli olurum
Boy 2.05 kilo 168 kaç kiloya inersem 3-4 aylıgına kiloyu korumaya çalışırım daha az tehlikeli olurum o zaman kişisel görüşünü dermisin knk birde boks kickboks eğitimim var bu sporda 55 kilo çocuklar bile çok tehlikeli seviyede öyle düşün teknik hız güç kondisyon kazanıyon
Bu arada senin boy kilo kaç dövüş sporu yaptınmı gücün nasıl benim kadar güçlü kişiler tahrik edilse bile alttan almak zorunda sokakta mallesef
Benim boy 1,75 kilo 81
Ben kaç kiloya insem kısa süreligine daha az tehlikeli olurum sence
Knk aynı sorulari tekrarliyip duruyon trolmüsün
Hayır kilo vermek istiyorum o yüzden
Şöyle diyeyim diyeteyken yeme krizine girip birini oldurme olasılığın çok daha yüksek boş öfke patlaması yaşarsin açken
Ben her zaman acıkıyorum hiç yok değilim zaten