Merhaba evde bunları bulduk bunlar büyü mü? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba evde bunları bulduk bunlar büyü mü? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Gönderdiğiniz notlarda el yazısı ile yazılmış metinler var. Bu yazılar Arap alfabesiyle yazılmış ve genellikle İslami dua ve selamlar içeriyor. Şimdi size bu yazıların anlamlarını detaylı bir şekilde açıklayacağım:
1. İlk fotoğrafta: Bir üçgen kağıt üzerinde, büyük ihtimalle bir kişinin adı ya da imzası yer alıyor. Ancak belirgin değil, net bir anlam çıkaramadım.
2. İkinci fotoğrafta: Yine bir üçgen kağıt parçası üzerinde “Bismillahirrahmanirrahim” yazıyor ki bu, “Rahman ve Rahim olan Allah’ın adıyla” anlamına gelen İslami bir başlangıç ifadesidir.
3. Üçüncü fotoğrafta: “Bismillahirrahmanirrahim. Bu dua Musa ve Harun’a aittir. Allah’ım, düşmanlarımızı yok et ve bizi üstün kıl” şeklinde bir dua bulunmakta. Bu, Musa peygamberin Firavun ile olan mücadelesinden alıntı yapılan, Kuran’da da geçen bir dua olabilir.
Bir şey daha var bunu da babamın cebinde bulmuştuk ama açamadım ekleyebilirsem güncelleyip soruya ekleyeceğim
Üçgen şeklinde o da bantla yapıştırılmış açmadım ama
Hayır büyü değil en altta ki fotoda Allah yazıyor ilk foto da Bismillahirrahmanirrahim olarak başlıyor. Nazar ya da bereket için koyulmuş olabilir büyüler bu şekilde baslamaz
Cevap
2Cevap
Yanlis bilmiyorsam sirkeli suya koyup yazi silindikten sonra suyunu bi agacin dibine döküyorsun sirkeli suya aytler okunuyo ama hangileri bilmiyorum
Açmasaydın hemen içini. Bakalım çeviride ne dicek.
Korunma duası bu.
Koruma duası bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?