Bilgisi ve tecrübesi olan yorum yaparsa yazarsa çok sevinirim. Yaklaşık 2 haftayı geçiyor uzlaşmacıya başvurduk dedi karşı taraf ama dönüş yok bizimde yapmamız gereken bir şey var mıydı? Suçlanan tarafız. Ne kadar talep edebilirler ya da süreç nasıl işliyor. Yardımlarınızı rica ediyorum.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
eyer uxlsmk istiyirsa uzlasmaciyka giorus uzlsmk istemiyorsan dava acilir uzlstiricinin uzaticagi hicbir seyede imza atma gorustume dair imza at dese bile cunki uzlastrdim diyerek batodsn para kazaniyor ara bulucukar cok cakl
Barışın gidin derler, yok dersş evrak imzalatırlar mahkeme devam eder
eğer ki olay kamu davasına dönerse kimse uzlaştıramaz
Darptan suçladı ama öyle bir şey yok darp ettiğimiz bi durum yok yanı.
Siz darp eden taraf mısınız
Aslında darp ettiğimize dair şikayet edildik fakat darp yok ortada tartışma sonrası suçlandık
Tamam peki bi avukata danıştınız mı
Hayır danışamadık henüz
Avukat şart çünkü karşı tarafın verdiği ifadeyi yaptığı suçlamayı, o okuyabilir ve size haber edebilir , bunu ya karşı tarafın ifadelerini okuyarak yapar ya da karşı tarafın avukatı ile görüşerek, ve sonunda size akıl da verebilir şöyle hareket edelim filan diye bu yüzden avukat şart
Danışın , hatta mümkünse bi kaç avukata danışın, çünki bazı namertlerin bi iki tanıdığı oluyor o makamlarda ve verdiğiniz dilekçeyi bile değiştirebiliyor yok edebiliyorlar
Bir kaç avukata danışın ve şu an olayin kimin lehine olduğunu anlayın öğrenin , en sonunda devlet ya da özel avukat tutun davayı takip etsin , baktınız avukat diyor ki siz haksızsınız ya da sonunda siz haksız çıkabilirsiniz diyor demi o zaman dersiniz ki neden efenim , biz on tane avukata danıştık sizi tutmadan önce hepsi korkulacak bişey yok demişti siz neden haksız çıkabilirsiniz diyorsunuz bize diye hesap sorabilirsiniz kendi avukatınıza ya da baktınız bi iş dönüyor bu ufacık olayda başınız yanacak anlarsınız haliyle danistigimiz avukatlar korkulacak bişey yok demişti nasıl oluyor da mahkeme bjze ceza kesiyor diye başka avukat tutar ya da ortalığı ayağa kaldırırsiniz
O yüzden birkaç avukata danışın diyorum
geçmiş olsun neden oldu
Bi yakınımı tartışma sonrası karşı taraf darp etti diye polise şikayet ediyor. İfade için çağrıldı, ifade verdikten sonra. İşi paraya döküyor ve uzlaşmacıya basvuralım diyor yakınımda kabul ediyor. Avukatı uzlaşmacıya basvurduk dıyor. Benım yakınımın bi avukatı da yok henuz sadece ifade verdi polis çağırdığında. O kadar gün oldu ne uzlaşmacı aradı ne başka bir şey. O yüzden merak ettim süreci
geçmiş olsun
baya üzücü olmuş
sen iyisin dimi
niçin darp ettin
Darp yok. Tartışma sonrası suçlandık darp etti diye
bekle uzlaşmacıyı
Aramaz