Biliyorum eyaletten eyalete değiştiğini ama 5 kat oynamıyordur. Kiminde saatlik 13 dolarsa öbüründe 17 18 dolardır. Birinde 15 öbüründe 45 gibi ucukluk da olmaz ki
Yok geçmişte kaldı reis. Vazgeçtim gitmekten düzeni kurduk burada şükür. Ama şunu itiraf edeyim kız gelse burada evlenirdim. Öylesine karakterli biri. Ego sıfır. Ne desem anında yapardı. Sözümü ikilettigini hatırlamıyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sadece yemek pisirip servis etmek icin fazla bir para degil mi?
Dolandirici olmasinlar
Ben amerikada aylık 16 bin $ kazanıyodum oralarda o kadar cok pra degil bunlar
Buzin icin cok para
E tabi ben 4 yıl çalıştım orada orada 1 ev aldım burdada 1 ev 2 araba var ordada 1 tane araba var
Turkiye de calisinca alinan para vs yurt disinda calisinca alinan para 🙂🔫
Nüfus arttıkça alım gücü düşer
Ama yurt dısındada herkes 16 kazanmıyo 4 kazanan var 6 var 9 var 12 var 20 var
Ben yine iyi kazanıyodum
Karşılayacağım müşterilerin ne kadar zengin olduğuna bağlı
ne yemeği senin göbeğinden falan mı yiyecekler yoksa senimi yiyecekler
etmem çünkü o para için bunu yapacak ihtiyacım yok, olsa ederdim belki
Yani ben amerikada 4 yıl yasadım aylık 16 bin $ kazandıgım oldu ama zenginlerin cilesini cekmeye degmez aradaki fark
Ne zaman yaşadın
2018 ile 2022 yılları arasında
2 yıldırda türkiyede hazır parayla geçiniyom
Reis ne iş yaptın ki? 2000 dolar civarı asgari ücret.
orada sabit bi asgari ücret yok eyaletten eyalete degisiyo saatlik ücret
Üstelik o yıllarda ABD'de yaşayan arkadaşım da vardı. Doğma büyüme ABD vatandaşı. Kız 2 işte çalışıyordu aylık 5 6 bin dolar anca kazanıyordu
Ben black uber yaptım
Reis bende ondan öncesinde amozon deposu bardı 11 12 kazanıyodum aylık
Biliyorum eyaletten eyalete değiştiğini ama 5 kat oynamıyordur. Kiminde saatlik 13 dolarsa öbüründe 17 18 dolardır. Birinde 15 öbüründe 45 gibi ucukluk da olmaz ki
Ha öyle işlerse olabilir. Bilmiyorum o işlerin detayını
Ya reis mesela normal uberde ortalama insanları alıyon uber black lüks otomobil oluyo daha fazla para alıyon
Amerikada hala 1 evim var tr dede 1 ev 2 de araba var 1 i kardeşimin
Gidenlerin cogu is yapmayı bilmiyo o yuzden ya asgari ucret ya da uber yapıyolar
Kız arkının sevgilisi yoksada direk evlen git derim reis
Yok geçmişte kaldı reis. Vazgeçtim gitmekten düzeni kurduk burada şükür. Ama şunu itiraf edeyim kız gelse burada evlenirdim. Öylesine karakterli biri. Ego sıfır. Ne desem anında yapardı. Sözümü ikilettigini hatırlamıyorum.
Reis benimde orada kız arkım oldu cidden bu tr kızlarından daha iyiler şakasız bak hem guzellik hem insanlık açısından çok daha iyiler
Ama şuanda ben bile geri donmeyi dusunuyorum cunku nukleer savasta burada hayatta kalma şansın %1 den daha düşük
Karşılaştırma yapmayayım da gerçekten mükemmel biriydi. Sanıldığı gibi değil batı kadını. Benim denk geldiklerim genelde iyiydi en azından
Sen niye evlenip gitmedin reis
Mutlu sonda var mı içinde?
Parayi aliyorsun bitiyor
kim teklif etti bunu sana?
Kimse hayalim
iyi zaten bu hayalde olur ancak
2 ay da çalışırım kanks 10 bin euroya :D
Sırtımda taşırım fdsjkhsdkjhds
e heralde
Evet
İyi para.
Evettttt