Diğer Gram uyuyamıyorum var mı benim gibi olan? DOBRAVEGUVENİLİR Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sağa dön, sola dön, ters yat, düz yat. Yok arkadaş nerde bu uyku? Güncellemeler1 yıl 04.20 gibi uyumuşum arkadaşlar 😄😄 Gram uyuyamıyorum var mı benim gibi olan? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl dün gece bir şey vardı herhalde çünkü ben de uyuyamadım sıcaktan ve havada ki nemden diye düşünüyorum 1 0 Yorumla
sosislinisos Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 yıl piskolog'a git bir antidepresan falan yazsın ya da vitamin değerlerine falan baktır takviye al işe yarar diye düüşünüyorum bende yaradı 1 2 Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 1 yıl Antidepresan kullanmak istemiyorum sağlık personeliyim, 3-4 yıldır nöbet usulü çalışıyorum o bozmuş olabilir uyku düzenini Yorumla sosislinisos 1 yıl olabilir Yorumla
Gökhannnnn_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Ben yeni uyandım. 1 1 Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 1 yıl Günaydın 😄
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. ben karın ağrısından uyuyamiyorum 1 2 Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 1 yıl Geçmiş olsun Yorumla bsrtpl 1 yıl sağolasın Yorumla
Womence Takip Et Xper 2 Yaş: 23 1 yıl Koyunları saymak çok mantıklı bu arada 3 saat saydığımı biliyorum da sonunda uyuyabilmiştim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Sıcaktan reis 1 2 Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 1 yıl Sıcak ta değil öyle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hmm muzik dinle bence Yorumla
Fullframe Takip Et Xper 7 Yaş: 30 1 yıl Başkanım kafaya neyi takıyonnn😂😂 1 3 Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 1 yıl Baba sen nerlerdesin baba 😄😄 Yorumla Fullframe 1 yıl Bıraktım KS baba 😂😂 Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 1 yıl Fenasin baba 😄😄😄😄 Yorumla
Geceninbiryarisi00 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Abi arada geziye çıkıyor. 1 6 Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 1 yıl Kim geziye çıkıyor Yorumla Geceninbiryarisi00 1 yıl Eee uyku sürekli kaçıyor nereye kaçıyor olabilir geziye demi Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 1 yıl Sen çok zekisin super zekasın buralarda harcaniyorsun yapma böyle Yorumla Geceninbiryarisi00 1 yıl Biliyorum söylemene gerek yok ama yinede teşekkür ederim Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 1 yıl Hala uyuyamadim 😄 Yorumla Geceninbiryarisi00 1 yıl Yalnız değilsin 😄 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Diğer konusunda 22,9b cevap paylaştı. Var var 1 2 Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 1 yıl Napcaz bea reis 😄 Yorumla BloodyGamer 1 yıl KS'de pinekleyecez bea. Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. yok ben güzel uyudum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
dün gece bir şey vardı herhalde çünkü ben de uyuyamadım sıcaktan ve havada ki nemden diye düşünüyorum
piskolog'a git bir antidepresan falan yazsın ya da vitamin değerlerine falan baktır takviye al işe yarar diye düüşünüyorum bende yaradı
Antidepresan kullanmak istemiyorum sağlık personeliyim, 3-4 yıldır nöbet usulü çalışıyorum o bozmuş olabilir uyku düzenini
olabilir
Hava sıcak. Kodumun ozon tabasını deldik ya ondan uyunmuyor
Ben yeni uyandım.
Günaydın 😄
ben karın ağrısından uyuyamiyorum
Geçmiş olsun
sağolasın
Koyunları saymak çok mantıklı bu arada 3 saat saydığımı biliyorum da sonunda uyuyabilmiştim
Sıcaktan reis
Sıcak ta değil öyle
Hmm muzik dinle bence
Ne yazikki bende
Uyku düzenin bozulmuştur.
Başkanım kafaya neyi takıyonnn😂😂
Baba sen nerlerdesin baba 😄😄
Bıraktım KS baba 😂😂
Fenasin baba 😄😄😄😄
Abi arada geziye çıkıyor.
Kim geziye çıkıyor
Eee uyku sürekli kaçıyor nereye kaçıyor olabilir geziye demi