Karşı binaya havada uçarak siyah bir varlık girdi merdivene oturup beni izliyor resmen gördüm havada gitti
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
besmele çek dua oku reis, iki sene önce benim kardeşimde benzer bi şey görmüştü gece 2.30 civarıydı, sahura kadar yatmamıştı
Usta oturmus merdivene beni izliyor hala
Knka niye bakıyorsun nasıl bakıyorsun la ben bakamazdım
balkondasın herhalde, içeri gir en iyisi
Yoo evdeyim perde açık bakabiliyorum ben korkmuyorum ki ama birden karşıma çıkarsa korkardım sadece
Eğer ikimizinde düşündüğü şey ise ki muhtemelen öyle, bakmamaya çalış baktıkça farkında olmadan etkisi altına alır seni onların sınırı yok. Karşına çıktığında korkacağını düşündüğün anda bile senin o an'dan korkacağını hisseder onlar korkudan beslenir. Bence çek perdeyi
Çektim perdeyi peki
Senin kardeşin nasıl bir şey görmüş anlatır mısın bi
Perdeyi çekince kulağıma birşeyler fısıldadı ses verdi kulağıma tuhaf benim büyüden kaynaklı olabilir onu diyim korunma duası astım boynuma ondan böyle oldu sonra
Demez misin lütfen ben tek başına yaşayan biriyim bütün ışıklar da kapalı 😃
Gece 2.30 yatmamış, siyah ve uzun bir şey çatıdan çatıya atlayıp bana el salladı, diye anlattı bana. İnanmadım önce de, renginin uçtuğunu fark edince ikna oldum.
Memlekete gittik tamam mı, geçen cumartesi oldu bu. Bi selfie çekiyor tamam mı kuzenimin yatış pozisyonunu komik bulup selfie çekmek istiyor gece gece, aynı kardeşim yine. Ekranda kendisini gördüğü hâlde fotoğrafı çekip baktığında kendisi yok hiçbir şekilde ve beyaz bir varlık var arkaya doğru. Ama kardeşim kendisini ekranda gördüğüne yeminler etti fotoğrafa baktık biz, sabah da dayıma teyzeme dedeme ona buna gösterdim kimse bi kulp bulamadı, o şey düşündüğünüz gibi bi varlık değil diye kimse demedi sustu herkes
Tamam söylemiyorum herneyse
Unut gitsin
şaka yaptım reis benlik sıkıntı yok konuşabiliriz
Usta benim gördüğüm de baya uzundu 2 metre rahat var. He ben baglama buyusu yaptım bı kıza kendim maalesef yaptım sevdiğim icin
Haydaa. Sevdiğin kıza niye bağlama büyüsü yaptın ki
2 senedir ugrastiriyordu beni evlenmeyi düşünmüyordu şu an
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!